wannaplay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 εχτες επρεπε να παραλαβω κ αι αυτοι ακομα δε τα εχουν στειλει,δε μπορω να καταλαβω πως κοβεις αποδειξη μεσα σε δυο μερες απο τη στιγμη που ξερεις οτι δε προκειται να τα στειλεις πριν το 2017 ???
eleftherios1970 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Τα παπουτσια εχουν σταλει και θα παραλαβουμε σε μερικες ωρες ,απλα το συστημα παραγγελιων τους ειναι αστα να πανε.
gkarabid Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Τα παπουτσια εχουν σταλει και θα παραλαβουμε σε μερικες ωρες ,απλα το συστημα παραγγελιων τους ειναι αστα να πανε. Να υποθέσουμε οτι έχεις κάνει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί και στο ειπαν;
gkarabid Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παρελαβα μολις τωρα Μεγιες τότε φίλε μου , καλό πατήματα...Ποτέ έκανες παραγγελία και το ενημέρωση είχες στην σελίδα τους? Δηλαδή σου είχε φτάσει στην αποστολή ή όπως εμένα ακόμα στην συσκευασία (ή κάτι τέτοιο) ...Αστο κατάλαβα ...
tsilo33 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παραγγελια 25/11 και το χαρτι που ειχε μεσα η συσκευασια λεει οτι η αποστολη εγινε την ιδια μερα. Στην σελιδα τους ειναι ακομα υπο επεξεργασια..
JohnMik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μη τρολαρετε, θέλουμε σελφι με τον κουριερ για να πειστουμε! 3
baskon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παρελαβα και εγώ πριν 3 λεπτά με DHL.. Το σύστημα δειχνει οτι η παραγγελία δεν έχει φύγει ακόμα..ότι να ναι.. Τα sawcut φαινονται εξαιρετικά...
gkarabid Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μη τρολαρετε, θέλουμε σελφι με τον κουριερ για να πειστουμε! Χα,χα,χα και στο ένα χέρι το λάπτοπ να φαίνεται ή σελιδα με την παραγγελία και στο αλλο σημερινή πρωινή εφημερίδα (να δούμε ημερομηνία παραλαβής)
imoaix Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 να στειλουμε κανα email να μας πουνε τεχνογνωσια για το eshop τους ειναι φανερο οτι οι τυποι το χουν 2
baskon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Στην απόδειξη λέει ημερομηνία αποστολής 26/11 και το κουτί πάνω έχει ημερομηνία DHL 28/11 από Γερμανία. Οπότε τα έστειλαν αμέσως.. Απορω πως κατάφεραν να έχουν τοσο τρομερό σύστημα και να δειχνει σε κάθε σταδιο της παραγγελίας ότι να ναι.. Υπομονή λογικά όλοι μέχρι αυριο παραλαμβάνετε..
gkarabid Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Άντε ρα παραλαβω και να μην με κάνει το νούμερο,το στέλνεις πάλι πίσω για αλλαγή; Μπριτσ !!!!το κανω δωρακι
baskon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Κατι γραφει στο εντυπο για τη διαδικασία αλλαγών αλλά δε το διάβασα.. Τα νούμερα στο Sawcut είναι κανονικά προς άνετα. Δεν ειναι στενή γραμμή. Εμενα μου καναν αψογα αν και το σκεφτόμουν ότι ισως ειναι στενα.
tsilo33 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Οπως τα λες ,,,,εμενα το 43 δεν μου εκανε , ειναι μεγαλο , σε adidas kai nike φοραω 43
kwma Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα στις 14.00μμ παραγγελία της 25/11. Ευχαριστώ τον TS!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα