greekboy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Αν το transaction φαίνεται στο λογαριασμό σου στο Paypal, το πιθανότερο είναι πως έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή και μάλλον έσκασε κάποιο redirect στη σελίδα του game.co.uk. Άρα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή και από τη μεριά τους, άρα θα βγάλεις άκρη σύντομα. ειμαι τελειως offtopic αλλα αυτο δεν εχει ξαναγινει. προς τιμην τους οντως μου εκαναν αμεσα refund οταν τους εστειλα μεσω τσατ ολες τις αποδειξεις. κλεινω το τσατ, κανω νεα παραγγελια η οποια λεει successful. Αμ δε, ουτε confirmation email απο game.co.uk ουτε αποδειξη πληρωμης απο το paypal...παμε παλι στο τσατ... αν θελει καποιος να μου απαντησει στα παρακατω να το παρω απο το amazon να ξεμπερδευω... μην εχουμε τρεχαματα με την fake αγγλικη διευθυνση?(και με το χβοχ και με το αμαζον). Βαζουμε δικο μας ονομα και τηλεφωνο και fake adress,post code,country,city?
klainmaingr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 ειμαι τελειως offtopic αλλα αυτο δεν εχει ξαναγινει. προς τιμην τους οντως μου εκαναν αμεσα refund οταν τους εστειλα μεσω τσατ ολες τις αποδειξεις. κλεινω το τσατ, κανω νεα παραγγελια η οποια λεει successful. Αμ δε, ουτε confirmation email απο game.co.uk ουτε αποδειξη πληρωμης απο το paypal...παμε παλι στο τσατ... αν θελει καποιος να μου απαντησει στα παρακατω να το παρω απο το amazon να ξεμπερδευω... Προσωπικά έχει πάρει απο US με διεύθυνση απο ένα apple store πολλές φορές. Έρχεται ο κωδικός, τον ενεργοποιείς και ξεμπερδεύεις. Αντίστοιχα έχω πάρει physical κάρτες απο αγγλία επιτόπου πολλές φορές και ενεργοποιούνται απροβλημάτιστα.
greekboy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 τελικα προχωρησα και εγω απο amazon με διευθυνση απο Cardiff(ετσι να κανω την διαφορα ). Περαστηκε κατευθειαν και αθροιστηκε στην προηγουμενη συνδρομη που ειχα. μια χαρα. Ευχαριστω τον TS και τους υπολοιπους για τα χρησιμα ποστ
greengr21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Παιδες ειναι 1000% σιγουρο οτι παιζουν σε greek account(βασικα του game.co.uk με ενδιαφερει για να πληρωσω με paypal)?γιατι οι καρτες ειναι σιγουρα region locked
nzeppos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Σε greek account το έβαλα και μια χαρά επεκτάθηκε η συνδρομή μέχρι το τέλος του 2017. Δεν υπάρχει πρόβλημα με την διεύθυνση που δηλώνουμε στο Amazon, εγώ πχ. έβαλα Λονδίνο και θα πάω τώρα να την αφαιρέσω από το προφίλ μου μιας και δεν θέλω να μπερδεύεται με τις υπόλοιπες (πραγματικές) διεθύνσεις μου.
fanisneo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Να πω ευχαριστω τον τοπικ σταρτερ "privateer"
greengr21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Περασε κανονικα απο game.co.uk η καρτα σε ελληνικο account χωρις κανενα προβλημα μεσω paypal,να στε καλα παιδες.
zarzonis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Πάω να αγοράσω και μου λέει ότι κατάλαβε ότι η συναλλαγή είναι από Ελλάδα και ότι η προσφορά είναι μόνο για Αγγλία. Δε με αφήνει καν να αλλάξω διεύθυνση. Αγόρασα τελικά από το play.co.uk στην ίδια τιμή και ενεργοποιήθηκε άμεσα. Είχα ήδη συνδρομή που έληγε σε λίγο καιρό.
vadergr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Πάω να αγοράσω και μου λέει ότι κατάλαβε ότι η συναλλαγή είναι από Ελλάδα και ότι η προσφορά είναι μόνο για Αγγλία. Δε με αφήνει καν να αλλάξω διεύθυνση. Αγόρασα τελικά από το play.co.uk στην ίδια τιμή και ενεργοποιήθηκε άμεσα. Είχα ήδη συνδρομή που έληγε σε λίγο καιρό. Μπορεις να δωσεις λινκ και οδηγιες απο το play.co.uk ?
zarzonis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μπορεις να δωσεις λινκ και οδηγιες απο το play.co.uk ? Μπερδεύτηκα. Από το game.co.uk Εδώ είναι το link. Πληρώνεις με PayPal ή με κάρτα σαν guest και ο κωδικός έρχεται στιγμιαία στο email που θα βάλεις. http://www.game.co.uk/en/m/xbox-live-12-month-gold-membership-20177
vadergr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μπερδεύτηκα. Από το game.co.uk Εδώ είναι το link. Πληρώνεις με PayPal ή με κάρτα σαν guest και ο κωδικός έρχεται στιγμιαία στο email που θα βάλεις. http://www.game.co.uk/en/m/xbox-live-12-month-gold-membership-20177 Το αγόρασα, σε ευχαριστώ . Αν πάρω και δεύτερη θα μπορώ να την βάλω καπάκι η πρέπει να τελειώσει η υπάρχουσα πρώτα? Έχουν ημερομηνία λήξης οι κωδικοί ?Θα μπορώ να ωαλω τον δεύτερο του χρόνου ?
tiniakos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Πόσο καιρό έχεις περιθώριο να την ενεργοποιήσεις;
zarzonis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Απ'ότι ξέρω δε λήγουν οι κάρτες. Επίσης αν πάρεις δεύτερη, μπορείς να τη βάλεις τώρα.
nzeppos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Κι εγώ αυτό έχω ακούσει. Μάλιστα νομίζω ότι μπορείς να συσσωρεύσεις μέχρι 36 μήνες. Μάλλον όμως θα χρειαστεί ένα γκουγκλάρισμα για επιβεβαίωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα