coffeex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται;;; Με είχαν πάρει τηλέφωνο από την cosmote και δέχτηκα την προσφορά για το SE, ενώ σήμερα μου ήρθε και e-mail με την δωροεπιταγή των 300 euro. Τι γίνεται μπορώ να εκμεταλλευτώ και την επιταγή;;
animae Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 και μένα δωροεπιταγή με 300 ευρω ήταν αλλα λογικα μπορεις μονο να την εξαργυρώσεις με το SE. Το pdf σου ειχε λινκ? δεν ξερω τωρα αν πραγματικά δεν μπορεις αλλου δεν το δοκίμασα.
soik85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 και μένα δωροεπιταγή με 300 ευρω ήταν αλλα λογικα μπορεις μονο να την εξαργυρώσεις με το SE. Το pdf σου ειχε λινκ? δεν ξερω τωρα αν πραγματικά δεν μπορεις αλλου δεν το δοκίμασα. 200€ είναι όχι 300€ Επίσης οι παραγγελίες se θα δρομολογηθούν απο Δευτέρα ρώτα στο 2102501100
coffeex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 300€ είναι. Το pdf είχε link αλλά γιατί μου το έστειλαν εφόσον είχα πει ναι στην ανταλλαγή με το SE; Ο υπάλληλος με είχε ρωτήσει μέχρι και τι χρώμα να μου στείλουν..... φοβάμαι μην γίνει κανένα μπέρδεμα.
Black_Swan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 300€ για οποιαδήποτε αγορά ή για την αγορά συγκεκριμένα του SE όπως προανέφερε και ο @animae?
coffeex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 300€ για οποιαδήποτε αγορά ή για την αγορά συγκεκριμένα του SE όπως προανέφερε και ο @animae? Λυπούμαστε που το προϊόν που παραγγείλατε από το www.cosmote.gr εξαντλήθηκε σύντομα και για αυτό το λόγο, σας προσφέρουμε ένα κουπόνι έκπτωσης 300€ το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, στο ηλεκτρονικό κατάστημα με την μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα τεχνολογίας του Oμίλου μας, το www.germanos.gr. Προχωρήστε στην παραγγελία αυτής της προσφοράς ως εξής: 1. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://www.germanos.gr/product/iphone-se/20328199/ για να μεταβείτε στη σελίδα του προϊόντος στο Germanos.gr Επιλέγετε το προϊόν που επιθυμείτε και στη συνέχεια επιλέγετε «Αγόρασέ το» και το προσθέτετε στη σελίδα «Το καλάθι μου». 3. Στη σελίδα του καλαθιού αγορών εισάγετε τον κωδικό <ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ> στο πεδίο «Κουπόνι έκπτωσης» και επιλέγετε «Εξαργύρωση». Η αξία της αγοράς θα διαμορφωθεί με βάση την έκπτωση που σας έχουμε προσφέρει. 4. Προχωρήστε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας με τον τρόπο που επιθυμείτε (Είτε με σύνδεση ή ως νέος χρήστης).
Black_Swan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Άρα προφανώς η συγκεκριμένη δωροεπιταγή των 300€ είναι μόνο για το SE.
soik85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 κάπου ρώταγαν αν θα την κάνουν αυτοί ή εσύ. Μήπως σημείωσαν "εσυ" και σου στειλαν code να την κάνεις.
panatha1369 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 εγω στη κοπελα ειπα να το κανει αυτη και στο 13888 μου ειπαν θα μου στειλουν email..
valentina_tsirona Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι απλο το θεμα σου δεινουν 300 ευρω ωστε να δωσεις τα 200 που θα εδεινες ουτως η αλλως για το ΧΛ
coffeex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 κάπου ρώταγαν αν θα την κάνουν αυτοί ή εσύ. Μήπως σημείωσαν "εσυ" και σου στειλαν code να την κάνεις. Τους είχα πει να την κάνουν αυτοί για αυτό γράφω μην γίνει κανένα μπέρδεμα.
soik85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τους είχα πει να την κάνουν αυτοί για αυτό γράφω μην γίνει κανένα μπέρδεμα. παρε τηλ. δεν ειναι δυσκολο
giorpa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 https://www.germanos.gr/product/iphone-se/20328199/?productId=20328199&fname=skuColor&fvalue=-4735903231184011951&commerceItem=&isComingSoon= Το SE εμφανίζεται ,μη διαθέσιμο σε όλα τα άλλα χρώματα πλην του ροζ. Θα είναι ενδιαφέρον αυτό που θα αναλάβουν την ευθύνη. Το θέμα είναι να αναλάβουν την ευθύνη έναντι όλων, γιατί μερικοί δεν έχουμε ακόμα δεχτεί τηλεφώνημα.
VonLoutsos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 H απορία μου είναι....Πως δεν το έχουν διαθέσιμο, ενώ στο site του Γερμανού πωλείται προς 398.99 Ευρώ;Διορθωση, οταν μπαίνεις να το παραγγείλεις λέει μη διαθέσιμο.Σορρυ για την αναστάτωση
giorpa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Η πλάκα με το SE θα είναι να παραμένει μη διαθέσιμο για όλο το Δεκέμβρη τουλάχιστον και κάποιοι να περιμένουν να εξαργυρώσουν τα κουπόνια ως το τέλος του έτους. Εκτός αν έχουν στόχο να ξεστοκάρουν τα ροζουλάκια. Επαναλαμβάνω πάντως ορισμένοι δεν έχουμε καν δεχτεί τηλεφωνημα, άρα πώς να ευχαριστήσουμε το Γερμανό για την ευθύνη που δεν έχει αναλάβει;...
Προτεινόμενες αναρτήσεις