pita_kontosouvli Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Σίγουρα θα έχει απαντηθεί αλλά ξαναρωτάω γιατί δεν το βρίσκω. Σε 50άρα TV Samsung, πως τα συνδέω τα ηχεία για να έχω ήχο; Η tv είναι η παρακάτω: https://www.skroutz.gr/s/8995989/Samsung-UE50KU6000.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Με jack με το πράσινο καλώδιο και θα παίζουν όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 η σωστη ενεργοποιηση του να παιζει ο στερεο ηχος απο ολα τα ηχεια ειναι μεσω του driver της καρτας ηχου, ητε στις ρυθμισεις του driver ητε στις ρυθμισεις των windows στον ηχο (αλλα και παλι χρειαζεται drivers για να βγαλει την επιλογη) θα βρειτε κατι που λεγεται "speaker fill" (στα ελληνικα δεν ξερω πως λεγεται), ενεργοποιηστε το και ολα οκ. δεν κλειδωνει το θεμα λεω εγω? Πολύ απλά, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, τουλάχιστον στο δικό μου σύστημα και το ίδιο θέμα έχουν δεκάδες άτομα αν ψάξεις στο google. Έχω βάλει τους τελευταίους drivers της κάρτας ήχου που έχει ενσωματωμένη η μητρική (Gigabyte z68MX-ud2h-b3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pita_kontosouvli Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Με jack με το πράσινο καλώδιο και θα παίζουν όλα. Το έχω δοκιμάσει, το Τζάκ δεν δίνει κάτι από ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdet Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Κινδυνεύω να βγω off-topic, αλλά μία ερώτηση για κάποια ιδέα: Πήρα τα ηχεία, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πως η τηλεόραση μου (LG LN5200) δεν έχει καν έξοδο ακουστικών!! Πρόκοψα να μην το τσεκάρω γτ θεώρησα αυτονόητο να έχει έστω τέτοια έξοδο, αλλά.. Έχετε κάποια ιδέα για το αν θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να τα συνδέσω; Σκέφτηκα αν υπάρχει κάποιος αντάπτορας για hdmi αλλά κ πάλι μάλλον μόνο για input είναι, το άλλο που μου ήρθε σαν ιδέα είναι κάποιος αποκωδικοποιητής κι ας μην τον χρειάζομαι, υποθέτω βέβαια ότι τότε θα δούλευαν τα ηχεία (αν δουλεύε ως λύση βέβαια) μόνο για το πρόγραμμα της τηλεόρασης κι όχι όταν τη συνδέω με το λαπτοπ (είτε μέσω chromecast είτε μέσω hdmi). Ίσως φαίνεται ήδη, αλλά είμαι τελείως άσχετος από τέτοια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Πολύ απλά, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, τουλάχιστον στο δικό μου σύστημα και το ίδιο θέμα έχουν δεκάδες άτομα αν ψάξεις στο google. Έχω βάλει τους τελευταίους drivers της κάρτας ήχου που έχει ενσωματωμένη η μητρική (Gigabyte z68MX-ud2h-b3) https://www.google.gr/search?q=Gigabyte+z68MX-ud2h-b3&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=I8hzWNTMErOT8QeJ1b2gBA#newwindow=1&q=realtek+speaker+fill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Το έχω δοκιμάσει, το Τζάκ δεν δίνει κάτι από ήχο. Εγω τα έχω σε h6400 τηλεόραση με Jack και παίζουν όλα τα ηχεία άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Οταν ακούω μουσική στέρεο, ο ήχος ακούγεται και από τα πίσω ηχεία. Μπορεί αυτό να απενεργοποιηθεί κάπως και να ακούω μόνο από τα μπροστά;; Δεν έχω ενεργοποιήσει το speaker fill... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 αλλοι θελουν να το ενεργοποιησουν και δεν μπορουν και αλλοι να το κλεισουν χαχαχα τσεκαρε μηπως οντως εχει καταλαθος. αλλιως δες τις ρυθμισεις του player σου η την συνδεσμολογια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Τελικά το aimp player έφταιγε Είχε μια επιλογή allow channels mixing που απενεργοποίησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Πολύ απλά, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, τουλάχιστον στο δικό μου σύστημα και το ίδιο θέμα έχουν δεκάδες άτομα αν ψάξεις στο google. Έχω βάλει τους τελευταίους drivers της κάρτας ήχου που έχει ενσωματωμένη η μητρική (Gigabyte z68MX-ud2h-b3) Και εγώ το ίδιο. Έχω φάει το τόπο αλλά με το Soundblaster Recon3Di της creative κανείς δεν πήγε μπροστά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 https://www.google.gr/search?q=Gigabyte+z68MX-ud2h-b3&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=I8hzWNTMErOT8QeJ1b2gBA#newwindow=1&q=realtek+speaker+fill Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να κάνεις βάλεις το link, αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι δεν το έψαξα καθόλου πριν γράψω ότι υπάρχει πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 να ξερες ποσοι υπαρχουν που το κανουν αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 εχω συνδεσει τα ηχεια στο pc και κανουν συχνα εναν ηχο σαν παρασιτα...τι μπορει να φταιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 η κακη προστασια που εχουν απο παρεμβολες παιξε λιγο με την θεση του woofer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα