Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ παρέλαβα κανονικά παραγγελία μου εχτές.

Την ίδια μέρα είχα κάνει και μια adidas (ίδιος όμιλος / ίδια αποθήκη) και δεν έχει έρθει ακόμα...

• Απαντ. 354
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρηκα κι εγω ακρη επιτελους. Καθως δεν εχει μπει Ελλαδα, μπορω να δω την εξελιξη μονο στο .de

Μιλησα με το ελληνικο DHL, οταν μπει Ελλαδα το πακετο θα μπορω να δω εξελιξη κι απο εδω.

Δημοσ.

Μου ήρθαν κι εμένα χθες τα Sawcut 3.0.

Με βάση τις περιγραφές κάποιων για τα μεγέθη κι επειδή δεν είχε το 45 που φοράω στα αθλητικά, πήρα το 44. Αλλά μου είναι μάλλον μικρά. Φοβάμαι ότι σε πεζοπορία θα με ενοχλούν.  Επομένως δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ότι είναι μεγάλη η φόρμα τους σε σχέση με ό,τι φοράτε.

Πάντως αν κάποιος πήρε 44,5 ή 45 και του είναι μεγάλα ας στείλει ΠΜ για ανταλλαγή. Εναλλακτικά τα δίνω και όσο τα πήρα.

Αλλιώς με βλέπω να τα στέλνω πίσω.

Δημοσ.

εγω θεσσαλονικη ακομα να παραλαβω,ουτε τρακιν δωσανε ουτε τιποτα,καμια σχεση με την αλλη φορα που παραγγειλαμε με τα summer savings

Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν έχει γίνει ακόμα shipped! Μήπως να στείλω κανένα email να τους ταρακουνίσω λίγο;

Ντάξει, είπαμε, πολλές παραγγελίες αλλά όχι και δύο βδομάδες για να τα αποστείλουν!

Δημοσ.

Κι εγώ κιλκις τπτ ακόμα, τους έστειλα ένα μέιλ και τους ζητάω αν δεν τα έχουν στείλει ακόμη να τα στείλουν έστω τωρα το συντομότερο.. και πλέον υπάρχει και το νούμερο ξανά (43) οπότε δε νομιζω πως θα έχουν δικαιολογία να ακυρώσουν. Σε όλα τα τρακιν δεν το βρίσκω και στο σάιτ τους δείχνει πως είναι ακόμα στο πακεταρισμα

Δημοσ.

Παραλαβή σήμερα στις 4 το απόγευμα sawcut 3 παραγγελία 25/11. Το site λέει ότι δεν έχει γίνει shipped ακόμα!!! Το νούμερο είναι νορμάλ για Reebok. (πάντα παίρνω ένα νούμερο κάτω σε σχέση με αλλά αθλητικά. Εχουν πιο μεγάλη φόρμα). Ευχαριστώ πολύ τον ts!

Δημοσ.

Προσπαθώ να τους στείλω εμαιλ και μου βγάζει το παρακάτω:

c433ffb89ae94c0abb75504e97774a51.jpeg

Επίσης έρχετε email επιβεβαίωσης; Ότι και καλά το έλαβαν;

Δημοσ.

Παιδιά επειδή και γω εκανα 2 παραγγελίες με διάφορα 2-3 ωρών στις 25/11 και όπως οι περισσοτεροι ακόμη ουτε αχνα και καμια ενημέρωση με mail (τους εστειλα κιόλας ενα αλλά τπτ) να ρωτησω γι αυτους που παρέλαβαν απο επαρχια, τα έφερε πορτα-πορτα ή speedex; π.χ. κάτι hawkers που πήρα και εστάλησαν με dhl, στην Αλεξανδρούπολη τα έφερε speedex.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...