Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να κάνετε λίγη υπομονή.

Ήρθε κούριερ απο ΕΛΤΑ και μου ζητούν 202€ από Γερμανό.

Προχώρησε λοιπόν το θέμα.

Δημοσ.

Σου εστειλαν μυνημα ή email??

Δημοσ.

εσένα σου έβγαζε κατάσταση παραγγελίας έστω λάθος στοιχεία

εδώ λέμε έχουμε ολοκληρώσει παραγγελία, έχουμε πάρει κωδικό παραγγελίας

και στις παραγγελίες δε φαίνεται καμία παραγγελία!

Δημοσ.

εσένα σου έβγαζε κατάσταση παραγγελίας έστω λάθος στοιχεία

εδώ λέμε έχουμε ολοκληρώσει παραγγελία, έχουμε πάρει κωδικό παραγγελίας

και στις παραγγελίες δε φαίνεται καμία παραγγελία!

Χειροτερα από εμενα δε παίζει.. Εχω πληρωσει με την κάρτα και δεν εχω αριθμό παραγγελίας καν.. Η εξυπηρετηση τους το ψαχνει ακομα.. Ειναι δύσκολη περίπτωση..

Ευτυχως μου εστειλαν γρηγορα το δευτερο(λευκό) που παρηγγειλα απο Cosmote, το οποίο φορτίζει τωρα που μιλαμε..

Καμία πρόταση για θηκούλα / screen protector από καποιον που το χει ψαξει;

Δημοσ.

Παιδες σε μενα ηρθε στα ελτα κουριερ σημερα κανονικα 202 ευρω. Στην κατασταση παραγγελιων δε φαινεται τιποτα, οποτε καντε μια μερα υπομονη ακομη λογικα μεχρι αυριο.

Δημοσ.

Εμένα στη στιγμή μου έρχεται ειδοποίηση (εμαιλ) μόλις αλλάξει η κατάσταση της παραγγελίας στην ιστοσελίδα..θα πάω τωρα το απόγευμα να παραλάβω!!

Δημοσ.

Χειροτερα από εμενα δε παίζει.. Εχω πληρωσει με την κάρτα και δεν εχω αριθμό παραγγελίας καν.. Η εξυπηρετηση τους το ψαχνει ακομα.. Ειναι δύσκολη περίπτωση..

Ευτυχως μου εστειλαν γρηγορα το δευτερο(λευκό) που παρηγγειλα απο Cosmote, το οποίο φορτίζει τωρα που μιλαμε..

Καμία πρόταση για θηκούλα / screen protector από καποιον που το χει ψαξει;

Μπα

εσύ μπορείς να αποδείξεις την παραγγελία στο Γερμανό

ακριβώς επειδή έκανες τη συναλλαγή με την κάρτα.

Με το ότι έχεις πάρει και από την Cosomote ένα επιπλέον,

είσαι άρχοντας.

Η πλάκα είναι πως δεν παρήγγειλα της Cosmote

για να μην είναι καταχρηστικη η δική μου συμπεριφορά.

Τώρα όμως θα το είχα στα χέρια μου, αν είχα πάρει από το site της Cosmote.

Αντί για αυτά, 

έχω ρίξει τηλέφωνα και δεν βλέπουν την παραγγελία

και με έχουν στο περίμενε να με πάρουν πίσω.

Ετοιμάζομαι για καταγγελία.

Έχω το screenshot με την ολοκληρωμένη παραγγελία μου και τον κωδικό.

Δημοσ.

Ενταξει απο την Κοσμοτε πηρα γιατι μολις ειδε η μανα μου αυτο που πηρα ηθελε και αυτη σε λευκό (ειναι κατοχος Lumia 820 οπότε βολευετε ανετα με win mobile)..Αλλιως δε θα επαιρνα δυο..Εγω προτιμώ το μαυρο, αλλα αν δε κάτσει θα φαω το λευκο της μανας μου :)

Ε και εγώ στο περίμενε ειμαι.. Οκ όπως το λες, ίσως να ειναι χειρότερα αν σου λενε δε βλέπουν τίποτα..

Αν δε βγάλω άκρη και εγώ σε 1-2 μέρες ψήνομαι για καταγγελία..

Απο θηκούλα lλέω για αυτή..

http://www.ghostekproducts.com/cloak-microsoft-lumia-950-xl-slim-protective-case.html

Δημοσ.

Μπα

εσύ μπορείς να αποδείξεις την παραγγελία στο Γερμανό

ακριβώς επειδή έκανες τη συναλλαγή με την κάρτα.

Με το ότι έχεις πάρει και από την Cosomote ένα επιπλέον,

είσαι άρχοντας.

Η πλάκα είναι πως δεν παρήγγειλα της Cosmote

για να μην είναι καταχρηστικη η δική μου συμπεριφορά.

Τώρα όμως θα το είχα στα χέρια μου, αν είχα πάρει από το site της Cosmote.

Αντί για αυτά, 

έχω ρίξει τηλέφωνα και δεν βλέπουν την παραγγελία

και με έχουν στο περίμενε να με πάρουν πίσω.

Ετοιμάζομαι για καταγγελία.

Έχω το screenshot με την ολοκληρωμένη παραγγελία μου και τον κωδικό.

Καλα μην το λες, απο Cosmote παραγγειλα, τραβηξαν τα χρηματα απο την καρτα και ακομα το χαος...

Δημοσ.

Διαβαζοντας καποια εγγραφα που εστειλε η Cosmote, διαπίστωσα ότι σε περιπτωση επιστροφής/ προβλήματος με τη συσκευή παραπέμπουν στο τηλέφωνο που καλείς και για το Eshop του Γερμανου ..Οπότε είναι 100% βεβαιο ότι εχουν πολύ στενή σχέση τα 2 eshop μεταξυ τους.. Πιθανως και κοινή αποθήκη αλλά σίγουρα και κοινά προβλήματα όταν κατσει η στραβή..

Δημοσ.

Ανήκουν στον ίδιο όμιλο...

Ήρθε το δικό μου από Γερμανό, φορτίζει τώρα, καθώς ήταν στο 0% κυριολεκτικά, και ήρθε και mail από cosmote για το 650 της βαφτιστηρας... Να μαθαίνει από τώρα το παιδί στα δύσκολα.... χαχχαχχα

Παραλαβή αύριο.

Ελπίζω να έρθουν και τα δικά σας!

Δημοσ.

Ανήκουν στον ίδιο όμιλο...

Ήρθε το δικό μου από Γερμανό, φορτίζει τώρα, καθώς ήταν στο 0% κυριολεκτικά, και ήρθε και mail από cosmote για το 650 της βαφτιστηρας... Να μαθαίνει από τώρα το παιδί στα δύσκολα.... χαχχαχχα

Παραλαβή αύριο.

Ελπίζω να έρθουν και τα δικά σας!

Το οτι ανηκουν στον ιδιο ομιλο όπως ξερουμε ολοι, δεν συνεπαγεται οτι το ηλεκτρονικό τους κατάστημα θα έχει το ίδιο τηλεφωνικό κεντρο.. Και μέχρι τωρα οποιος διαβάσει το νήμα τα καταλαβαινει σα 2 διαφορετικά eshop.. Ακόμα και εσυ Cosmote και Γερμανός αναφέρεις..

Το 13888 ξέρω ότι λειτουργεί καλά..Επίσης και το αντιστοιχο του Γερμανού.

Αλλά το 2102508100 (το οποίο απο οτι φαινεται έχει σχεση και με το eshop της cosmote και με το eshop του Γερμανού) είναι απαράδεκτο..Από ωράριο λειτουργίας μέχρι αποτελεσματικότητα..Δεν το χουν..Αν τον ρωτάς τον άλλο εχετε καποιο χρονοδιαγραμμα για να απαντατε στα αιτήματα των πελατών μέσα σε πχ 48 ωρες και σε ακουει σα να εισαι εξωγηινος και σου λεει, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.. ε τι περιμένεις..Μπάχαλο.. Δε μιλάω για τους υπαλλήλους..Οτι μπορούν κάνουν και αυτοί..

Δε τους τυχαινει κάθε φορά κίνηση Black Friday..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...