Προς το περιεχόμενο

Ηχεια Η/Υ LOGITECH Z506 media markt 39,96 ευρω [ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ]

tony3907

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ACS μαμιέται

Η ACS μαμιέται

Η ACS μαμιέται

Η ACS μαμιέται

Η ACS μαμιέται

Πρεπει να ειμαστε οι τελευταιοι των ινσομνιακων που (ελπιζουν πως) θα παραλαβαβουν αυριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά εγώ πήγα τα πήρα απο την ACS αλλιώς ακόμα θα περίμενα με τους μπαγλαμάδες!

Εγώ δεν πάω να τα πάρω, μακάρι να τα γυρίσουν πίσω. Ορισμένοι ιδιώτες είναι ΑΘΛΙΟΙ, απορώ πως τους έχουν ακόμα ως συνεργάτες. Φυσικά και η μαμά εταιρία δεν πάει πίσω, έχω κάνει δεκάδες παράπονα. Από τους συγκεκριμένους ανεκδιήγητους ζήτησα την Παρασκευή να έρθουν να παραλάβουν από την εργασία μου ένα δέμα. Αφού πήγαινε μεσημέρι και δεν είχε συγκινηθεί κανείς, τους παίρνω τηλέφωνο και με φυσιολογικό ύφος μου λένε να πάρω το παιδί στο κινητό του να μου πει που βρίσκεται. Παίρνω το "παιδί", μου λέει δεν προλαβαίνω, άσε το στην καφετέρια δίπλα! Το αφήνω στην καφετέρια δίπλα, μιας και είναι γνωστός. Σήμερα μου έφερε καφέ ο γείτονας και μαζί και το δέμα που φυσικά δεν πήγε κανείς να παραλάβει. Αυτό είναι κύριοι το ελληνικό επιχειρείν εν έτει 2017...

Εγώ δεν πάω να τα πάρω, μακάρι να τα γυρίσουν πίσω. Ορισμένοι ιδιώτες είναι ΑΘΛΙΟΙ, απορώ πως τους έχουν ακόμα ως συνεργάτες. Φυσικά και η μαμά εταιρία δεν πάει πίσω, έχω κάνει δεκάδες παράπονα. Από τους συγκεκριμένους ανεκδιήγητους ζήτησα την Παρασκευή να έρθουν να παραλάβουν από την εργασία μου ένα δέμα. Αφού πήγαινε μεσημέρι και δεν είχε συγκινηθεί κανείς, τους παίρνω τηλέφωνο και με φυσιολογικό ύφος μου λένε να πάρω το παιδί στο κινητό του να μου πει που βρίσκεται. Παίρνω το "παιδί", μου λέει δεν προλαβαίνω, άσε το στην καφετέρια δίπλα! Το αφήνω στην καφετέρια δίπλα, μιας και είναι γνωστός. Σήμερα μου έφερε καφέ ο γείτονας και μαζί και το δέμα που φυσικά δεν πήγε κανείς να παραλάβει. Αυτό είναι κύριοι το ελληνικό επιχειρείν εν έτει 2017...

Πριν λίγο με πήραν τηλ. Η πάω να παραλάβω από το γραφείο ή τα επιστρέφουν πίσω. Τους είπα αν έχουν τα μπαλάκια να τα επιστρέψουν.

Πριν λίγο με πήραν τηλ. Η πάω να παραλάβω από το γραφείο ή τα επιστρέφουν πίσω. Τους είπα αν έχουν τα μπαλάκια να τα επιστρέψουν.

Καλυτερα παρτα ή δωσ' τα σε καποιον συμφορουμιτη, κριμα να επιστραφουν γιατι μετα το ΜΜ θα τα πουλησει full price.

Τελικά μου τα έφερε (στα στέκια μου με φωνάζουν τιμωρό).

Thanks ts. Αλλά μην το παίρνεις πάνω σου.

:-D :P

Τα δοκίμασα λίγο και το μόνο που έχω να πω πως η ποιότητα και η ένταση των πίσω ηχείων είναι απαράδεκτη σε σχέση με τα υπόλοιπα. Τα μπροστά είναι λες και παίρνεις τα Logitech Z333 ενώ τα πίσω λες και παίρνεις ηχεία των 15 ευρώ. Γιατί τόσο χάλια βρε παιδιά? Αν δεν είσαι δίπλα τους ακριβώς, δεν ακούς καθόλου και τον ήχο που βγάζουν...

διοτι θεωρητικα για το true 5.1 τα "πισω" ηχεια πρεπει να ειναι σχεδον διπλα σου, ενω τα μπροστινα σε μεγαλη αποσταση οπως μπορεις να δεις και εδω http://www.audioholics.com/images/img1.jpg

απλα μειωσε την ενταση των μπροστινων... προσωπικα εχω στο 70% το μεσαιο και 74% τα 2 αλλα διοτι τα "πισω" ειναι μακρια μου.

Τα δοκίμασα λίγο και το μόνο που έχω να πω πως η ποιότητα και η ένταση των πίσω ηχείων είναι απαράδεκτη σε σχέση με τα υπόλοιπα. Τα μπροστά είναι λες και παίρνεις τα Logitech Z333 ενώ τα πίσω λες και παίρνεις ηχεία των 15 ευρώ. Γιατί τόσο χάλια βρε παιδιά? Αν δεν είσαι δίπλα τους ακριβώς, δεν ακούς καθόλου και τον ήχο που βγάζουν...

σε windows έβαλες το room correction ?

post-86492-0-65938000-1482968342_thumb.png

• Like 2

Για να έχεις 5.1 ήχο, πρέπει να τα βάλεις σε κατάλληλη διάταξη και να κάθεσαι στο κατάλληλο σημείο.

Μην περιμένεις να ακούς άψογο 5.1 αν είσαι μπροστά στον υπολογιστή και έχεις τα μπροστινά ηχεία δίπλα στα αυτιά σου, γιατί προφανώς αυτά θα υπερκαλύπτουν τον ήχο.

Δοκίμασε και με το room correction που αναφέρθηκε πριν ανεβάζοντας τα db στα πίσω ηχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...