greekparot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Και εκεί που πήγα να πάρω τηλέφωνο να μάθω το tracking number χτύπησε το κουδούνι! Επιτέλους ήρθαν και σε εμένα. Ψυχοβγαλτες πάντως. Αν είχαμε από την αρχή το tracking number δεν θα είχαμε αυτή την σύγχυση. 42,5 φοράω στα Nike και το ίδιο παράγγειλα από reebok, μια χαρά το νούμερο.
kinezos69 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Παρέλαβα και εγώ πριν λίγο τα showcut 3.0
Genatos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Αν ειναι ευκολο να γραφετε και ποτε εγινε η παραγγελια και αν μενετε εντος ή εκτος Αττικης.. Ισως ετσι μπορεσουν και αλλα μελη εδω να καταλαβουν ποτε (και αν ) θα παραλαβουν περιπου!
swtos_chem Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά κι εμένα πουθενά δεν έβγαινε το τρακιν.. ούτε στο σάιτ της εταιρίας ούτε σε κανένα σάιτ που εντοπιζεις το δέμα. Πάντως σήμερα ήρθε σημείωμα από DHL (δεν το προλαβα, θα παραλαβω από Δευτερα). Παραγγελία στις 25 το βράδυ για επαρχια
lefteris4 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Τσίμπησα κι εγω 2 ζευγάρια. Ευχαριστώ kristosfm!
el00019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Παρέλαβα κι εγώ χτες δύο παραγγελίες. Παλικάρια έχουμε παραλάβει ήδη πολλοί vfm προιόντα και σε κουτιά που χωράνε παραπάνω πράγματα courier στην πόρτα του σπιτιού μας με 0 έξοδα αποστολής. Καλά η ανυπομονησία...αλλά όχι και αγωνία αν θα παραλάβετε. Φιλικά πάντα ε... 1
SugarAddicted Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εμείς που είμαστε σε νησία λόγω και της απεργίας των πλοίων βλέπω να παραλαμβάνουμε κατα τα χριστούγεννα.
astrea966 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εμείς που είμαστε σε νησία λόγω και της απεργίας των πλοίων βλέπω να παραλαμβάνουμε κατα τα χριστούγεννα. ετσι ακριβως
greekboy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εμείς που είμαστε σε νησία λόγω και της απεργίας των πλοίων βλέπω να παραλαμβάνουμε κατα τα χριστούγεννα. οπως ειπα, εγω Κρητη παρελαβα σημερα μεσω DHL
jonkyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Τα παπουτσια της Reebok ειναι απο τα πιο αναπαυτικα και ελαφρια που εχω φορεσει ποτε. Αν τυχον βρειτε ποτε Sublite (παλιο μοντελο) δεν θα καταλαβετε οτι φορατε κατι στα ποδια σας. Και αρχικα ημουν πολυ προκατειλημμενος για τα προϊοντα τους, για χρονια αγοραζα ΝΒ ή Adidas... "Καλοφορετα" σε ολους.
leon00 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 καλημερα! η προσφορα υπάρχει ακόμα? παραγγειλα παλι σημερα παπουτσια 44% φθηνοτερα http://www.reebok.com/gr/pheehan-run-4.0/AR0197.html και φορμα 44% εκπτωση http://www.reebok.com/gr/elements-jersey-open-hem-pant/AJ3105.html οποτε οποιος θελει βαζει στο καλαθι και βλεπει αυτοματα την οποια εκπτωση εχει το προιον μεταφορικα ειναι δωρεαν 3
aekfc212 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Παρελαβα και εγώ σήμερα επιτέλους.πιστευω ότι αργά ή γρήγορα όλοι θα παραλάβουν. Ποια είδη έχουν έκπτωση 44%
Questioner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Παρελαβα και εγώ σήμερα επιτέλους.πιστευω ότι αργά ή γρήγορα όλοι θα παραλάβουν. Ποια είδη έχουν έκπτωση 44% Απ' ότι βλέπω αυτά που δεν έχουν ήδη έκπτωση. Γενικώς οι τιμές είναι σχετικά φουσκωμένες σε σχέση με άλλα καταστήματα στην Ευρώπη οπότε 5-6 παπούτσια που είδα βγαίνουν λίγο χαμηλότερα από τις χαμηλότερες τιμές στην Ευρώπη. Οπότε το λες και προσφορά.
gogos47 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 παιδια τελικα ποσες μερες κανανε για να ερθουν ??? απο οτι καταλαβα τα νουμερα ειναι πανω κατω ιδια με τα nike,ετσι και αλλιως δεν υπαρχει θεμα να μην παραλλαβουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα