Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα τα ακόλουθα

Νούμερα και ποιότητα πολύ καλή!!

Delivery

In progress

AR0403_01.jpg?sw=142&sh=142&sm=fit

Article no: AR0403
Color: Black/Coal/White
Size: 44
€ 27,97
€ 49,95

In progress

AR3667_01.jpg?sw=142&sh=142&sm=fit

Article no: AR3667
Color: Black/White
Size: 36
€ 22,37
€ 39,95

In progress

AP4232_01.jpg?sw=142&sh=142&sm=fit

Article no: AP4232
Color: Black
Size: L
€ 22,37
€ 39,95
  • Απαντ. 354
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά κάντε και ένα τηλέφωνο στη τοπική speedeχ το δικό μου το είχαν μία βδομάδα και παρέλαβα σήμερα. Δεν είχε όνομα πάνω.

Κάτι παίχτηκε στην μεταφορά από μεταφορική σε μεταφορική.

Thanks στον ts

Δημοσ.

Και εγω παρελαβα thx στον ts. Πηγα να παραλαβω απο το ελτα στην κεντρικη αποθηκη αθηνα γιατι ειπαν οτι ηρθαν δυο φορες και δεν με βρηκαν. Ψεμα γιαυτο προσοχη..

Δημοσ.

Καλησπέρα. Να υποθέσω όλοι όσοι παραγγείλατε, το κάνατε με paypal ; Θέλω να παραγγείλω, αλλά δεν έχω λογαριασμό paypal, και αν το κάνω θα πληρώσω με τη κάρτα. Από ότι βλέπω όλοι παραλάβατε, με μικρή ή μεγάλη καθυστέρηση και ίσως το ρισκάρω.

• Like 1
Δημοσ.

Οι άνθρωποι είναι τραγικοί. Μετά από 15 λεπτά στο τηλέφωνο και αφού με έβαλε 2 φορές σε αναμονή για να ψάξει μου απάντησε ότι δεν με βρίσκει στο σύστημα

και μου ζήτησε να τους στείλω όλα τα στοιχεία της παραγγελίας μαζί με ένα screenshot από το paypal σε ένα email που μου έδωσε και θα μου απαντήσουν...

Δημοσ.

παρελαβα ενω σημερα αρχισα να ψαχνομαι μπας κ χαθηκε η παραγγελια η οτι αλλο

ωραιο σκληροτραχηλο παπουτσι αλλα ουτε απο απεξω ξανα απο αυτους με ολο αυτο το νταβαντουρι

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ χτες τα δικά μου, αν και είχαν έρθει από τις 8 Δεκεμβρίου αλλά δεν με πέτυχαν σπίτι. Πολύ καλά παπούτσια τα sawcut!! Για τα λεφτά που τα πήρα είναι ληστεία. Το νούμερο είναι μισό νούμερο μεγαλύτερο από Adidas element που φοράω. Η γραμμή θα έλεγα είναι σχετικά στενή. Τα δοκίμασα σε ολα τα ήδη απο πλακάκι πεζοδρόμιο άσφαλτο μέχρι και το στοιχείο τους που είναι το χώμα. Δεν είχα πουθενά θέμα με γλιστριματα. Είναι σχετικά ζεστά οπότε για καλοκαίρι μπορεί και να μην είναι ιδανικά αλλα παναλαφρα!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Να υποθέσω όλοι όσοι παραγγείλατε, το κάνατε με paypal ; Θέλω να παραγγείλω, αλλά δεν έχω λογαριασμό paypal, και αν το κάνω θα πληρώσω με τη κάρτα. Από ότι βλέπω όλοι παραλάβατε, με μικρή ή μεγάλη καθυστέρηση και ίσως το ρισκάρω.

Και με απλή χρεωστική κάρτα μια χαρά μπορείς.

Δημοσ.

παιδια κ γω παρελαβα ειναι στενα μιας κ πηρα μικροτερο απο αυτο που εχω κ τελικα ειναι μικρα.

επιστρεφουν χρηματα ή πρεπει να παρω κατι αλλο;

εκανε κανεις αλλαγη;

Δημοσ.

παιδια κ γω παρελαβα ειναι στενα μιας κ πηρα μικροτερο απο αυτο που εχω κ τελικα ειναι μικρα.

επιστρεφουν χρηματα ή πρεπει να παρω κατι αλλο;

εκανε κανεις αλλαγη;

Εχει μεσα στο κουτι αναλυτικα τι πρεπει να κανεις.

Επιστεφεις οτι πηρες και παιρνεις τα χρηματα πισω. Αν το θελεις το παππουτσι ακομα παραγγελνεις εκ νεου

Απλα αν ειχες παρει σε τιμη προσφορας δν θα ισχυει πια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...