jfs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα με το 9505 Εχθες το πρωι καθώς κοιτουσα κάποιο app εκανε restart μονο του και απο τοτε δεν εχει καταφέρει πλήν 3-4 φορές να κανει κανονικό boot και να μπεί στο λειτουργικό Εχω κοιτάξει τα εξής: 1. Μπαταρία = ΟΚ 2. Power Button = OK 3. Μπαίνει κανονικα σε recovery mode (volume up+power button+middle button) και μενει εκει χωρίς να κάνει μόνο του restart 4. Mπαίνει κανονικά σε upgrade mode (volume down+power button) και μενει εκει χωρίς να κάνει μόνο του 5. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ σε safe mode με την καμία! παρατήρησα οτι εαν το αφήσω χωρις μπαταρια για αρκετη ωρα μπορεί και να μπεί στο λειτουργικό αλλά μόλις πάω στα apps ξανακανει restart. Δεν μένει πάνω απο 1 λεπτο ανοικτό στο full συστημα. Γενικά δεν το εχω καταφέρει να μπώ πάνω απο 3-4 φορές... α. Εχω κάνει clear to cache drive απο το recovery mode = τιποτα, συνεχίζει boot loop φτανει μέχρι ασπρομαυρο Samsung S4 Logo β. Εχω δοκιμάσει boot με και χωρις SIM και SD = τιποτα, συνεχίζει boot loop φτανει μέχρι ασπρομαυρο Samsung S4 Logo γ. Εχω ΔΕΔΟΜΕΝΑ μεσα που δεν θελω να χάσω Σκαμπάζω να πειραματιστώ (προτάσεις παρακαλώ) για τον λόγο αυτό δώστε τα φώτα σας! Το παρόν status ειναι: 1. Πατάω Power button, vibrate, εμφανιζει το ασπρομαυρο Samsung S4 logo και λιγο πριν ανοιξει το μπλέ λαμπάκι πανω αριστερα και δείξει το εγχρωμο logo της Samsung που περιστρέφεται, μαυρίζει η οθόνη, vibrate και φτου και απο την αρχή ή 2. Μετά απο ώρες αδράνειας βάζω μπαταρία, μπαίνει στο συστημα βάζω κωδικό και μετά απο 10 sec περίπου, κάνει vibrate και κάνει όπως στο νουμερο 1 (απο πανω).. restart, black screen, restart κτλ. Παρακαλώ για τις προτάσεις σας. Δεν εχω κάνει factory reset γιατι θέλω να πάρω τα δεδομένα απο μέσα. Να μου δώσετε Step by step οδηγίες για να πάρω τα δεδομένα απο μέσα (αριθμους τηλ, SMS, calendar, και κάποια άλλα θα ήταν το καλύτερο για εμένα) Θεωρώ οτι κάποιο upgrade παλιοεφαρμογής το προκάλεσε (αν και δεν ειμαι σιγουρος και δεν θέλω να σας προκαταβάλω) μιας και κάθε βράδυ to wifi το αφήνω on για να κάνει τα upgrade του Παρακαλώ βοήθεια! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2016 από jfs
jfs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ιδέες Κανείς? Ideas Anybody? 1o βήμα είναι πώς να κάνω backup τις επαφές, SMS, ημερολόγιο κλπ μιας και δεν μπαίνει στο normal mode ή όταν μπαίνει δεν μένει ανοικτό για πάνω απο μερικά δευτερόλεπτα. Μπορώ να κάνω backup απο recovery mode?
saruman123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα με το 9505 Εχθες το πρωι καθώς κοιτουσα κάποιο app εκανε restart μονο του και απο τοτε δεν εχει καταφέρει πλήν 3-4 φορές να κανει κανονικό boot και να μπεί στο λειτουργικό Εχω κοιτάξει τα εξής: 1. Μπαταρία = ΟΚ 2. Power Button = OK 3. Μπαίνει κανονικα σε recovery mode (volume up+power button+middle button) και μενει εκει χωρίς να κάνει μόνο του restart 4. Mπαίνει κανονικά σε upgrade mode (volume down+power button) και μενει εκει χωρίς να κάνει μόνο του 5. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ σε safe mode με την καμία! παρατήρησα οτι εαν το αφήσω χωρις μπαταρια για αρκετη ωρα μπορεί και να μπεί στο λειτουργικό αλλά μόλις πάω στα apps ξανακανει restart. Δεν μένει πάνω απο 1 λεπτο ανοικτό στο full συστημα. Γενικά δεν το εχω καταφέρει να μπώ πάνω απο 3-4 φορές... α. Εχω κάνει clear to cache drive απο το recovery mode = τιποτα, συνεχίζει boot loop φτανει μέχρι ασπρομαυρο Samsung S4 Logo β. Εχω δοκιμάσει boot με και χωρις SIM και SD = τιποτα, συνεχίζει boot loop φτανει μέχρι ασπρομαυρο Samsung S4 Logo γ. Εχω ΔΕΔΟΜΕΝΑ μεσα που δεν θελω να χάσω Σκαμπάζω να πειραματιστώ (προτάσεις παρακαλώ) για τον λόγο αυτό δώστε τα φώτα σας! Το παρόν status ειναι: 1. Πατάω Power button, vibrate, εμφανιζει το ασπρομαυρο Samsung S4 logo και λιγο πριν ανοιξει το μπλέ λαμπάκι πανω αριστερα και δείξει το εγχρωμο logo της Samsung που περιστρέφεται, μαυρίζει η οθόνη, vibrate και φτου και απο την αρχή ή 2. Μετά απο ώρες αδράνειας βάζω μπαταρία, μπαίνει στο συστημα βάζω κωδικό και μετά απο 10 sec περίπου, κάνει vibrate και κάνει όπως στο νουμερο 1 (απο πανω).. restart, black screen, restart κτλ. Παρακαλώ για τις προτάσεις σας. Δεν εχω κάνει factory reset γιατι θέλω να πάρω τα δεδομένα απο μέσα. Να μου δώσετε Step by step οδηγίες για να πάρω τα δεδομένα απο μέσα (αριθμους τηλ, SMS, calendar, και κάποια άλλα θα ήταν το καλύτερο για εμένα) Θεωρώ οτι κάποιο upgrade παλιοεφαρμογής το προκάλεσε (αν και δεν ειμαι σιγουρος και δεν θέλω να σας προκαταβάλω) μιας και κάθε βράδυ to wifi το αφήνω on για να κάνει τα upgrade του Παρακαλώ βοήθεια! http://www.apowersoft.gr/data-recovery-for-androidΜετά αν τα κατάφερες φτιάχτω έτσι [url=http://www.insomnia.gr/topic/599508-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-unroot-downgrade-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-bootloop-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83/?fromsearch=1]http://www.insomnia.gr/topic/599508-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-unroot-downgrade-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-bootloop-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83/?fromsearch=1[/url
jfs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ πολυ! Θα το κάνω και θα ενημερώσω. Δεν έχω κάνει ποτέ root την συσκευή μου Έχει αγοραστεί μεταχειρισμένη απο χρήστη στο insomnia (και δεν γνωρίζω εάν είχε κάνει ποτέ ο ίδιος κάτι τέτοιο) Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για την απάντηση. Θα το κάνω και ενημερώνω
jfs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) http://www.apowersoft.gr/data-recovery-for-android Μετά αν τα κατάφερες φτιάχτω έτσι [url=http://www.insomnia.gr/topic/599508-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-unroot-downgrade-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-bootloop-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83/?fromsearch=1]http://www.insomnia.gr/topic/599508-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-unroot-downgrade-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-bootloop-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83/?fromsearch=1[/url Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2016 από jfs
marmarasm Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Γειά σου φίλε μου όταν η μπαταρία του είναι πεσμένη το κάνει στο 30% αν το φόρτισης είναι οκ αν ππας για αλλαγή μπαταρίας βάλε του j3 2016 που είναι και ποιο φτηνή και ποιο καλή. Ευχαριστώ
jfs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Γειά σου φίλε μου όταν η μπαταρία του είναι πεσμένη το κάνει στο 30% αν το φόρτισης είναι οκ αν ππας για αλλαγή μπαταρίας βάλε του j3 2016 που είναι και ποιο φτηνή και ποιο καλή. Ευχαριστώ Καλημέρα φίλε. Σε ευχαριστώ ίδια χωρητικότητα είναι η μπαταρία του J3 με του S4?
saruman123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Αν θες πραγματική μπαταρία για να ξενοιασεις πάρε αυτή από εδώ http://www.batteries.gr/product.asp?catid=4928 Είχα πάρει για το S3 που ειχα από εκεί.
jfs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν τελικός απολογισμός....καμένη/βραχυκυκλωμένη πλακέτα... Αφού με απίστευτα τρελό ζόρι κατάφερα και πήρα τα πάντα από μέσα, άλλαξα μητρική πλακέτα και ως δια "μαγείας" όλα λειτουργούν κανονικά... Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και την βοήθειά σας! Και.... κάντε συχνό backup... Αν θες πραγματική μπαταρία για να ξενοιασεις πάρε αυτή από εδώhttp://www.doctorandroid.gr/2015/12/bypass-lockscreen.html?m=1Είχα πάρει για το S3 που ειχα από εκεί. Φίλε μου αδυνατώ στο link που μου έστειλες να δω μπαταρία.... [τι ψάχνω να δώ;]
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Φιλε μου... Καμμενη ,βραχυκυκλωμενη μητρικη και με "απιστευτα τρελο ζορι" πηρες τα αρχεια σου.... Χμμμ,οκ... Αν θες ,ποσταρε εδω τροπο... Ισως βοηθηθουν αλλα μελη στο μελλον.... Not
jfs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φιλε μου... Καμμενη ,βραχυκυκλωμενη μητρικη και με "απιστευτα τρελο ζορι" πηρες τα αρχεια σου.... Χμμμ,οκ... Αν θες ,ποσταρε εδω τροπο... Ισως βοηθηθουν αλλα μελη στο μελλον.... Not Οκ φίλε, χαρτί και μολυβι... Το έλυσα όλο...μέχρι τελευταίου απάρτιου... Καθάρισα τα πάντα με αλκοόλη και τα άφησα να στεγνώσουν και κοίταξα τα heat transfer stickers να πατάνε καλά στα ολοκληρωμένα. Αφού στέγνωσαν τα πάντα, τα επανασυναρμολόγησα και αφού κρατήθηκε [κατάφερε να μην κάνει reboot] το κινητό ανοικτό για 10 λεπτά πήρα τα πάντα με το kies. Μετά από αυτό ξανάρχισε τα ίδια και άλλαξα μητρική και τώρα δουλεύει (προς το παρόν) καλά... Υοu are Welcome... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2016 από jfs
jfs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Φιλε μου... Καμμενη ,βραχυκυκλωμενη μητρικη και με "απιστευτα τρελο ζορι" πηρες τα αρχεια σου.... Χμμμ,οκ... Αν θες ,ποσταρε εδω τροπο... Ισως βοηθηθουν αλλα μελη στο μελλον.... Not Φαντάζομαι είδες την απάντηση....Yes
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Φαντάζομαι είδες την απάντηση....Yes Την απαντηση την ειδα φιλε μου. Το Not παραμενει παντως. Παραμενει γιατι η μητρικη σου ουτε καμμενη ουτε βραχυκυκλωμενη ειναι. Εχει αποκολληση emmc. Google is your friend. Youtube too... Επισης αυτα τα heat transfer stickers, δεν πατανε σε ολοκληρωμενα αλλα στην emmc που σου λεω πιο πανω. Κανουν απαγωγη θερμοτητας απο επεξεργαστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα