baskon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εμενα μου ειπαν μπορει και ΣΚ να λάβω κωδικό..Χαχα, για να δούμε..
deadp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ καλή η επιλογή της δωροεπιταγής. Αλλά η επιλογή του SE είναι καλύτερη πιστεύω. Το πουλάς με ένα μικρό κέρδος αν δεν σου αρέσει. Κακώς έγινε η δέσμευση των χρημάτων από την κάρτα. Έπρεπε να γίνει τη στιγμή της τιμολόγησης, αμέσως πριν την αποστολή, ενώ την στιγμή της παραγγελίας, θα πρέπει να γίνεται απλά ένας έλεγχος και μια προ-δέσμευση των χρημάτων. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί για οποιοδήποτε λόγο η παραγγελία, πρέπει ΑΥΤΟΜΑΤΑ να γίνεται αποδέσμευση του ποσού. Απορώ πως οι καταναλωτές δεν έχουν στραφεί κατά των τραπεζών σε μια τέτοια περίπτωση (υπάρχουν και τραπεζικά έξοδα σίγουρα, ίσως γι αυτό και το κάνουν, δεν ξέρω την πολιτική τους)... Δελεαστικές οι άτοκες δόσεις, αλλά τελικά πάντα προτιμώ αντικαταβολή σε τέτοιες περιπτώσεις.
Salvation81 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μολις μου εστειλαν το κουπονι παντως.....Με τα χιλια ζορια αλλα ηρθε...... Ερωτηση κρισεως, το χρησιμοποιουμε η λετε να κανουν καμια καλη εκπτωση μεχρι τις γιορτες ?
deadp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Σίγουρα κάτι θα κάνουν, αλλά να σε ενημερώσω ότι οι επιδοτήσεις που δίνουν, δεν ισχύουν σε είδη προσφοράς. Πχ αν έκανες νέο συμβόλαιο ή ανανέωση, δε θα μπορούσες να πάρεις το 950. Τουλάχιστον αυτό έκαναν στην εταιρία του αδελφού μου,
giorpa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μολις μου εστειλαν το κουπονι παντως.....Με τα χιλια ζορια αλλα ηρθε...... Ερωτηση κρισεως, το χρησιμοποιουμε η λετε να κανουν καμια καλη εκπτωση μεχρι τις γιορτες ? To κουπόνι ισχύει ανεξαρτήτως ελάχιστου ποσού αγοράς; Με τη γνωστή ημερομηνία λήξης ως το τέλος του έτους;
Salvation81 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 To κουπόνι ισχύει ανεξαρτήτως ελάχιστου ποσού αγοράς; Με τη γνωστή ημερομηνία λήξης ως το τέλος του έτους; Δεν αναφερει κατι για τιμη αγορας και ναι η καταλητικη ημερομηνια ειναι το τελος του ετους. Σίγουρα κάτι θα κάνουν, αλλά να σε ενημερώσω ότι οι επιδοτήσεις που δίνουν, δεν ισχύουν σε είδη προσφοράς. Πχ αν έκανες νέο συμβόλαιο ή ανανέωση, δε θα μπορούσες να πάρεις το 950. Τουλάχιστον αυτό έκαναν στην εταιρία του αδελφού μου, "Τα κουπόνι προσφέρεται μόνο για αυτή την ειδική προσφορά και δεν μπορεί να συνδυαστεί με κουπόνια ή/ και δωροεπιταγές από άλλες ενέργειες" Μονο αυτο γραφει σχετικα με αλλες ενεργειες και δεν αναφερει προσφορες - εκπτωσεις.
Salvation81 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 20 λεπτα κοιταω τιμες στο eshop του Γερμανου...... Οι τυποι ειναι πανω απο 100ε ακριβοτεροι σε κινητα των 400ε+ και κοντα 200ε ακριβοτεροι σε κινητα των 600ε+..... Καλα υπαρχει κοσμος που αγοραζει απο εκει κινητα ;;; Οκ σε προσφορα το 950XL ηταν καλο για 199ε (βεβαια εκεινοι το ειχαν 398 και ολοι οι αλλοι το ειχαν στα 299ε) αλλα γενικα απορω δλδ, οι τιμες ειναι τραγικες.
ptsoros7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 20 λεπτα κοιταω τιμες στο eshop του Γερμανου...... Οι τυποι ειναι πανω απο 100ε ακριβοτεροι σε κινητα των 400ε+ και κοντα 200ε ακριβοτεροι σε κινητα των 600ε+..... Καλα υπαρχει κοσμος που αγοραζει απο εκει κινητα ;;; Οκ σε προσφορα το 950XL ηταν καλο για 199ε (βεβαια εκεινοι το ειχαν 398 και ολοι οι αλλοι το ειχαν στα 299ε) αλλα γενικα απορω δλδ, οι τιμες ειναι τραγικες. σε ολα αυτα τα καταστηματα οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες.
baskon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Εγω μόλις με το καλό λάβω το κουπονάκι, θα περιμένω λίγο μήπως συνδυασουμε καμια προσφορά αν γίνεται. ωστε να βγαινει πολύ καλή τιμή για το κινητό (ή οτιδηποτε άλλο πάρω). Αλλιώς θα τσιμπήσω κανα κινητακι 120-150 ευρώ και κανα δυο καρτες μνημης.
Salvation81 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 σε ολα αυτα τα καταστηματα οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες. Sony Xperia XΖ Γερμανος: 699ε Καιζερ: 588ε Sony Xperia X Γερμανος: 599ε Καιζερ: 326ε Huawei P9 Γερμανος: 549ε Kaizer: 405ε (και το Dual Sim κιολας) LG G5 Γερμανος:489ε Καιζερ: 366ε Οπως ειπα οι διαφορες σε τιμες ειναι τεραστιες.......Μεχρι και ο Κωτσοβολος ειναι καλυτερος και δεν ειναι αλυσιδα σχεδον αποκλειστικη σε προιοντα τεχνολογιας.......Μακαρι να στρωσει ο Γερμανος καποια στιγμη.
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 20 λεπτα κοιταω τιμες στο eshop του Γερμανου...... Οι τυποι ειναι πανω απο 100ε ακριβοτεροι σε κινητα των 400ε+ και κοντα 200ε ακριβοτεροι σε κινητα των 600ε+..... Καλα υπαρχει κοσμος που αγοραζει απο εκει κινητα ;;; Οκ σε προσφορα το 950XL ηταν καλο για 199ε (βεβαια εκεινοι το ειχαν 398 και ολοι οι αλλοι το ειχαν στα 299ε) αλλα γενικα απορω δλδ, οι τιμες ειναι τραγικες. Απο Γερμανο και λοιπες αλυσιδες αγοραζει κοσμος ειτε τις πρωτες μερες που οι τιμες ειναι παντου ιδιες και τον κοσμο τον ενδιαφερει η διαθεσιμοτητα κυριως(κοινως να βρει καπου να αγορασει κινητο),ειτε απο επιδοτησεις,ειτε σε περιοδο εκπτωσεων. Δεν μπορουν οι αλυσιδες αλλιως να ριξουν τις τιμες εκτως αν υπαρχει τετοια οδηγια απο τις κατασκευαστριες εταιριες. Απο την αλλη τα σκρουτζομαγαζα επειδη δεν εχουν τετοια αναγκη αλλα δεν εχουν και περιοδους εκπτωσεων,γιαυτο το λογο και εχουν την δυνατοτητα να ριχνουν τις τιμες τους. Ο Γερμανος γενικα ειναι ακριβος οχι μονο στα κινητα αλλα σχεδον σε οτι βγαζει δεν ειναι κατι το καινουργιο αυτο.
dimis_pj Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Επιτέλους σήμερα με πήραν κι εμένα τηλέφωνο απο cosmote και μου αντιπρότειναν το iphone SE. Για μένα δυστυχώς δεν άξιζε, ήθελα το Lumia 950 xl για την κάμερα και την τεράστια οθόνη του, από 5,7" σε 4" είναι τεράστια διαφορά..Οπότε δέχθηκα κι εγώ τη δωροεπιταγή..τηλεφωνικά μου είπε ότι μπορώ να κάνω οποιαδήποτε αγορά στο Γερμανό, μόνο online, μέχρι 31/12..Δυστυχώς δεν βρίσκω στο Γερμανό κινητό, στα ίδια χρήματα, που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το 950 xl ...οπότε με βλέπω να παίρνω κανά παιχνίδι για το ps3...Έστω κι έτσι, εγώ τους δίνω ένα Point στην cosmote, γιατί χωρίς να πληρώσω κάτι (είχα βάλει με αντικαταβολή την παραγγελία) μου έδωσε δωροεπιταγή... Edit: Δεν περασε μια ώρα και ήδη έλαβα και το κουπονι με mail! Αντε επιτελους πηρε μπροστά το σύστημα.. το κουπόνι μεταξύ άλλων αναφέρει: "Αγαπητέ πελάτη,Ευχαριστoύμε που επιλέγετε τον ΟΜΙΛΟ ΟΤΕ για τις αγορές σας.Λυπούμαστε που το προϊόν που παραγγείλατε εξαντλήθηκε σύντομα και για αυτό το λόγο, σας προσφέρουμε ένα κουπόνι έκπτωσης 200€ το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, στο ηλεκτρονικό κατάστημα με την μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα τεχνολογίας του Oμίλου μας, το germanos.grΧρήσιμες Πληροφορίες· Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι και τις 31/12/2016· Τα κουπόνι προσφέρεται μόνο για αυτή την ειδική προσφορά και δεν μπορεί να συνδυαστεί με κουπόνια ή/ και δωροεπιταγές από άλλες ενέργειες· Τα κουπόνια δε μπορούν να εξαργυρωθούν με μετρητά, να χρησιμοποιηθούν για εξόφληση λογαριασμού, αγορά εισιτηρίων, υπηρεσιών, άυλου χρόνου ομιλίας ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία· Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας ή επιστροφής της λόγω μη παραλαβής, το ποσό του εκπτωτικού κουπονιού δεν επιστρέφεται και δεν μπορεί να δοθεί νέος κωδικός."
imoaix Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 δεν νομιζω να εχει ξαναγινει στην ελλαδα για να μην πω παγκοσμια να δινουν δωροεπιταγες 200 επειδη δεν εκτελεσαν παραγγελιες μπραβο στο καταστημα της cosmote ,τα καλα να λεγονται
mtriandros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Λέω να πάω να το πάρω κι εγώ και να το αλλάξω με SE , οποίος ενδιαφέρεται για αλλαγή ας στείλει PM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις