Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις μου ηρθε μυνημα για να παραλαβω απο μαγαζι το se..

είσαι απο αυτούς που πήγαν με την δωροεπιταγή ή είπες να στο παραγείλουν εξ αρχης;

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το πρωτο..ειχα πει να το κανουν αυτοι αλλα τελικα μου εστειλαν το κουπονι και την εκανα χθες βραδυ..και σημερα εφυγε απο αποθηκη..

Δημοσ.

το πρωτο..ειχα πει να το κανουν αυτοι αλλα τελικα μου εστειλαν το κουπονι και την εκανα χθες βραδυ..και σημερα εφυγε απο αποθηκη..

μαλιστα

Δημοσ.

Ρε παιδιά για πείτε καμιά ιδέα. Στη παρακολούθηση παραγγελίας του lumia 950xl μου γράφει Ολοκληρωμένη με ημερομηνία 06/12/2016.

Να σημαίνει ότι στειλανε το iphone Se σήμερα;

Δημοσ.

Θα παραλάβεις από κατάστημα ή θα σου το στείλουν με courier;

Στην δικιά μου περίπτωση γράφει ότι έχει παραδοθεί στην courier.

Δημοσ.

Την έχεις πάρει ή τα έχεις πάρει;

Εγώ μετά τη σημερινή μου συνομιλία με το τηλ.κέντρο του Γερμανού που από τον τόνο της φωνής καταλάβαινες ότι ήταν σε στυλ τι θελεις εσύ πάλι.. τα πήρα και είμαι έτοιμος να το συνεχίσω με καταγγελίες, απόσυρση της σταθερής μου γραμμής από τον ΟΤΕ,  και κατόπιν νομικά..

• Like 1
Δημοσ.

πάντως όσοι πάρετε se παίρνετε ένα κινητό κλάσεις ανώτερο από αυτό της προσφοράς, το οποίο, οκ, συμπαθητικό σα συσκευή, αλλά με παρατημένο app store δε πας πουθενά. αρα μια χαρά σας έκατσε παίδες

Δημοσ.

Καλα δεν παει ετσι γιατι και παλι το Lumia 950xl αν το εχεις για χρηση multimedia,email,sms και φωτογραφικη δηλαδη οπου αξιοποιειται κυριως η μεγαλη του οθονη και αναλυση αλλα και η καμερα κανει σκονη την μικρη 4ιντσων οθονη του Iphone se. Ναι εχει αλλα καλα το Se αλλα δεν γινεται να συγκριθει εν μερη με ενα phablet οπως το 950xl.

Δημοσ.

Εμένα μου στείλανε την δωροεπιταγη.Πηρα χθες τηλέφωνο να ρωτησω τι γίνεται και εντελώς τυχαία(λέμε τώρα)!! Την στείλανε σε 10 λεπτά. Τώρα λίγη αναμονή να σκάσουν και οι γιορτινες προσφορές και βλέπουμε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...