imoaix Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 σιγά υπερβολικέ... κόψε κάτι τα εβγαλες και τα δυο σκουπίδια έχω δουλέψει χρόνια lumia 920 και 930 καθώς και Iphone5s ,6s κτλ.... μια χαρά είναι εχεις δουλεψει ποτε σε windows mobile 10 η κινητο με τοσο μικρη οθονη?
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 εχεις δουλεψει ποτε σε windows mobile 10 η κινητο με τοσο μικρη οθονη? όλα τα κινητα που σου παραθέτω είναι είτε wp ή ios Με μικρή οθόνη. Έβγαλες άχρηστο κόσμο και κοσμάκι που τα χρησιμοποιεί.
imoaix Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 όλα τα κινητα που σου παραθέτω είναι είτε wp ή ios Με μικρή οθόνη. Έβγαλες άχρηστο κόσμο και κοσμάκι που τα χρησιμοποιεί. ξανα εχεις χρησιμοποιησει κινητο με windows mobile 10 κ smartphone με οθονη 4 ιντσων ανεξαρτητως λειτουργικου ?
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ξανα εχεις χρησιμοποιησει κινητο με windows mobile 10 κ κινητο με οθονη 4 ιντσων ανεξαρτητως λειτουργικου ? δεν είμαστε με τα καλά μας.... κάτσε να στα συλλαβίσω lumia 920,930 me wp10 preview και ένα 650 που το χα ξεχάσει me wp10 iphone5s 4", iphone 6s 4,7" δουλέυω κινητά απο nokia 3210 εποχή . Αν τα μάτια σου αντέχουν μονο 5,5 οθόνες android είναι δική σου προτιμηση... αλλά βγαίνουμε εκτός. Μπήκες,σπαμαρες, παμε παρακάτω
imoaix Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 μαλιστα κ συστηνεις λοιπον σε κοσμο να παρει smartphone με τα χιλια μυρια απαραδεκτα μπαγκς κ ελλειψεις ακομα κ σε βασικα πραγματα κ δεν εννοω παιχνιδια (περνα απο το θρεντ των windows phone που ακομα κ οι ενθερμοι εχουν απηυδησει) η εν ετη 2016 κ το αναλογο με την εποχη περιεχομενο σε web ,media κλπ οθονη 4 ιντσων οκ εν τω μεταξυ πως προεκυψαν οι 5,5 ιντσες κανεις δεν ξερει ,απο τις 4 πηγαμε στις 5,5 ,ενδιαμεσα μεγεθη δεν υπαρχουν
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 μαλιστα κ συστηνεις λοιπον σε κοσμο να παρει smartphone με τα χιλια μυρια απαραδεκτα μπαγκς κ ελλειψεις ακομα κ σε βασικα πραγματα κ δεν εννοω παιχνιδια (περνα απο το θρεντ των windows phone που ακομα κ οι ενθερμοι εχουν απηυδησει) η εν ετη 2016 κ το αναλογο με την εποχη περιεχομενο σε web ,media κλπ οθονη 4 ιντσων οκ εν τω μεταξυ πως προεκυψαν οι 5,5 ιντσες κανεις δεν ξερει ,απο τις 4 πηγαμε στις 5,5 ,ενδιαμεσα μεγεθη δεν υπαρχουν Συνέστησα εγώ σε κανέναν να πάει να αγοράσει κάτι; Δεν είμαστε με τα καλά μας. Δεν ξέρεις τι λες... άσε το θέμα καθαρό μπας και βγάλουμε άκρη με τις επιστροφές και πήγαινε στο section με τα smartphone. άσε τους άσχετους όπως εμένα εδώ. Μπήκες, πέταξες το πυροτέχνημα και κακώς μάσησα κιόλας....
klainmein Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Πήρε κανένας σήμερα mail με δωροεπιταγή; Γιατί είπαν το αργότερο αύριο χωρίς άλλη αναβολή...
Tsarts.st Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μπα.Παρασκευή με πήρανε τηλ.Είχανε πει άμεσα θα το στέλνανε.Ακόμα τπτ...
baskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Σήμερα που πήρα είπαν σίγουρα μέσα στην ημερα.. Σε άλλους σίγουρα αύριο . Ότι να ναι..
panatha1369 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 μολισ ηρθε η επιταγη και παραγγειλα το se..το εχει κανονικα για παραγγελεια..και η επιταγη ειναι μονο για το se
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 αν δεν αρχίσουν οι παραλαβές κρατάω μικρό καλάθι
CosmoPlayer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Και εγώ μόλις παράγγειλα. Ίδωμεν... αν και δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.
coffeex Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 μολισ ηρθε η επιταγη και παραγγειλα το se..το εχει κανονικα για παραγγελεια..και η επιταγη ειναι μονο για το se Το πρωί που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι σήμερα το απόγευμα θα ενημέρωναν το eshop τους. Τώρα θα περιμένουμε να το πάρουμε στα χέρια μας..
klainmein Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πήρα τη δωροεπιταγή το απόγευμα, με πήραν τηλ για επιβεβαίωση και έκανα και την παραγγελία μου...Μακάρι να εξελιχθούν όλα καλά γιατί σπάσανε άπειρα τα νεύρα μας αυτή την εβδομάδα...Μόλις παραλάβω τα προϊόντα θα ενημερώσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις