Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον ρωτησα για εναλλακτικη σε αναλογη τιμη και ηταν καθετος.   Εγω εχω βαλει αντικαταβολη.

Σορυ που επιμενω, αλλα η αντιπροταση ηταν το ζ5? Η ειχε κ αλλες επιλογες???

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν πεις δεν ενδιαφερομαι για το S.E θα σου κανουν και αλλη αντιπροταση (σε μενα εστω μου εκαναν, ισως επειδη εχουν δεσμευσει τα χρηματα απο την πιστωτικη μου? Δεν ξερω).

αντιπρόταση σε android;

κάτι άλλο;

Δημοσ.

Τον ρωτησα για εναλλακτικη σε αναλογη τιμη και ηταν καθετος.   Εγω εχω βαλει αντικαταβολη.

Σορυ που επιμενω, αλλα η αντιπροταση ηταν το ζ5? Η ειχε κ αλλες επιλογες???

H αντιπροταση ηταν σε δωροεπιταγη 200ε (δλδ οσα εκοψαν στην εκπτωση του 950XL αφου το ειχαν 399 και το πηγαν 199).....

Οποτε εφοσον το Ζ5 το εχουν 398ε βγαινει τα ιδια με το 950 XL....Το θεμα ειναι αν αξιζει.....

Γενικα δεν νομιζω πως εχουν κατι αλλο που αξιζει εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως αν κάποιος δεν θέλει το se ενδιαφέρομαι για την αγορά του συν ενός λογικού ποσου

Δημοσ.

Εαν καποιος απο Θεσσαλονικη δεν θελει το SE και δεν του κανουν αντιπροταση που τον ενδιαφερει, εαν επιθυμει ας μου στειλει ενα πμ να παραλαβω

Δουλευω τους τελευταιους μηνες το iOS (μεταβαση απο Lumia 930) και πιστευω πως ειναι πολυ καλυτερο λογισμικο + οτι η καμερα του SE ειναι ιδια με του 6s, αρα ειναι αρκετα καλη (συγκρινεται σε ενα βαθμο με του 930 που ειχα παλαιοτερα).

EDIT: Παιδια εαν ειναι λαθος το μηνυμα μου και δεν επιτρεπεται, συγγνωμη να διαγραφει απο τους Mods.

Δημοσ.

Πληρώνεις άλλο κινητό,σ δίνουν άλλο κινητό...

Δεν το δέχεσαι εννοείται,τους κραζεις και άντε γεια.

(Δέχεσαι μόνο αν το κινητό είναι ανώτερο,ουτε καν ισοδύναμο αλλά ανώτερο έτσι για την ταλαιπωρία,αλλιως τα λεφτά πίσω)

Δημοσ.

Πληρώνεις άλλο κινητό,σ δίνουν άλλο κινητό...

Δεν το δέχεσαι,τους κραζεις και άντε γεια.

οτι συμφερει τον καθενα... πληρωνεις βεσπα σου δινουν Yamaha τους κραζεις;

Εαν καποιος απο Θεσσαλονικη δεν θελει το SE και δεν του κανουν αντιπροταση που τον ενδιαφερει, εαν επιθυμει ας μου στειλει ενα πμ να παραλαβω

Δουλευω τους τελευταιους μηνες το iOS (μεταβαση απο Lumia 930) και πιστευω πως ειναι πολυ καλυτερο λογισμικο + οτι η καμερα του SE ειναι ιδια με του 6s, αρα ειναι αρκετα καλη (συγκρινεται σε ενα βαθμο με του 930 που ειχα παλαιοτερα).

παει στο ιδιο ονομα και στην αρχικη διευθυνση

• Like 1
Δημοσ.

Να σας ρωτησω κάτι ρε παιδιά.Ολους σας όπου πήρανε τηλέφωνο,ειχατε επιβεβαίωση και αριθμό παραγγελίας ;εγώ έχω και ούτε φωνή,ουτε ακρόαση ακόμα.Αν πάρω εγώ θα βγάλω άκρη ή να περιμένω τηλέφωνο για αντιπροσφορα;

Δημοσ.

Να σας ρωτησω κάτι ρε παιδιά.Ολους σας όπου πήρανε τηλέφωνο,ειχατε επιβεβαίωση και αριθμό παραγγελίας ;εγώ έχω και ούτε φωνή,ουτε ακρόαση ακόμα.Αν πάρω εγώ θα βγάλω άκρη ή να περιμένω τηλέφωνο για αντιπροσφορα;

Αριθμο παραγγελιας και δεσμευση χρηματων στην πιστωτικη, νομιζω αυτο μετραει λιγο περισσοτερο και γιαυτο μου εκαναν και αντιπροταση για το κουπονι εφοσον ειναι σαν να σου εχουν παρει τα χρηματα και εχεις μεινει με το τετοιο στο χερι (ισως να κανω και λαθος ομως).

Δημοσ.

Σε άλλο forum αναφέρθηκε ότι κάποιος που αρνήθηκε το SE του έδωσαν δωροεπιταγή 200€ για αγορές μόνο από το germanos.gr και μέχρι το τέλος του έτους, ενώ κάποιος άλλος έγραψε ότι του πρότειναν iphone 7 (δε λέει σε τι τιμή), δεν το δέχτηκε και του είπαν μετά για δωροεπιταγή 200€.

Δημοσ.

Σε άλλο forum αναφέρθηκε ότι κάποιος που αρνήθηκε το SE του έδωσαν δωροεπιταγή 200€ για αγορές μόνο από το germanos.gr και μέχρι το τέλος του έτους, ενώ κάποιος άλλος έγραψε ότι του πρότειναν iphone 7 (δε λέει σε τι τιμή), δεν το δέχτηκε και του είπαν μετά για δωροεπιταγή 200€.

Καλα λιγο δυσκολο να του ειπαν πως απο 399 κινητο στα 199 να του δωσουν κινητο με τα διπλασια χρηματα (γιατι και εκει αντε 300ε να του εκοψαν οπως στο SE οποτε παλι θα ηταν 400ε μειον), μαλλον SE ηθελε να γραψει και το μπερδεψε.

Δημοσ.

Το θέμα είναι η αντιπροσφορά να μην μένει μόνο στις υποσχέσεις και στο "τάξιμο". Μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει κανένα email με τον υποσχέμενο εκπτωτικό κωδικό της αντιπροσφοράς για το iphone SE. Το τηλεφώνημα από τον Γερμανό έγινε στις 15:00. 

Αν κάποιος το έχει λάβει ας μας ενημερώσει παρακαλώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...