HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Σαν ΤΗΛΕΦΩΝΟ είναι πολύ καλό, και το λειτουργικό δεν κολάει. Αν ο άνθρωπος για τον οποίο το παίρνεις ασχολείται ή θέλει APPLICATIONS, δεν κάνει. Εγινε θα το κοιταξω ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.
Razor_7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 αυτο που λεει ο querty ή ενταξει αν χρησιμοποιει μονο 3-4 γνωστα app τοτε θα δει μικρη διαφορα στην εμπειρια χρησης
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 αυτο που λεει ο querty ή ενταξει αν χρησιμοποιει μονο 3-4 γνωστα app τοτε θα δει μικρη διαφορα στην εμπειρια χρησης Ενα android παλιο εχει αλλα εμαθα τωρα οτι δεν χρησιμοποιει πολλες εφαρμογες φωτογραφιες βγαζει αρκετες και ειδα οτι εχει και καλη καμερα το lumia.
baskon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Εκανα παραγγελία και εγώ.. Το συστημα του Γερμανου έχει γονατίσει.. Η πληρωμή από την κάρτα εγινε κανονικά(μου ήρθε SMS).. Και μετά μολις πήγε να φορτώσει το σαιτ του Γερμανου εβγαλε error.. Αυτό μου θύμησε παλιές καλές εποχές με τα κινεζοsite Μου έπεφταν για πλακα σε τετοιες προσφορες! Χαχα.. Ελπίζω η παραγγελία να έγινε κανονικά..Στο τηλ δεν εβγαλα ακρη, αλλά εχω στειλει και 2 mail να ειμαι καλυμμένος ! 1
dobro Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20305911&s=0 στο αδερφακι του τοτε... 1
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Όλα τα site γενικά γονατισαν σημερα Εδω κοντευουμε να γονατισουμε εμεις. 2
baskon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20305911&s=0 στο αδερφακι του τοτε... Προτιμάω το μαυρο του Γερμανού ! .. 1
deadp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Lumia, παραδοσιακά τα κινητά των προσφορών! (Παρήγγειλα κι εγώ ένα!)
twindrop Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το τσίμπησα... εβαλα φόρτιση και περιμένω! 1
coffeex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Έδωσα και εγώ μία παραγγελία Δεν πιστεύω να φάμε κανένα άκυρο από την cosmote;
vgiozo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Παίδες το πήρα κι εγώ (παραλαβή από κατάστημα, δεν ξέρω γιατί μου κακοφάνηκαν τα 3€ καπέλο στα 199€) και ψάχνω για θήκη... ...έχετε προτάσεις; Αθήνα έχει πολλά μαγαζιά με καλες τιμές σε θηκες για το συγκεκριμένο, με τα μεταφορικά για Σαλόνικα μαμιέται λίγο... Δεν παίρνει πάντως για παραγγελία από έξω, οπότε αν έχετε υπόψη σας κάτι - καλό: που να προστατεύει καλά τη συσκευή - οικονομικό: όχι πάνω από 15€, ιδανικά όχι πάνω από 10€ Αρχικά κοίταζα για τύπου "πορτοφόλι", αλλά με το μέγεθος του κινητού έλεγα μήπως μία τύπου "γάντι" λέει πιο πολύ....αλλά μετά θα ήθελα και Tempered Glass..οπότε δεν ξέρω.
soik85 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Έδωσα και εγώ μία παραγγελία Δεν πιστεύω να φάμε κανένα άκυρο από την cosmote; Δύσκολο Παίδες το πήρα κι εγώ (παραλαβή από κατάστημα, δεν ξέρω γιατί μου κακοφάνηκαν τα 3€ καπέλο στα 199€) και ψάχνω για θήκη... ...έχετε προτάσεις; Αθήνα έχει πολλά μαγαζιά με καλες τιμές σε θηκες για το συγκεκριμένο, με τα μεταφορικά για Σαλόνικα μαμιέται λίγο... Δεν παίρνει πάντως για παραγγελία από έξω, οπότε αν έχετε υπόψη σας κάτι - καλό: που να προστατεύει καλά τη συσκευή - οικονομικό: όχι πάνω από 15€, ιδανικά όχι πάνω από 10€ Αρχικά κοίταζα για τύπου "πορτοφόλι", αλλά με το μέγεθος του κινητού έλεγα μήπως μία τύπου "γάντι" λέει πιο πολύ....αλλά μετά θα ήθελα και Tempered Glass..οπότε δεν ξέρω. εγω θα το αφηνα χωρίς θήκη. Πλαστικό πίσω αποσπώμενο και γοριλλας 4 μπροστά Θα επαιρνα και γω το 950 xl αλλά απο το Iphone5s θα ηταν μέγα σοκ σε ολους τους τομεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις