coffeex Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Έτσι απο απορία, μπήκα στο Γερμανό και το έχει ως μη διαθέσιμο στο e-shop με τιμή 398,99. Μέχρι χθες στο e-shop της Cosmote το ειχε ως μη διαθέσιμο με τιμή 199 ευρώ. Σήμερα δεν το εμφανίζει καν ούτε αυτό, ούτε το απλό 950...Είναι σαν να μην υπάρχουν πια αυτα τα κινητα..χαχα Θα μας τρελάνουν.. Χτες που κοίταξα στην cosmote δεν το είχε καν... ότι να ναι στην cosmote.
page hamilton Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα πήρα στην cosmote (έχω παραγγείλει την παρασκευή το βράδυ από κοσμοτε αντικαταβολή) και με διαβεβαίωσαν ευγενικά πως το αργότερο αύριο, ίσως και σήμερα, θα μας πάρουν τηλ. αυτοί και θα μας απαντήσουν. Πάντως με διαβεβαίωσε πως δεν θα μείνουμε ανικανοποίητοι..
soik85 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 μέχρι τώρα η cosmote μπορεί να είναι πανάκριβη αλλά χωρίς να με εξυπηρετήσει ποτέ... Ακύρωσα το δικό μου οπότε +1 οι πιθανότητες να παραλάβετε :-D
lawabiding Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Παίδες μου τηλεφώνησαν κι εμένα πριν λίγες ώρες για αντιπροσφορά. Το iphone SE δίνουν στα 199 ευρώ. Προσωπικά δέχτηκα την προσφορά γιατί ούτως ή άλλως το κινητό που έχω είναι σκέτο χρέπι Δεν είχα σκοπό να πάω σε ios αλλά θεωρώ ότι είναι, σχετικά, τίμια σαν προσφορά. οπότε μιας που ήθελα και κινητό why not? Καλή τύχη σε όσους καταφέρουν να διεκδικήσουν οτιδήποτε (είτε μέσω της νομικής οδού, είτε μέσω διαπραγματεύσεων). Π.Σ. μου είπαν πως θα στείλουν email στο οποίο θα αναφέρεται ο εκπτωτικός κωδικός που θα χρησιμοποιήσω για την νέα παραγγελία αλλά ακόμη δεν βλέπω τίποτα στα εισερχόμενά μου. Φαντάζομαι πως λογικά θα σταλούν μαζικά αφότου ολοκληρωθούν όλες οι τηλεφωνικές ενημερώσεις για την δεδομένη αντιπροσφορά. 1
coffeex Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα πήρα στην cosmote (έχω παραγγείλει την παρασκευή το βράδυ από κοσμοτε αντικαταβολή) και με διαβεβαίωσαν ευγενικά πως το αργότερο αύριο, ίσως και σήμερα, θα μας πάρουν τηλ. αυτοί και θα μας απαντήσουν. Πάντως με διαβεβαίωσε πως δεν θα μείνουμε ανικανοποίητοι.. Για να δούμε... και εγώ τότε το έκανα παραγγελία. 1
psfan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Όποιος δεν ενδιαφέρεται για την αντί προσφορά παρακαλώ να μου την προωθήσει είχα σκοπό αύριο να αγοράσω το se θα του ήμουν ευγνώμων!!! 1
xgol Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Παρομοίως θα ημουν διατεθειμενος να πληρωσω και ενα λογικό καπελο στην τιμή. Ευχαριστώ.
soik85 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 μου δωσαν το se ...μια χαρα αφησα την διαδικασία να την κάνουν μονοι τους. Επίσης να πώ ότι άκουγα τον υπάλληλο να ψυθυρίζει "οτι πάλι για το θεμα με το xl μας πήραν, προτείνω το se σωστα;" γκάφα έγινε... να δούμε θα παίξουν και το ονομα τους; Παραλαβη απο βδομαδα στο σπίτι. Αντε να δουμε
Salvation81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Παιδες καλα καλα δεν χωνευω το 6 οποτε δεν καταλαβαινω πως σας ξετρελαινει το SE αν και γουστα ειναι αυτα. Οπως και να εχει αν δεν ειχα παρει την δερματινη θηκη και το Tempered Glass που πηγαν ενα 50αρι ισως να επαιρνα το SΕ αλλα τωρα δεν παιζει αυτο.
soik85 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Παιδες καλα καλα δεν χωνευω το 6 οποτε δεν καταλαβαινω πως σας ξετρελαινει το SE αν και γουστα ειναι αυτα. Οπως και να εχει αν δεν ειχα παρει την δερματινη θηκη και το Tempered Glass που πηγαν ενα 50αρι ισως να επαιρνα το SΕ αλλα τωρα δεν παιζει αυτο. όταν δουλευεις σε mac/ios eco system και δεν σου αρέσουν τα μεγαλα κινητά είναι λουκούμι. Σκέψου οτι κάποιοι κρατούν ακόμα 5s λόγω μεγέθους και εφαρμογών... όπως εγώ... οπότε στα 199 μια χαρά είναι για κινητο τηλεφωνο. θα φύγει χάρισμα το 5s. Εσύ αγαπητέ έχεις παραλάβει;
Salvation81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 όταν δουλευεις σε mac/ios eco system και δεν σου αρέσουν τα μεγαλα κινητά είναι λουκούμι. Σκέψου οτι κάποιοι κρατούν ακόμα 5s λόγω μεγέθους και εφαρμογών... όπως εγώ... οπότε στα 199 μια χαρά είναι για κινητο τηλεφωνο. θα φύγει χάρισμα το 5s. Εσύ αγαπητέ έχεις παραλάβει; Οχι ωρε αυτο δεν λεμε τοση ωρα ? Με πηραν και μενα για το S.E και φυσικα ειπα οχι. Ισως να το επαιρνα αν δεν ειχα αγορασει τα περιφερειακα του 950 XL αλλα τωρα δεν παιζει (εκτος αν μου δωσουν το S.E στα 150ε ωστε να γλυτωσω τα 50ε που εδωσα σε αυτα κατι που δεν παιζει φυσικα).
soik85 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Οχι ωρε αυτο δεν λεμε τοση ωρα ? Με πηραν και μενα για το S.E και φυσικα ειπα οχι. Ισως να το επαιρνα αν δεν ειχα αγορασει τα περιφερειακα του 950 XL αλλα τωρα δεν παιζει (εκτος αν μου δωσουν το S.E στα 150ε ωστε να γλυτωσω τα 50ε που εδωσα σε αυτα κατι που δεν παιζει φυσικα). καλά τα λεφτά τα έχεις γλυτώσει ουτος η αλλός... και 250€ να το εδινες θα εβγαζες τα χρήματα σου. καλα σε χρονο ρεκορ θα το αγοραζαν και στα 270. οποτε σκέψου το... επισης δεν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες οποτε συγχωρεσαι με αν δεν συνεχιζω στην ιδια κουβεντα
twindrop Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Όταν τους λέτε ότι δεν το θέλετε το SE τι προτείνουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις