Προς το περιεχόμενο

Ηχεια Η/Υ LOGITECH Z506 media markt 39,96 ευρω [ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ]

tony3907

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δε μας τα λενε καλα τα mediamarkt .  1:20 χτες βραδυ σκαω λεφτα με πιστωτικη και παραδοση σπιτι μου , αλλα ουτε ιστορικο ουτε mail. 

ριχνω και δευτερη παραγγελια αντικαταβολη και παραλαβη απο γερακα και αυτη φαινεται στο ιστορικο αλλα και στο mail . 

δλδ οταν στα παιρνουν  τπτ , αλλα αν κανεις "κρατηση"  ολα καλα ? 

Από ότι λένε τα παιδιά, είναι γνωστή buggia των media να μην φαίνεται στο ιστορικό. Τώρα για το mail, δεν ξέρω.

Εγώ πάντως μίλησα μαζί τους πριν λίγο για να ενώσω τις 3 παραγγελίες μου σε 1 για να μην χρεώνομαι τζάμπα μεταφορικά, και ήταν εξυπηρετικοί και με μικρή αναμονή. Μετά την αλλαγή που έκαναν, μου ήρθαν ακυρωτικά email για τις παραγγελίες μου και κανένα email που να λέει ότι έχω παραγγελία με 3 προιόντα, οπότε τους ξαναπήρα τηλ και επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει παραγγελία και με τα 3 προιόντα. Απλά για κάποιο λόγο δεν μου ήρθε μειλ.

Οπότε πάρε ένα τηλέφωνο να σιγουρευτείς για την πρώτη σου παραγγελία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο κατάστημα που πήγα και μίλησα για το τι και πως., μου είπαν ότι 5.1 καταρχήν δεν γίνεται χωρίςβτον κατάλληλο εξοπλισμό (λογικο) και αν τα βάλεις να δίνουν το ένα στο άλλο σήμα στο τέλος δεν θα έχει καλή απόδοση και εννοείται ότι απλά ακούς τα ίδια από 5πηγες, αλλά με κατώτερη ποιότητα . Δε είμαι ειδικός, δεν ξέρω προσωπικά σας λέω τι μου ειπαν

Στο κατάστημα πάντως γινόταν ευχαρίστως πανικός. Είχα καιρό να δω τέτοια ατμόσφαιρα. Τα Logitech πάντως τα τίμησα σήμερα. Και του χρόνου να έχουμε λεφτα

Τα παρηγγειλα αλλα τελικα δεν τα θελω! Αν καποιος τα θελει ας μου στειλει για να αλλαξω τα στοιχεια της παραγγελιας. Αλλιως τα ακυρωνω τελειως.

Είχα βάλει παραλαβή από το κατάστημα και έφτασε μόλις το παρακάτω μέιλ:

''Αγαπητέ πελάτη,

Σε ευχαριστούμε για τη παραγγελία που πραγματοποίησες στη Media Markt !

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου και καθώς η παραγγελία σου δεν είναι πληρωμένη, σε παρακαλούμε να προσέλθεις έως το Σαββάτο 26/11/2016 στις 15:00 για την παραλαβή της.

Στην διάθεση σου για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Media Markt.

''

5- 7 εργάσιμες δεν έλεγε; Τι σχέση έχει η πληρωμή με την παραλαβή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...