baskon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μολις με πηραν απο Cosmote eShop και αρχισαν να μου δινουν αντιπροσφορα για το iPhone S.E οταν ηδη εχω ενα iPhone 6 και το χρησιμοποιω σπανια. Προσωπικα δεν θα με ενοιαζε τοσο να το παραλαβω τωρα γιατι μαμηθηκε ο Διας αλλα πηγα και πηρα θηκη και Tempered Glass που μου πηγαν κοντα ενα 50αρι, δεν θα τους τα χαρισω. Χωρια τα 200ε που δεσμευσαν στην καρτα εδω και 6 μερες κοντα. Αν δεν παραδωσουν (εφοσον δεν εγινε καν αναφορα για το κινητο) και εγω καταγγελια, απλα τα πραγματα. IPHONE SE? 4'' εναντι 5.7? Είναι αστείοι..
Salvation81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Και σε τι τιμή στο πρότειναν; Δεν τον αφησα καν να τελειωσει, εδω δεν χρησιμοποιω το 6 καλα καλα και 100ε να το εδιναν δεν θα το επαιρνα.
lawabiding Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καταλαβαίνω. I sympathize with you. Εσύ μάλιστα είσαι και σε "χειρότερη μοίρα" από εμάς διότι ΚΑΙ έχεις προπληρώσει με κάρτα ΚΑΙ αγόρασες και τα παρελκόμενα. Ότι και να σου πω θα ναι λίγο τώρα και θα ναι λόγια από κάποιον που το βλέπει "απ' την απ' έξω και εκ του ασφαλούς".
dimis_pj Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ μόλις επικοινώνησα με το eshop της cosmote μου ειπε οτι εφόσον έχω λάβει το mail επιβεβαίωσης με τον αριθμό παραγγελίας δεν θα πρέπει να ανησυχώ, απλά λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών την περασμένη εβδομάδα θα υπάρχει μια καθυστέρηση και για οποιοδήποτε πρόβλημα θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου. Το αστείο είναι ότι είχα κάνει πρώτα παραγγελία από τον Γερμανό αλλά επειδή δεν μου ερχόταν mail επιβεβαίωσης πήρα τηλέφωνο και την ακύρωσα για να το πάρω από τον οτε κι ακόμη τα λεφτά δεν έχουν επιστραφεί στο λογαριασμό μου από την παραγγελία στο Γερμανό! Και δεν θα παραλάβω τίποτα και ταλαιπωρούμαι
Salvation81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ μόλις επικοινώνησα με το eshop της cosmote μου ειπε οτι εφόσον έχω λάβει το mail επιβεβαίωσης με τον αριθμό παραγγελίας δεν θα πρέπει να ανησυχώ, απλά λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών την περασμένη εβδομάδα θα υπάρχει μια καθυστέρηση και για οποιοδήποτε πρόβλημα θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου. Το αστείο είναι ότι είχα κάνει πρώτα παραγγελία από τον Γερμανό αλλά επειδή δεν μου ερχόταν mail επιβεβαίωσης πήρα τηλέφωνο και την ακύρωσα για να το πάρω από τον οτε κι ακόμη τα λεφτά δεν έχουν επιστραφεί στο λογαριασμό μου από την παραγγελία στο Γερμανό! Και δεν θα παραλάβω τίποτα και ταλαιπωρούμαι Θεωρω πως θα το τραβηξουν οσο παει για να μας σπασουν τα νευρα και να το ακυρωσουμε. Αυτο φυσικα στην περιπτωση μου δεν παιζει.
psfan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν τον αφησα καν να τελειωσει, εδω δεν χρησιμοποιω το 6 καλα καλα και 100ε να το εδιναν δεν θα το επαιρνα. άμα σου δίνουν iphone se 199 πες τους οτι το θέλω εγώ !!!
ziaba Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 άμα σου δίνουν iphone se 199 πες τους οτι το θέλω εγώ !!! και γω ακόμα και 5s στα 199€ δεν με χαλάει
baskon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 και γω ακόμα και 5s στα 199€ δεν με χαλάει Iphone 4 καλυτερα να ειστε αρχοντες.. Η στάση τους ειναι απαράδεκτη. Ας ελεγαν από την παρασκευή δε μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και τέλος.. Εκει δε θα ειχα κανένα θέμα.. Αλλά τώρα όπως ειπα και πριν, θα τους κυνηγήσω όσο δε πάει.. Και αν ειμαστε πολλοί θα έχουμε καλύτερο αποτέλσμα 100% ..
Salvation81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 άμα σου δίνουν iphone se 199 πες τους οτι το θέλω εγώ !!! Αν το εκανα αυτο θα εχανα το 950 XL αν τελικα το δωσουν , εξαλλου μετα απο τοσο κραξιμο δεν παιζει να κανω υποχωρηση για ενα iPhone, ποσο μαλλον οταν εχω το 6.
stelios18120 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καλά ακόμα μετά τόσες μέρες και εχετε θέμα με το κινητό;
baskon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ακριβως. Και για αυτό το λόγο δεν υπάρχει περίπτωση να κανουμε πίσω..Ηδη εχω στειλει την καταγγελία μου.. Οποιο και να ειναι το αποτελεσμα, ενα ειναι το συμπέρασμα.. Ειναι από τα χειρότερα μπάχαλα που εχω ακουσει εδω μέσα..Μπραβο Γερμανέ..συνέχισε έτσι!
Salvation81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καλά ακόμα μετά τόσες μέρες και εχετε θέμα με το κινητό; Το αστειο ειναι πως αυτο το κινητο υπαρχει ακομα γενικα οποτε θα μπορουσαν εστω και με χασουρα να το παρουν χονδρικη απο αλλου και να το διαθεσουν σε οσους το παραγγειλαν. Το οτι δεν το κανει αυτο ενας ομιλος σαν την Cosmote που δεν θα "μπει" μεσα αν χασει καποια χρηματα ειναι τραγικο. 1
dimis_pj Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Έτσι απο απορία, μπήκα στο Γερμανό και το έχει ως μη διαθέσιμο στο e-shop με τιμή 398,99. Μέχρι χθες στο e-shop της Cosmote το ειχε ως μη διαθέσιμο με τιμή 199 ευρώ. Σήμερα δεν το εμφανίζει καν ούτε αυτό, ούτε το απλό 950...Είναι σαν να μην υπάρχουν πια αυτα τα κινητα..χαχα Θα μας τρελάνουν..
oldhag Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 μου προτειναν το IPHONE SE στα 199 να δεχτω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις