Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποσυρομαι

Προχωρήστε στην αγορά τους από το μέλος sotirios.p όποιος θέλει άφοβα

Herthan ορμά ;)

Οχι δεν τα θελω τα ειχα και τα εδωσα στον αδερφο μου και πηρα 2.1.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θελει καποιος τα ηχεια , ας μου στειλει pm να του κανω forward to mail για παραλαβη απο καταστημα Αγιας Παρασκευης ή Συγγρου . Δεν θα τα χρειαστω τελικα .

για το καταστημα Συγγρου το email ταξιδευει ηδη ... 

Παει και  για το καταστημα Αγιας Παρασκευης ... 

Καλοριζικα για τα παιδια που τα πηραν κ ελπιζω να παραλαβουν κανονικα ... 

Επεξ/σία από themis_81
Δημοσ.

Είχα βάλει παραλαβή από το κατάστημα και έφτασε μόλις το παρακάτω μέιλ:

''Αγαπητέ πελάτη,

Σε ευχαριστούμε για τη παραγγελία που πραγματοποίησες στη Media Markt !

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου και καθώς η παραγγελία σου δεν είναι πληρωμένη, σε παρακαλούμε να προσέλθεις έως το Σαββάτο 26/11/2016 στις 15:00 για την παραλαβή της.

Στην διάθεση σου για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Media Markt.

''

5- 7 εργάσιμες δεν έλεγε; Τι σχέση έχει η πληρωμή με την παραλαβή;

Μπορείς να πας να τα πάρεις δηλαδή? Εγώ έβαλα παραλαβή σπίτι και δεν μου έχει κάποιο mail ακόμα.

Δημοσ.

πηρα τηλεφωνο, δεν θα μας  τα δωσουν, απλα θα τα προπληρωσουμε... ολο το ποσο κιολας! οποτε 2 τα πηγαινε ελα...

αυτοι που ειναι για παραλαβη στο σπιτι δεν ξερω...

Δημοσ.

πηρα τηλεφωνο, δεν θα μας  τα δωσουν, απλα θα τα προπληρωσουμε... ολο το ποσο κιολας! οποτε 2 τα πηγαινε ελα...

αυτοι που ειναι για παραλαβη στο σπιτι δεν ξερω...

Καλά είναι σοβαροί? Θα τρέχουμε απο εκεί μόνο για να πληρώσουμε χωρις παραλαβή? Στο μαιλ λένε παραλαβή.. πωπω με βλέπω να κάνω παρτυ μόλις πάω και μου το πούνε..

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά δεν θα παραλάβουμε κιόλας?Εγω ας πουμε που τσιμπησα απο συνφορουμίτη το μαιλ μεσω forward πως θα παραλαβω?

Δημοσ.

οποιος εχει παραγγειλει και δεν θα παραβαλει παρακαλω να μου στειλει email

Εχουν αναφερει 2 παιδια παραπανω οτι δεν το θελουν.

Στειλτους p.m.

email που θα το βρουν θα το μαντεψουν δωστο μεσω p.m. η πειτε τα εκει.

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει παραγγελία για αντικαταβολή και δεν μου είπαν το παραμικρό. Αφού σε εσάς στην Αθήνα σας βάζουν να πάτε να τα πληρώσετε, δεν θα έπρεπε να "κόψουν" τις αντικαταβολές? Κουλό.

Επίσης ρε παιδιά τι συζητάμε. με 40€ κανονικά παίρνεις μέτρια ηχεία 2.1

Στην ίδια τιμή παίρνεις 5.1 και άμα δεν έχεις χώρο, τα δουλεύεις 2.1 κανονικότατα, σιγά.

Πολυκάναλο ήχο μπορείς να πάρεις με εξωτερική κάρτα ήχου USB με μικρό κόστος, για να δουλέψει το 5.1 όποιος δεν έχει υπολογιστή που βγάζει 5κάναλο ήχο.

Για 100€ δεν ξέρω αν αξίζουν, αλλά πόσο κακά ηχεία να είναι που να μην αξίζουν στα 40.. Νομίζω είναι πολύ καλή προσφορά, ειδικά σε σύγκριση με τόση φόλα που πασάρουν σήμερα για προσφορά επικαλούμενοι το Black Friday και κόβουν 10%.

Αν δεν σου χρειάζονται βέβαια ούτε στο ελάχιστο ηχεία, οκ λογικό να ακυρώνεις, αφού και τα 40€ είναι 40€ όπως και να το κάνουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...