Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γερμανος παραλαβη απο καταστημα και εμπλεξαν τα μπουτια τους.. ΑΚομα το ψάχνουν και με εχουν παρει 2 φορες να μου λενε δε βλεπω τη πληρωμη ενω πριν την ειχαν δει..και να τη ξαναβλεπουν μόλις τους λέω τον αριθμο της κάρτας..

Cosmote παραλαβή στο σπίτι και μου ειπαν για αυριο από το τηλεφωνικο κεντρο του Γερμανου :X

Από οργάνωση για ενα από τα μεγαλυτερα ελληνικά μαγαζιά...δεν..

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γερμανος παραλαβη απο καταστημα και εμπλεξαν τα μπουτια τους.. ΑΚομα το ψάχνουν και με εχουν παρει 2 φορες να μου λενε δε βλεπω τη πληρωμη ενω πριν την ειχαν δει..και να τη ξαναβλεπουν μόλις τους λέω τον αριθμο της κάρτας..

Cosmote παραλαβή στο σπίτι και μου ειπαν για αυριο από το τηλεφωνικο κεντρο του Γερμανου :X

Από οργάνωση για ενα από τα μεγαλυτερα ελληνικά μαγαζιά...δεν..

στη κατασταση παραγγελειας στο site τη γραφει;;

Δημοσ.

στη κατασταση παραγγελειας στο site τη γραφει;;

Αν μιλας για το Γερμανο, η παραγγελια δεν υπαρχει πουθενα γιατί απλά το site του γερμανου κολλησε με το που εγινε η πληρωμη μεσω καρτας.. ακόμα το ψαχνουν εκεί στο γερμανο..

Δημοσ.

Από κάπου θα αρχίσουν, οπότε μπορεί να υπάρχουν και τυχεροί, αλλά αν κρίνω από την εξέλιξη της δικής μου παραγγελίας, θα έλεγα δώσε μερικές μέρες.

Δημοσ.

Τελικα η αυριανη παράδοση για εμένα όσον αφορά την παραγγελία της Cosmote, μάλλον ισχύει. Μου ηρθε πριν λίγο Tracking Number από ΕΛΤΑ courier..

Για Γερμανό ακόμα το παλευω και ακρη δεν εχω βγάλει. Καθε φορά που παιρνω τηλ ο υπάλληλος ειναι σα να μη βλεπει τίποτα στο συστημα και πάμε πάλι από την αρχή.. :P

Δημοσ.

Επειδή σας καίει η αγωνία, να αναφέρω κι εγώ ότι πριν κανά 20λεπτο έλαβα μήνυμα ότι εστάλη η παραγγελία μου...οπότε προχωρούν γρήγορα, καλό αυτό.

Δημοσ.

Επειδή σας καίει η αγωνία, να αναφέρω κι εγώ ότι πριν κανά 20λεπτο έλαβα μήνυμα ότι εστάλη η παραγγελία μου...οπότε προχωρούν γρήγορα, καλό αυτό.

Σου έστειλαν sms ή email;

Δημοσ.

Email μου έστειλαν

Είχες κάνει εγγραφή στο site της cosmote ή έκανες απλά την παραγγελία χωρίς την εγγραφή;

Εγώ έκανα το 2ο την παρασκευή και δεν μου έχει έρθει κάτι από ΕΛΤΑ-courier.  :unsure:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...