soik85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Η πλάκα με το SE θα είναι να παραμένει μη διαθέσιμο για όλο το Δεκέμβρη τουλάχιστον και κάποιοι να περιμένουν να εξαργυρώσουν τα κουπόνια ως το τέλος του έτους. Εκτός αν έχουν στόχο να ξεστοκάρουν τα ροζουλάκια. Επαναλαμβάνω πάντως ορισμένοι δεν έχουμε καν δεχτεί τηλεφωνημα, άρα πώς να ευχαριστήσουμε το Γερμανό για την ευθύνη που δεν έχει αναλάβει;... πάρτε τηλ. διεκδικήστε μην κάθεστε και περιμένετε... πάρε και πες "άρχοντα να ο αριθμός παραγγελίας; θα παραλάβω η θα κάνω καταγγελία; δλδ πόσο τεμπελιά πια 1
giorpa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 πάρτε τηλ. διεκδικήστε μην κάθεστε και περιμένετε... πάρε και πες "άρχοντα να ο αριθμός παραγγελίας; θα παραλάβω η θα κάνω καταγγελία; δλδ πόσο τεμπελιά πια Και ποιός είπε ότι είναι τεμπελιά ή ότι δεν ρίχνουμε τηλέφωνα ή δεν διεκδικούμε; Σηκωνόμαστε από τον καναπέ και ασχολούμαστε και μας τρώει χρόνο και ταλαιπωρία και καθόμαστε στο περίμενε ξανά και ξανά γιατί λέει το σκέφτονται. Λάθος το σχόλιο. υγ: με το που θα το σκεφτούν αρκετά για να μην έχουν δικαιολογία, θα το σκεφτούμε κι εμείς με την προστασία καταναλωτή
soik85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Και ποιός είπε ότι είναι τεμπελιά ή ότι δεν ρίχνουμε τηλέφωνα ή δεν διεκδικούμε; Σηκωνόμαστε από τον καναπέ και ασχολούμαστε και μας τρώει χρόνο και ταλαιπωρία και καθόμαστε στο περίμενε ξανά και ξανά γιατί λέει το σκέφτονται. Λάθος το σχόλιο. υγ: με το που θα το σκεφτούν αρκετά για να μην έχουν δικαιολογία, θα το σκεφτούμε κι εμείς με την προστασία καταναλωτή κατσε και περιμενε λοιπόν , άλλοι που δεν ήταν νωθροί διεκδίκησαν και πήραν έιτε το se είτε την δωροεπιταγή... μονο γκρίνιες σου διάβασα οπότε κάτσε και περίμενε γκρινιάζοντας στο forum.Και όταν μιλάς θα λες "εγώ" και όχι "εμείς"
baskon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Η καταγγελία στο συνήγορο του καναναλωτή μου πήρε περίπου εικοσι λεπτά να την ολοκληρώσω.. Δηλαδή σιγά. Στειλτε όσοι δε βγάζετε άκρη, μπας και σοβαρευτουν σε κάποια φάση και τα ελληνικά καταστήματα.. 1
soik85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Η καταγγελία στο συνήγορο του καναναλωτή μου πήρε περίπου εικοσι λεπτά να την ολοκληρώσω.. Δηλαδή σιγά. Στειλτε όσοι δε βγάζετε άκρη, μπας και σοβαρευτουν σε κάποια φάση και τα ελληνικά καταστήματα.. υπάρχει νόμος και είναι με το μέρος σου. Καλά έκανες αφου δεν σε ικανοποίησε η πρόταση τους....
baskon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ειχα στειλε την προηγούμενη από τη μέρα που άρχισε το θεμα με τις δωροεπιταγές.. Δε ξερω αν επαιξε ρόλο και στο να το αποφασίσουν να αρχίσουν να τις δίνουν..Απο κει και πέρα δεχτηκα την δωροεπιταγή, καθως δε θεωρώ ότι θα μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο....
giorpa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 κατσε και περιμενε λοιπόν , άλλοι που δεν ήταν νωθροί διεκδίκησαν και πήραν έιτε το se είτε την δωροεπιταγή... μονο γκρίνιες σου διάβασα οπότε κάτσε και περίμενε γκρινιάζοντας στο forum.Και όταν μιλάς θα λες "εγώ" και όχι "εμείς" τί δεν κατάλαβες και δεν καταλαβαίνεις; στο forum διαάβασες τη γκρίνια μου και από εκεί κατάλαβες ότι είναι νωθρή η στάση μου; ή μήπως στο forum διαβασες και από εδώ σκέφτηκες πως δεν έχω την επικοινωνία μαζί τους; εγώ είμαι που μιλάω για το συνήγορο του καταναλωτή και στην ώρα του θα μαζευτεί όλο το ιστορικό της ταλαιπωρίας λάθος ξανά το σχόλιο και η συνέχεια
ziaba Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 μας δουλεύουν δεν μπορούμε να αγοράσουμε ούτε το se
soik85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 τί δεν κατάλαβες και δεν καταλαβαίνεις; στο forum διαάβασες τη γκρίνια μου και από εκεί κατάλαβες ότι είναι νωθρή η στάση μου; ή μήπως στο forum διαβασες και από εδώ σκέφτηκες πως δεν έχω την επικοινωνία μαζί τους; εγώ είμαι που μιλάω για το συνήγορο του καταναλωτή και στην ώρα του θα μαζευτεί όλο το ιστορικό της ταλαιπωρίας λάθος ξανά το σχόλιο και η συνέχεια παράγοντας του Εδεσσαικού και εσύ; Σελίδες ολόκληρες απλά περιμένεις να σε πάρουν τηλ.... περίμενε λοιπόν μας δουλεύουν δεν μπορούμε να αγοράσουμε ούτε το se παρε και ζήτα να στο στείλουν αυτοί
giorpa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 παράγοντας του Εδεσσαικού και εσύ; Σελίδες ολόκληρες απλά περιμένεις να σε πάρουν τηλ.... περίμενε λοιπόν ρε φιλε πας καλά; δε διάβασες που γραφω ότι συνέχεια τηλεφωνώ και δίνουν δικαολογίες; είναι η περίπτωση διαφορετικη, δε βρίσκουν τις παραγγελίες κλπ ε κάποια στιγμή κι οι δικαιολογίες κάνουν τον κύκλο τους και τότε έχουμε να τα πούμε κι αλλιώτικα
ziaba Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 παράγοντας του Εδεσσαικού και εσύ; Σελίδες ολόκληρες απλά περιμένεις να σε πάρουν τηλ.... περίμενε λοιπόν παρε και ζήτα να στο στείλουν αυτοί είναι λέει μονό για online αγορές
soik85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 είναι λέει μονό για online αγορές παρε τηλ και δωστους τον αριθμο παραγγελιας που ειχες για το xl. ζητα να το τακτοποιησουν και να σου στειλουν αυτοι το se
ziaba Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 παρε τηλ και δωστους τον αριθμο παραγγελιας που ειχες για το xl. ζητα να το τακτοποιησουν και να σου στειλουν αυτοι το se πήρα μόλις λέει από Δευτέρα θα με πάρουνε τηλ
soik85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 πήρα μόλις λέει από Δευτέρα θα με πάρουνε τηλ τι ακριβώς τους ειπες και σου απάντησαν; Απλα για να δω γιατι σ αφηνουν ετσι μετεωρο κατάλαβες.δεν σε αμφισβητω 1
ziaba Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 τι ακριβώς τους ειπες και σου απάντησαν; Απλα για να δω γιατι σ αφηνουν ετσι μετεωρο κατάλαβες.δεν σε αμφισβητω Πήρα τηλ στον Γερμανό είπα ότι έχω κάνει παραγγελία απ τον ΟΤΕ υπ αριθμό τάδε (τον σημείωσε) και δυστυχώς μου ακύρωσαν την παραγγελία και γιαυτό μου έδωσαν ένα κουπόνι για το se το οποίο δεν μπορώ να αγοράσω απ το site σας λόγω ότι μου πετάει το μήνυμά -> Το καλάθι σου περιέχει προϊόν που δεν είναι διαθέσιμο. Μου λέει δώσε τα στοιχεία επικοινωνίας θα σε πάρουμε την Δευτέρα .... Ρώτησα μήπως γίνετε να το παραγγείλω απ το τηλ τώρα χρησιμοποιώντας την έκπτωσή και μου λέει όχι άσε να το κοιτάξουμε και θα σε πάρουμε την Δευτέρα ... Ευχαριστούμε πολύ, γεια σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις