Salvation81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 καλά τα λεφτά τα έχεις γλυτώσει ουτος η αλλός... και 250€ να το εδινες θα εβγαζες τα χρήματα σου. καλα σε χρονο ρεκορ θα το αγοραζαν και στα 270. οποτε σκέψου το... επισης δεν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες οποτε συγχωρεσαι με αν δεν συνεχιζω στην ιδια κουβεντα Δεν ψαχνω να "βγαλω" χρηματα, μου ειχε γυαλισει αυτο το κινητο απλα. Μηπως βλεπει κανεις κανα ΚΑΛΟ κινητο σττον Γερμανο (εννοω με τιμη καλη και οχι 100ε πανω απο τα αλλα μαγαζια) ωστε να δω μηπως παιζει να μου κανουν αντιπροταση ?
Savouromanis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ένα μπράβο στο μαγαζί δεν είπε κάποιος. Συγχαρητήρια για την κίνηση από εμένα. Δεν με χαλάει καθόλου μήλο στα 199€
borealisnor Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μουφα μου φαίνεται. Πήρε κανείς email???? Με ακυρωσαν κ δεν πήρα ούτε email ακύρωσης ούτε κουπόνι. Εξαφανιζολ Τελικά ξαναγυρναω κινα δεν τη γλυτωνω..
Salvation81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ένα μπράβο στο μαγαζί δεν είπε κάποιος. Συγχαρητήρια για την κίνηση από εμένα. Δεν με χαλάει καθόλου μήλο στα 199€ Συγκρινεις δλδ σαν κινητο το S.E με το 950 XL ? Αληθεια το Ζ5 Gold τι λεει σαν κινητο ?
soik85 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ψαχνω να "βγαλω" χρηματα, μου ειχε γυαλισει αυτο το κινητο απλα. Μηπως βλεπει κανεις κανα ΚΑΛΟ κινητο σττον Γερμανο (εννοω με τιμη καλη και οχι 100ε πανω απο τα αλλα μαγαζια) ωστε να δω μηπως παιζει να μου κανουν αντιπροταση ? δεν σου πε ανθρωπε μου να το κανεις για κερδος... απλα να βγάλεις τα σπασμενα σου. συν ενα 20 αρι οσα αγορασες Συγκρινεις δλδ σαν κινητο το S.E με το 950 XL ? συγκρινεις πορτοκαλια με πατατες στα 199€ ειναι ευκαιρίες και τα δυο για διαφορετικους λόγους
Salvation81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 δεν σου πε ανθρωπε μου να το κανεις για κερδος... απλα να βγάλεις τα σπασμενα σου. συν ενα 20 αρι οσα αγορασες συγκρινεις πορτοκαλια με πατατες στα 199€ ειναι ευκαιρίες και τα δυο για διαφορετικους λόγους Για το Ζ5 Gold 5.2" καμια γνωμη ?
deadp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Παραγγέλνεις ένα κινητό με μια από τις καλύτερες κάμερες, μια πολύ καλή οθόνη και ίσως απο τα χειρότερα λειτουργικα σε smartphone, με επιεικως μέτρια εμπειρία χρήσης. Συν μια μέτρια κατασκευή, από πλαστικό. Σου αντιπροτείνουν ένα κινητό με καλή κάμερα, καλή αλλά πολύ μικρή οθόνη, αλλά και το πλέον άριστο στη χρήση λειτουργικό σύστημα της αγοράς. Συν μια άριστη σε ποιότητα υλοποίηση, με μια σχεδίαση που θα τη χαρακτήριζα κλασική. Διαλέγεις και παίρνεις. Z5 αντιπρότειναν σε κάποιον; εξαιρετική συσκευή.
vdeseris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Σας προτεινουν πιο ακριβο κινητο και γκρινιαζετε?? Γιατι ρε παιδια? Πουληστε και παρτε αυτο που θελετε.
giorpa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Παραγγέλνεις ένα κινητό με μια από τις καλύτερες κάμερες, μια πολύ καλή οθόνη και ίσως απο τα χειρότερα λειτουργικα σε smartphone, με επιεικως μέτρια εμπειρία χρήσης. Συν μια μέτρια κατασκευή, από πλαστικό. Σου αντιπροτείνουν ένα κινητό με καλή κάμερα, καλή αλλά πολύ μικρή οθόνη, αλλά και το πλέον άριστο στη χρήση λειτουργικό σύστημα της αγοράς. Συν μια άριστη σε ποιότητα υλοποίηση, με μια σχεδίαση που θα τη χαρακτήριζα κλασική. Διαλέγεις και παίρνεις. τα χάλασες εκεί που συγκρίνεις τα λειτουργικά για όποιον έχει ασχοληθεί σοβαρά με windows mobile γνωρίζει πως σαν λειτουργικό υπερτερεί σε περισσότερα σημεία από εκείνα στα οποία χωλαίνει, με κύριο θέμα τα apps που και αυτά δεν είναι πρόβλημα καθεαυτού του λειτουργικού στα υπόλοιπα έστω κοντά είμαστε
deadp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε μου, γεύτηκα πλέον και το 950xl. Δεν μπορώ να κάθομαι να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα, να δω τα μηνύματα μου στον messenger, να μην έχω δυο τρεις εφαρμογές ελβετικούς σουγιάδες για την κάθε μέρα. Τα windows τα έχω από πολύ παλιά, πέρασα στην εποχή του htc trophy, συνέχισα με πολλές άλλες συσκευές, όλα σχεδόν τα lumia, μα όλα πέρασαν για λίγο ή πολύ από τα χέρια μου, πληρωμένα από τη δίκη μου τσέπη. Έχω αποκρυσταλλωμένη άποψη πλέον. Τελικά, θεωρώ ότι σε όσους δώσουν ιδιαίτερα το z5, να θεωρούν τον εαυτό τους κερδισμένο. Δεχόμαστε και ανταλλαγές.
giorpa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 απόψεις είναι αυτές, διαφωνώ αλλά έχουμε όλοι τη γνώμη μας γιατί να δώσουν το z5; σταμάτησαν να δίνουν το se και πρότειναν σε κανέναν το z5; αν μου προτείνουν το se θα το σκεφτώ, αν όμως μου πουν για κανα android ...έφυγε η καταγγελία!
Salvation81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 απόψεις είναι αυτές, διαφωνώ αλλά έχουμε όλοι τη γνώμη μας γιατί να δώσουν το z5; σταμάτησαν να δίνουν το se και πρότειναν σε κανέναν το z5; αν μου προτείνουν το se θα το σκεφτώ, αν όμως μου πουν για κανα android ...έφυγε η καταγγελία! Ας πουμε απλα πως η 1η αντιπροταση ειναι το SE 1
Razor_7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Συγκρινεις δλδ σαν κινητο το S.E με το 950 XL ? Αληθεια το Ζ5 Gold τι λεει σαν κινητο ? Αν ειναι η premium εκδοση αξιζει, αλλιως η απλη εχει ενα θεμα στην αυτονομια. Κατα τα αλλα, κλασσικα μεγαλο μεγεθος(μεγαλα bezels) αλλα απροβληματιστο σε cpu,ram και φυσικα καμερα.
gogopoweranger Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ας πουμε απλα πως η 1η αντιπροταση ειναι το SE Σου δωσαν κατι περισσοτερο απο se??? Πες γιατι μ ενδιαφερει. Εγω που ρωτησα μου ειπα ΜΟΝΟ se.
Salvation81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Σου δωσαν κατι περισσοτερο απο se??? Πες γιατι μ ενδιαφερει. Εγω που ρωτησα μου ειπα ΜΟΝΟ se. Αν πεις δεν ενδιαφερομαι για το S.E θα σου κανουν και αλλη αντιπροταση (σε μενα εστω μου εκαναν, ισως επειδη εχουν δεσμευσει τα χρηματα απο την πιστωτικη μου? Δεν ξερω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις