soik85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Πήρα τηλ στον Γερμανό είπα ότι έχω κάνει παραγγελία απ τον ΟΤΕ υπ αριθμό τάδε (τον σημείωσε) και δυστυχώς μου ακύρωσαν την παραγγελία και γιαυτό μου έδωσαν ένα κουπόνι για το se το οποίο δεν μπορώ να αγοράσω απ το site σας λόγω ότι μου πετάει το μήνυμά -> Το καλάθι σου περιέχει προϊόν που δεν είναι διαθέσιμο. Μου λέει δώσε τα στοιχεία επικοινωνίας θα σε πάρουμε την Δευτέρα .... Ρώτησα μήπως γίνετε να το παραγγείλω απ το τηλ τώρα χρησιμοποιώντας την έκπτωσή και μου λέει όχι άσε να το κοιτάξουμε και θα σε πάρουμε την Δευτέρα ... Ευχαριστούμε πολύ, γεια σας πήρες στο τηλ που έδωσα ή στον Γερμανο; Ξαναπάρε και απαίτησε μια απάντηση. Έτσι έκανα και γω και στο ΄τελος με το σεις και με το σας έκαναν τη δουλεια τους ,οταν τους είπα ότι δεν θα χάνω το χρόνο μου με δικά τους λάθη και σύμφωνα με τα άρθρα 9γ & 9δ του Ν. 2251/1994. θα υποβάλλω καταγγελία για την παραπλάνηση στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή 1
ziaba Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 πήρες στο τηλ που έδωσα ή στον Γερμανο; Ξαναπάρε και απαίτησε μια απάντηση. Έτσι έκανα και γω και στο ΄τελος με το σεις και με το σας έκαναν τη δουλεια τους ,οταν τους είπα ότι δεν θα χάνω το χρόνο μου με δικά τους λάθη και σύμφωνα με τα άρθρα 9γ & 9δ του Ν. 2251/1994. θα υποβάλλω καταγγελία για την παραπλάνηση στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή πήρα στο 2102508100, στο ποιο λες να πάρω?
Salvation81 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 πήρα στο 2102508100, στο ποιο λες να πάρω? 2102501100 1
ptsoros7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 μονο ροζ εμειναν, ουτε εγω προλαβα. αλλη ταλαιπωρια τωρα
mtriandros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Λέω να πάω να το πάρω κι εγώ και να το αλλάξω με SE , οποίος ενδιαφέρεται για αλλαγή ας στείλει PM. Το παιρνω κι ας ειναι και ροζ , το θελω για δωρο.
ziaba Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 μονο ροζ εμειναν, ουτε εγω προλαβα. αλλη ταλαιπωρια τωρα μα ούτε το ροζ δεν μπορείς να παραγγείλεις άσχετο αν φαίνεται διαθέσιμο
klainmein Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Πόση κοροϊδία πια να αντέξω...Πέμπτη απόγευμα συμφωνία για δωροεπιταγή...Παρασκευή πρωί με παίρνουν πάλι μου λένε για SE, λέω έχω συμφωνήσει για δωροεπιταγή...Παρασκευή απόγευμα μου λένε, θα πάρετε το email αύριο Σάββατο το πρωί σίγουρα...Σήμερα το πρωί μου λένε μαζεύουμε τις λίστες και το απόγευμα θα πάρετε μαζικά email (ναι, έπιασα γραμμή ενώ σήμερα είναι κλειστά υποτίθεται)...8 μέρες τώρα ασχολούμαστε με μία αλυσίδα 350 καταστημάτων και η συμπεριφορά τους και ο επαγγελματισμός τους είναι κατώτερος από @#$#$ρδέλο
stelios18120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Γ αυτό καταγγελία ριξτε και τελειωσε. Μην δεχεστε τίποτα μόνο ριξτε την καταγγελία και τα €€€ σας άμεσα πάρτε τα πίσω όσοι δώσατε αν δώσατε.
baskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ ακόμα περιμένω το Mail της δωροεπιταγής πάντως που ειαν θα ερχοταν μέσα στο ΣΚ.. Χαχα βλέπω να τη στελνουν 31/12 με λήξη 31/12..
panatha1369 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 για το se περιμενουν αποθεμα.οσοι το παραγγειλαν αντι του 950 θα το εχουν μεσα στη βδομαδα..ετσι μου ειπαν στο τηλεφωνο που πηρα.. 1
Tsarts.st Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αυτη ή δώρο επιταγή σίριαλ έγινε.Α ντε να δούμε πότε με το καλό θα την στείλουν.Παντως κάποιοι την είχαν πάρει αμέσως.
imoaix Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 κ ολη αυτη η ταλαιπωρια κ το περιμενε κ οι δικαιολογημενοι εκνευρισμοι για δυο τηλεφωνα, που το μεν ενα με το αθλιο store κ το απαραδεκτο beta λειτουργικο του θα το σπασετε σε κανα τοιχο αργα η γρηγορα κ το μεν αλλο με την λιλιπουτεια οθονη του δεν μπορει να χρησιμοποιηθει ως smartphone εκτος κ αν εχεις υπερανθρωπη οραση
baskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σε σχεση με το προηγουμενο Android που ειχα το Lumia Μου αρέσει περισσότερο, και εχω παραγγείλει ηδη και MS Dock για Continuum. Τα παιχνιδακια δε με ενδιαφέρουν, και αν κατι δεν υπάρχει θα μπαίνει στο παλιό Optimus G.Σήμερα μου είπαν μέσα στην ημέρα επιταγή....Αντε να δουμε.. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2016 από baskon
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 κ ολη αυτη η ταλαιπωρια κ το περιμενε κ οι δικαιολογημενοι εκνευρισμοι για δυο τηλεφωνα, που το μεν ενα με το αθλιο store κ το απαραδεκτο beta λειτουργικο του θα το σπασετε σε κανα τοιχο αργα η γρηγορα κ το μεν αλλο με την λιλιπουτεια οθονη του δεν μπορει να χρησιμοποιηθει ως smartphone εκτος κ αν εχεις υπερανθρωπη οραση σιγά υπερβολικέ... κόψε κάτι τα εβγαλες και τα δυο σκουπίδια έχω δουλέψει χρόνια lumia 920 και 930 καθώς και Iphone5s ,6s κτλ.... μια χαρά είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις