Προς το περιεχόμενο

Ηχεια Η/Υ LOGITECH Z506 media markt 39,96 ευρω [ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ]

tony3907

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχει περασει πανω απο ωρα και ακομα τιποτα σε μαιλ η site. ευτυχως εχω κρατησει screenshot με αριθμο παραγγελιας...

κριμα να παιχτει ακυρο , εδω ακομα και  το Public που εχει καλες προσφορες τα εχει 125 ευρω

http://www.public.gr/product/ihos/hxeia/ixeia-5-1/iheia-51-logitech-z506-mayro/prod561677pp/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχει περασει πανω απο ωρα και ακομα τιποτα σε μαιλ η site. ευτυχως εχω κρατησει screenshot με αριθμο παραγγελιας...

κριμα να παιχτει ακυρο , εδω ακομα και  το Public που εχει καλες προσφορες τα εχει 125 ευρω

http://www.public.gr/product/ihos/hxeia/ixeia-5-1/iheia-51-logitech-z506-mayro/prod561677pp/

Πριν από ένα τέταρτο έκανα παραγγελία και υπάρχει κανονικά στο ιστορικό ( περιμένουν παραλαβή από τον προμηθευτή ) όπως και στο email.

Ευχαριστώ TS 

Και μενα στα καπάκια μου ήρθε mail και φάνηκε αμέσως στο ιστορικό.

Πρόσεξα κάτι λίγο ανησυχητικό όμως. Από τις 01:00 περίπου που έγινε γνωστή η προσφορά, κοιτούσα κατά διαστήματα στο link "Διαθεσιμότητα καταστημάτων". Μέχρι και πριν κανα 20λεπτο αν υπολογίζω σωστά, εμφάνιζε διαθεσιμότητα μόνο στο κατάστημα στο Γέρακα (έγραφε ξέρω 'γω: "σε απόθεμα" ). Εδώ και 20 λεπτά όμως αναφέρει κι αυτό "Δεν είναι διαθέσιμο"...

Δεν έχει τύχει να ξανακάνω παραγγελία από mediamarkt και δε ξέρω τι παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις, απλά το αναφέρω και προσωπικά κρατάω μικρό καλαθάκι.

απορώ γιατί παίρνετε ηχεία 5.1 και μάλιστα logitech, αν θέλετε ισορροπημένο ήχο πάρτε ένα σύστημα 2.0 με τεχνολογία bass reflex

Έλα μη μας ξενερώνεις τώρα. :P

Κάποιοι ειδικά που ήμασταν με ψιλοσάπιο ήχο χρόνια τώρα, θα μας φανεί ουαου... Κι ειδικά σ' αυτήν την τιμή.

Και μενα στα καπάκια μου ήρθε mail και φάνηκε αμέσως στο ιστορικό.

Πρόσεξα κάτι λίγο ανησυχητικό όμως. Από τις 01:00 περίπου που έγινε γνωστή η προσφορά, κοιτούσα κατά διαστήματα στο link "Διαθεσιμότητα καταστημάτων". Μέχρι και πριν κανα 20λεπτο αν υπολογίζω σωστά, εμφάνιζε διαθεσιμότητα μόνο στο κατάστημα στο Γέρακα (έγραφε ξέρω 'γω: "σε απόθεμα" ). Εδώ και 20 λεπτά όμως αναφέρει κι αυτό "Δεν είναι διαθέσιμο"...

Δεν έχει τύχει να ξανακάνω παραγγελία από mediamarkt και δε ξέρω τι παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις, απλά το αναφέρω και προσωπικά κρατάω μικρό καλαθάκι.

Γι' αυτό ανέφερα ότι περιμένουν παραλαβή από τον προμηθευτή. 

απορώ γιατί παίρνετε ηχεία 5.1 και μάλιστα logitech, αν θέλετε ισορροπημένο ήχο πάρτε ένα σύστημα 2.0 με τεχνολογία bass reflex

Προσωπικά δεν έχω ηχεία στο σπίτι οπότε ο συνδιασμός τιμής/προσφοράς και εταιρίας φάνηκε μονόδρομος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εριξα μια παραγγελια και εγω.Αντε να δουμε.

Υ.Γ Μου ηρθε mail επιβεβαιωσης Τελικη τιμη 43,45 με μεταφορικα και αντικαταβολη.

Επεξ/σία από Amix

Τα ηχεία τα έχω σχεδόν 4 χρόνια κ μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Αλά πριν τα πάρετε να ξέρετε ότι για 5.1 θα παίξουν μόνο σε υπολογιστή με κάρτα ήχου 5.1 με υποδοχες καλωδίων πράσινο πορτοκαλί μαύρο. Σε τηλεόραση μόνο 2.1 και τα άλλα 3 ηχεία θα είναι διακοσμητικά + ότι για να ρυθμίσετε την ένταση θα πρέπει να σηκωνεστε.

Ένα άλλο μείον είναι ότι τα πίσω ηχεία θα πρέπει να έχουν απόσταση από εσάς το πολύ 4 μέτρα (γιαυτό και τα μικρά καλώδια)

Και ένα tip για να μην σας χαλάσει το ποτενσιομετρο να το έχετε μόνιμα στα 4/5 της έντασης κ να το ρυθμίζεται από τον υπολογιστή

Αυτά

Αν συνδέσουμε ένα extension όπως αυτό θα έχουμε απώλεια στην ποιότητα του ήχου? Δεν το θέλω γιατί θα τα βάλω στα 10 μέτρα πχ, αλλά γιατί θέλω να πάω το καλώδιο πλαγίως από το τοίχο και να μην είναι στη μέση του δωματίου. Τα πίσω ηχεία μου θα έχουν απόσταση καμιά 3μιση-4 μέτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...