Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σιγά υπερβολικέ... κόψε κάτι τα εβγαλες και τα δυο σκουπίδια

έχω δουλέψει χρόνια lumia 920 και 930 καθώς και Iphone5s ,6s κτλ.... μια χαρά είναι

εχεις δουλεψει ποτε σε windows mobile 10 η κινητο με τοσο μικρη οθονη?

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχεις δουλεψει ποτε σε windows mobile 10 η κινητο με τοσο μικρη οθονη?

όλα τα κινητα που σου παραθέτω είναι είτε wp ή ios Με μικρή οθόνη. Έβγαλες άχρηστο κόσμο και κοσμάκι που τα χρησιμοποιεί.

Δημοσ.

όλα τα κινητα που σου παραθέτω είναι είτε wp ή ios Με μικρή οθόνη. Έβγαλες άχρηστο κόσμο και κοσμάκι που τα χρησιμοποιεί.

ξανα 

εχεις χρησιμοποιησει κινητο με windows mobile 10

κ smartphone με οθονη 4 ιντσων ανεξαρτητως λειτουργικου

?

Δημοσ.

ξανα 

εχεις χρησιμοποιησει κινητο με windows mobile 10

κ κινητο με οθονη 4 ιντσων ανεξαρτητως λειτουργικου

?

δεν είμαστε με τα καλά μας.... κάτσε να στα συλλαβίσω

lumia 920,930 me wp10 preview και ένα 650 που το χα ξεχάσει me wp10

iphone5s 4", iphone 6s 4,7"

δουλέυω κινητά απο nokia 3210 εποχή .

Αν τα μάτια σου αντέχουν μονο 5,5 οθόνες android είναι δική σου προτιμηση... αλλά βγαίνουμε εκτός.

Μπήκες,σπαμαρες, παμε παρακάτω

Δημοσ.

μαλιστα

κ συστηνεις λοιπον σε κοσμο να παρει smartphone με τα χιλια μυρια απαραδεκτα μπαγκς κ ελλειψεις ακομα κ σε βασικα πραγματα κ δεν εννοω παιχνιδια (περνα απο το θρεντ των windows phone που ακομα κ οι ενθερμοι εχουν απηυδησει)

η εν ετη 2016 κ το αναλογο με την εποχη περιεχομενο σε web ,media κλπ οθονη 4 ιντσων

οκ

εν τω μεταξυ πως προεκυψαν οι 5,5 ιντσες κανεις δεν ξερει ,απο τις 4 πηγαμε στις 5,5 ,ενδιαμεσα μεγεθη δεν υπαρχουν

Δημοσ.

μαλιστα

κ συστηνεις λοιπον σε κοσμο να παρει smartphone με τα χιλια μυρια απαραδεκτα μπαγκς κ ελλειψεις ακομα κ σε βασικα πραγματα κ δεν εννοω παιχνιδια (περνα απο το θρεντ των windows phone που ακομα κ οι ενθερμοι εχουν απηυδησει)

η εν ετη 2016 κ το αναλογο με την εποχη περιεχομενο σε web ,media κλπ οθονη 4 ιντσων

οκ

εν τω μεταξυ πως προεκυψαν οι 5,5 ιντσες κανεις δεν ξερει ,απο τις 4 πηγαμε στις 5,5 ,ενδιαμεσα μεγεθη δεν υπαρχουν

Συνέστησα εγώ σε κανέναν να πάει να αγοράσει κάτι; Δεν είμαστε με τα καλά μας. Δεν ξέρεις τι λες... άσε το θέμα καθαρό μπας και βγάλουμε άκρη με τις επιστροφές και πήγαινε στο section με τα smartphone. άσε τους άσχετους όπως εμένα εδώ. Μπήκες, πέταξες το πυροτέχνημα και κακώς μάσησα κιόλας....

Δημοσ.

μολισ ηρθε η επιταγη και παραγγειλα το se..το εχει κανονικα για παραγγελεια..και η επιταγη ειναι μονο για το se

Το πρωί που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι σήμερα το απόγευμα θα ενημέρωναν το eshop τους.

Τώρα θα περιμένουμε να το πάρουμε στα χέρια μας.. 

Δημοσ.

Εγώ πήρα τη δωροεπιταγή το απόγευμα, με πήραν τηλ για επιβεβαίωση και έκανα και την παραγγελία μου...Μακάρι να εξελιχθούν όλα καλά γιατί σπάσανε άπειρα τα νεύρα μας αυτή την εβδομάδα...Μόλις παραλάβω τα προϊόντα θα ενημερώσω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...