manosfp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Σε μένα ήρθε mail αλλά δε φαίνεται στο ιστορικό η παραγγελία. Πάντως δεν τα φοβάμαι τα media, αν δεν τα έχουν θα δώσουν καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τα πηρα και εγω ευχαριστωω! Μια ερωτηση θελουν μηπως καμια καρτα ηχου πεντακαναλι ή παιζουν κανονικα σε τηλεοραση και υπολογιστη ; τι νόημα έχει να βάλεις 5.1 στην τηλεόραση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Χαχαχα όλοι βλέπω σίγουροι για τις παραγγελίες μας το χρέος μας το κάναμε αν έρθει ήρθε αν δεν έρθει δεν χάλασε και ο κόσμος Φυσικα και το κάναμε το χρέος μας είμαστε καλοί σ'αυτο.Το χρέος μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Παρήγγειλα αλλά ακόμα δεν ήρθε mail επιβεβαίωσης ακόμα. Σας ήρθε μπαμ εσάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 mood of the day 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Σε μένα ήρθε mail αλλά δε φαίνεται στο ιστορικό η παραγγελία. Πάντως δεν τα φοβάμαι τα media, αν δεν τα έχουν θα δώσουν καλύτερα! και εμενα πληρωμή με κάρτα, παραλαβή απο κατάστημα ήρθε mail και δεν φαίνεται η παραγγελία. Μπορεί να πρέπει να ελεγθεί / καταχωριστεί απο το κατάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 τι νόημα έχει να βάλεις 5.1 στην τηλεόραση ? Στην τιμή αυτη και 15.1 θα βάλουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Χμμμ ούτε σε μένα δείχνει στο ιστορικό την παραγγελία ούτε μαιλ δεν ήρθε ακόμα Lets see...!!! Μόλις μου ήρθε το αποδεικτικό στο mail. Για τσέκαρε. Ρε γαμώτο, τώρα δεν ξέρω αν αξίζουν. Έχω αυτά. Να τη συνεχίσω λέτε; Γιατί παντού διαβάζω για "πολύ μπάσο, αρκετά μέτριος ήχος". Edit: Στο ιστορικό παραγγελιών βέβαια ακόμη δεν φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 τι νόημα έχει να βάλεις 5.1 στην τηλεόραση ? Ταινιες δεν βλεπεις στην τηλεοραση?Επισης αν εχεις και κονσολα πανω θα βγαινει κανονικα ο ηχος απο τα ηχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Στην τιμή αυτη και 15.1 θα βάλουμε. δεν είναι και τζάμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τα παρήγγειλα και γω πριν περίπου κανένα 10λεπτο. 1. e-mail δεν ήρθε 2. στο ιστορικό παραγγελιών δεν αναφέρει τίποτα 3. το ότι έχει παράδοση 6-7 μέρες δεν είναι και το πιο καθησυχαστικό 4. μας βλέπω για άκυρο Όχι ότι τα έχω ανάγκη, ούτε θα με πειράξει αν ακυρωθεί, αλλά για να δούμε... Το οτι δεν είναι στο ιστορικό σου δε λέει τίποτα.Είναι γνωστό bug του mediamarkt. Εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές σε παραγγελίες που παρέλαβα κανονικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ταινιες δεν βλεπεις στην τηλεοραση?Επισης αν εχεις και κονσολα πανω θα βγαινει κανονικα ο ηχος απο τα ηχεια. Απο το htpc βλέπω. Με καρφί σύνδεση δικάναλο ήχο θα σου βγάλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μόλις μου ήρθε το αποδεικτικό στο mail. Για τσέκαρε. Ρε γαμώτο, τώρα δεν ξέρω αν αξίζουν. Έχω αυτά. Να τη συνεχίσω λέτε; Γιατί παντού διαβάζω για "πολύ μπάσο, αρκετά μέτριος ήχος". Και τα creative που εχεις ειναι πολυ καλα ηχεια παρομοια με τα συγκεκριμενα logitech ειναι. Εγω εβαλα αντικαταβολη παντως δεν πιστευω να τα δωσουν σε οσους πληρωσαν με καρτα απευθειας και στους αλλους ακυρα.Γιατι εκανα παραγγελια απο τους πρωτους. Απο το htpc βλέπω. Με καρφί σύνδεση δικάναλο ήχο θα σου βγάλει Νομιζω εχουν οπτικη τα συγκεκριμενα.Εγω που βλεπω μεσω του media player της τηλεορασης με οπτικη στον ενισχυτη μου βγαζει κανονικα DTS/DD ηχο. Μόλις μου ήρθε το αποδεικτικό στο mail. Για τσέκαρε. Ρε γαμώτο, τώρα δεν ξέρω αν αξίζουν. Έχω αυτά. Να τη συνεχίσω λέτε; Γιατί παντού διαβάζω για "πολύ μπάσο, αρκετά μέτριος ήχος". Edit: Στο ιστορικό παραγγελιών βέβαια ακόμη δεν φαίνεται. Δες λιγο εδω μερικες συγκρισεις και κρινε: http://compareindia.news18.com/comparison/192202-logitech-z506-vs-92212-creative-inspire-t6100/292 http://www.tomsguide.com/forum/59807-6-logitech-z506-creative-inspire-t6160 http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2553503/creative-inspire-t6160-logitech-z506.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drade Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το θεμα ειναι ποτε θα δουμε τα Z906 σε προσφορα στην Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehyoda Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μόλις μου ήρθε το αποδεικτικό στο mail. Για τσέκαρε. Ρε γαμώτο, τώρα δεν ξέρω αν αξίζουν. Έχω αυτά. Να τη συνεχίσω λέτε; Γιατί παντού διαβάζω για "πολύ μπάσο, αρκετά μέτριος ήχος". Edit: Στο ιστορικό παραγγελιών βέβαια ακόμη δεν φαίνεται. Ναι και σε μένα ήρθε το μαιλ ιστορικό ακόμα... τρελέ μου εσύ είχες και ένα 5.1 εγώ με Logitech 2.1 την πάλευα τα έχω από το 08 αλλά σκυλιά τα άτιμα τι κολοτούμπες έχουν φάει ακόμα εκεί την παλεύουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα