chrisk Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Κι εγώ παρέλαβα κανονικά παραγγελία μου εχτές. Την ίδια μέρα είχα κάνει και μια adidas (ίδιος όμιλος / ίδια αποθήκη) και δεν έχει έρθει ακόμα...
jonkyr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Βρηκα κι εγω ακρη επιτελους. Καθως δεν εχει μπει Ελλαδα, μπορω να δω την εξελιξη μονο στο .de Μιλησα με το ελληνικο DHL, οταν μπει Ελλαδα το πακετο θα μπορω να δω εξελιξη κι απο εδω.
DownUNDERground Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μου ήρθαν κι εμένα χθες τα Sawcut 3.0. Με βάση τις περιγραφές κάποιων για τα μεγέθη κι επειδή δεν είχε το 45 που φοράω στα αθλητικά, πήρα το 44. Αλλά μου είναι μάλλον μικρά. Φοβάμαι ότι σε πεζοπορία θα με ενοχλούν. Επομένως δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ότι είναι μεγάλη η φόρμα τους σε σχέση με ό,τι φοράτε. Πάντως αν κάποιος πήρε 44,5 ή 45 και του είναι μεγάλα ας στείλει ΠΜ για ανταλλαγή. Εναλλακτικά τα δίνω και όσο τα πήρα. Αλλιώς με βλέπω να τα στέλνω πίσω.
Antonis3d Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παρελαβα κι εγω σημερα δυο ζευγαρια μια χαρα.
kalampakas. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 εγω θεσσαλονικη ακομα να παραλαβω,ουτε τρακιν δωσανε ουτε τιποτα,καμια σχεση με την αλλη φορα που παραγγειλαμε με τα summer savings
maxdore217 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είσαι ο μόνος και εμένα ακόμα τίποτα, βέβαια δεν ενοχλησα και καθόλου.
JohnMik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα Θεσσαλονίκη 2 ζευγάρια όλα καλά!
ulb Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα πάλι δεν έχει γίνει ακόμα shipped! Μήπως να στείλω κανένα email να τους ταρακουνίσω λίγο; Ντάξει, είπαμε, πολλές παραγγελίες αλλά όχι και δύο βδομάδες για να τα αποστείλουν!
dekulinkgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εγω σημερα παρελαβα 3 ζευγαρια!Να ευχαριστησω τον TS.Εμενα παντως μου ηρθαν με τα ελτα πορτα-πορτα.
swtos_chem Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Κι εγώ κιλκις τπτ ακόμα, τους έστειλα ένα μέιλ και τους ζητάω αν δεν τα έχουν στείλει ακόμη να τα στείλουν έστω τωρα το συντομότερο.. και πλέον υπάρχει και το νούμερο ξανά (43) οπότε δε νομιζω πως θα έχουν δικαιολογία να ακυρώσουν. Σε όλα τα τρακιν δεν το βρίσκω και στο σάιτ τους δείχνει πως είναι ακόμα στο πακεταρισμα
Dimoleon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παραλαβή σήμερα στις 4 το απόγευμα sawcut 3 παραγγελία 25/11. Το site λέει ότι δεν έχει γίνει shipped ακόμα!!! Το νούμερο είναι νορμάλ για Reebok. (πάντα παίρνω ένα νούμερο κάτω σε σχέση με αλλά αθλητικά. Εχουν πιο μεγάλη φόρμα). Ευχαριστώ πολύ τον ts!
ulb Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Προσπαθώ να τους στείλω εμαιλ και μου βγάζει το παρακάτω: Επίσης έρχετε email επιβεβαίωσης; Ότι και καλά το έλαβαν;
pados1002 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά επειδή και γω εκανα 2 παραγγελίες με διάφορα 2-3 ωρών στις 25/11 και όπως οι περισσοτεροι ακόμη ουτε αχνα και καμια ενημέρωση με mail (τους εστειλα κιόλας ενα αλλά τπτ) να ρωτησω γι αυτους που παρέλαβαν απο επαρχια, τα έφερε πορτα-πορτα ή speedex; π.χ. κάτι hawkers που πήρα και εστάλησαν με dhl, στην Αλεξανδρούπολη τα έφερε speedex.
apathya Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παρελαβα και γω σημερα το sawcut 3.0 μου ! αψογο παπουτσι, απο ολες τις αποψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα