vadergr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Έχουν σε προσφορά κάποια σε 2.1 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 δεν τα προλαβα γαμωτο εξαντληθηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Mailboxde.comμε τι κόστος περίπου εχεις ιδέα?27-33€ αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Πιο λίγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Θενκς τς τσιμπησα ένα. Μια ερώτηση τα έχει συνδέσει κάνεις με πσ4? Πως γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Προτείνετε και καμιά φθηνή 5.1 κάρτα ήχου. Asus xonar dg , creative audigy fx, TERRATEC AUREON 5.1, ; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2016 από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Πιστευετε αξιζουν ως "Stereo" και οχι "Sorround" ? Αν ειναι να τα ακυρωσω.Μην δωσω τσαμπα 40 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skierpetros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Amix αν ακυρωσεις στειλε μου γιατι τα θελω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Πιστευετε αξιζουν ως "Stereo" και οχι "Sorround" ? Αν ειναι να τα ακυρωσω.Μην δωσω τσαμπα 40 ευρω. Δεν ξέρω αν αξίζουν, πάντως θα σου πρότεινα αν είναι αντί να ακυρώσεις να τα δώσεις σε κάποιον απο εδω που δεν πρόλαβε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν αξίζουν, πάντως θα σου πρότεινα αν είναι αντί να ακυρώσεις να τα δώσεις σε κάποιον απο εδω που δεν πρόλαβε. Βεβαιως.Αλλα ειμαι αναποφασιστος αυτη τη στιγμη.Αλλα εφοσον τα θελει καποιος θα τα παραλαβω και θα τα στειλω σε αυτον/αυτην που τα θελει. Amix αν ακυρωσεις στειλε μου γιατι τα θελω εγω Εγινε φιλε.Αν αλλαξω γνωμη θα σου στειλω π.μ . Γιατι και Stereo να ειναι δεν με χαλαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skierpetros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 οκ ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Εγινε φιλε.Αν αλλαξω γνωμη θα σου στειλω π.μ . Γιατι και Stereo να ειναι δεν με χαλαει. Αν δεν έχεις θέμα χώρου και σαν στέρεο θα παίζουν μια χαρά αν τα συνδέσεις στην κατάλληλη υποδοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Αν δεν έχεις θέμα χώρου και σαν στέρεο θα παίζουν μια χαρά αν τα συνδέσεις στην κατάλληλη υποδοχή. Έχω αρκετά μεγάλο γραφείο .Δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου. Ίσως τελικά τα κρατήσω για εμένα.Γιατί τα φτινιάρικα Sweex που έχω τώρα δέν παλέυονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 δε μας τα λενε καλα τα mediamarkt . 1:20 χτες βραδυ σκαω λεφτα με πιστωτικη και παραδοση σπιτι μου , αλλα ουτε ιστορικο ουτε mail. ριχνω και δευτερη παραγγελια αντικαταβολη και παραλαβη απο γερακα και αυτη φαινεται στο ιστορικο αλλα και στο mail . δλδ οταν στα παιρνουν τπτ , αλλα αν κανεις "κρατηση" ολα καλα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Έχω αρκετά μεγάλο γραφείο .Δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου. Ίσως τελικά τα κρατήσω για εμένα.Γιατί τα φτινιάρικα Sweex που έχω τώρα δέν παλέυονται. Πρέπει να τα βάλεις σε κατάλληλη διάταξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα