Salvation81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το θέμα είναι η αντιπροσφορά να μην μένει μόνο στις υποσχέσεις και στο "τάξιμο". Μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει κανένα email με τον υποσχέμενο εκπτωτικό κωδικό της αντιπροσφοράς για το iphone SE. Το τηλεφώνημα από τον Γερμανό έγινε στις 15:00. Αν κάποιος το έχει λάβει ας μας ενημερώσει παρακαλώ. Αυριο πρωι θα τα στειλουν αποτι λενε.
coffeex Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν το SE, δέχτηκα την προσφορά και κανονίσαμε μεσώ τηλεφώνου για την αποστολή χωρίς να χρειαστεί να μου στείλουν e-mail. Όσοι είναι από επαρχία θα το παραλάβουν την επόμενη εβδομάδα.
baskon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ολοι εσεις που δεχεστε προσφορές είστε από Γερμανο ή Cosmote? Η και τα δυο; Αυτοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα δε το κλειναν το μαγαζί στις 5? τι εγινε το ξενυχτάνε;; Χαχαχαχα
lawabiding Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Τι υπερβάλλων ζήλος είναι αυτός; Βαράνε και στις 21:30 + τηλέφωνα για προσφορές;
page hamilton Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα πήρα στην cosmote (έχω παραγγείλει την παρασκευή το βράδυ από κοσμοτε αντικαταβολή) και με διαβεβαίωσαν ευγενικά πως το αργότερο αύριο, ίσως και σήμερα, θα μας πάρουν τηλ. αυτοί και θα μας απαντήσουν. Πάντως με διαβεβαίωσε πως δεν θα μείνουμε ανικανοποίητοι.. Με πήραν και μου πρότειναν 200€ δωροεπιταγη από το germanos.gr σε ο,τι θέλω, αύριο θα μου στείλουν με mail τον εκπτωτικο κωδικό.
coffeex Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ολοι εσεις που δεχεστε προσφορές είστε από Γερμανο ή Cosmote? Η και τα δυο; Αυτοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα δε το κλειναν το μαγαζί στις 5? τι εγινε το ξενυχτάνε;; Χαχαχαχα Εγώ από Cosmote.
Salvation81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το θεμα ειναι το εξης....Σε κινητο εχουν κανενα που να αξιζει για να χρησιμοποιησει καποιος την δωροεπιταγη ? Και εννοειται να μην δωσει πανω απο 200ε σε χρηματα οπως και με το 950XL (και οχι δεν λεω το SE).
georgepant Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Με πήραν και μένα να δεις που έπεσε το σύστημα και με τις δωροεπιταγές Χά χα χς
Tsarts.st Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Παίζει να είμαι από τους ελάχιστους που δεν κάλεσαν.???? Ελπίζω αύριο γιατί όταν τους είχα πάρει και τους είπα ότι έχω αριθμό παραγγελίας,μου είπαν ότι δεν θα έχω πρόβλημα!! Αύριο τηλέφωνο εγώ και βλέπουμε..
panatha1369 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Παίζει να είμαι από τους ελάχιστους που δεν κάλεσαν.???? Ελπίζω αύριο γιατί όταν τους είχα πάρει και τους είπα ότι έχω αριθμό παραγγελίας,μου είπαν ότι δεν θα έχω πρόβλημα!! Αύριο τηλέφωνο εγώ και βλέπουμε.. και εγω το ιδιο με σενα..
takarous Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Αποψε στις 22:05 μου ερχετε ημεηλ απο γερμανο. Το ανοιγω ξεροντας πως θα λεει για την ακυρωση του κινητου. Ομως... ελεγε: Κατασταση παραγγελιας: Αποστολη με κουριερ. Οποτε οσοι δεν εχετε δεχτει κληση ακυρωσης μπορειτε να ελπιζετε ακομα. Εγω επεσα απο τα συννεφα.
gogopoweranger Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μισο να το ξεκαθαρισουμε. Τα 200αρια προτεινονται σε οσους πηραν απο γερμανο;;; Εγω εφαγα ακυρο απο cosmote και μου προταθηκε το se.
panatha1369 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Αποψε στις 22:05 μου ερχετε ημεηλ απο γερμανο. Το ανοιγω ξεροντας πως θα λεει για την ακυρωση του κινητου. Ομως... ελεγε: Κατασταση παραγγελιας: Αποστολη με κουριερ. Οποτε οσοι δεν εχετε δεχτει κληση ακυρωσης μπορειτε να ελπιζετε ακομα. Εγω επεσα απο τα συννεφα. ποτε ειχες κανει παραγγελεια;;τι ωρα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις