nzeppos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δεν τα λες άσχημα (για την ακρίβεια είναι αριστουργήματα μπροστά σε άλλες φουτουριστικές εκδοχές που έχουν προταθεί κατά καιρούς) αλλά εγώ προτιμώ μια Lotus 98T σαν αυτή που είχε ο Senna το '86. 1000+ άλογα στην πλάτη, χειροκίνητο κιβώτιο, ούτε ηλεκτρονικά βοηθήματα, ούτε τίποτα. Γυρίζω αυτό τον καιρό στο Mugello του Assetto Corsa και είναι εμπειρία αυτό το πράγμα, που να είχα και Oculus.
tempo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 το παιχνίδι είναι αυστηρά single player ή υποστηρίζει και multi-player (πχ συμμετοχή σε πρωτάθλημα με αντιπάλους απο όλο τον κόσμο)
nzeppos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Single player. Δεν ξέρω για την επόμενη έκδοση αλλά δεν έχω διαβάσει και κάτι σχετικό. Για multiplayer ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις προς https://igpmanager.com/ μεριά.
bilisios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Για όποιον δεν έχει το παιχνίδι, μπορεί να το πάρει από Site: εδώ στα 10€ μαζί με 11 ακόμα παιχνίδια! 1
Diinekis21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Απίστευτο παιχνιδάκι σε ένα genre που περίμενα αξιόλογο τίτλο 15+ χρόνια! Mods F1RE 2018 ή Rebirth απαραίτητα. Έχω 550 ώρες στο steam Ευτυχώς το μικρό studio Playsport είναι ζωντανό και έβγαλε ΜΜ3 για κινητά που είναι τόσο εντυπωσιακό που ανυπομονώ για sequel στην pc version σε 1-2 χρόνια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα