Προς το περιεχόμενο

Ηχεια Η/Υ LOGITECH Z506 media markt 39,96 ευρω [ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ]

tony3907

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη εχω μπερδευτει σε υπολογιστη συνδεουμε μονο το πρασινο καλωδιο και λειτουργουν μονο τα 3 ηχεια εκτος και αν εχουμε καρτα ηχου 5.1 και δουλεψουν ολα;

Σε τηλεοραση παλι δουλευουν μονο τα 3 ηχεια και ο ηχος ειναι πολυ πολυ χαμηλος.....

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βρηκε κανεις τι φταιει και δεν παιζουν τα 3 απο τα 5 ηχεια οταν ακους απο youtube ; Στο ιντερνετ που εψαξα ειναι γνωστο προβλημα αλλα δν βρηκα πουθενα την λυση . ( Και οχι δεν ειναι θεμα να υποστιριζει το αρχειο 5καναλο ηχο , θελω απλα να παιζουν και τα 5 μαζι σαν stereo sound )

Θέλει να το επιλέξεις σαν ρύθμιση από τους drivers της κάρτας ήχου σου.

Πραγματικα για τα 40 ευρω αξιζουν και με τα παραπανω.. τα σεταρα προχειρα στο πατρικο(θα σεταριστουν στο σπιτι μου σαλονικα στην τιβι κανονικα) και ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει απο αυτα που κατεχω βεβαια

Λοιπόν τα ηχεία αν συνδεθούν με το πράσινο καλώδιο σε τηλεόραση στη θύρα ακουστικών παίζουν όλα άψογα. Μπροστά πίσω Woofer όλα. Δεν βγάζουν dts dd προφανώς αλλά παίζουν μια χαρά.

Εγώ έχω 1200 ευρώ ηχεία και τα συγκεκριμένα των 40 ευρώ με άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Δεν είναι για τέρμα υψηλές εντάσεις αλλά ο ήχος είναι καθαρός και το μπάσο βαράει για τις ίντσες που έχει.

Σήμερα ήρθαν Ρόδο με ACS. Φυσικά, μόλις πήγα να τα πάρω από το κατάστημα ο υπάλληλος είπε το καταπληκτικό "κλείσαμε, κλείσαμε". Οπότε πάμε για Τρίτη τώρα..

Πρεπει τοτε να τα συνδεσεις με την υποδοχη που εχει κανω απο την 6καναλη υποδοχη που γραφει stereo

Δεν έχω τέτοια υποδοχή , εκτός αν εννοείς τα 2 πλάγια βύσματα που δίνει το κουτί ( ροζ/πρασινο ) 

Πάντως αν συνδέσω μόνο το πράσινο βύσμα , παίζουν σαν 5 ηχεία αλλά σχεδόν στην ίδια ένταση με το όταν είναι μόνο τα 2 . Σχεδόν δώρο άδωρο .

Έχω κάτι ηχεία logitech x-230  2.1 στον κεντρικό υπολογιστή  8ετιας και παίζουν πιο δυνατά ( φυσικό μου φαίνεται σαν 2.1) αλλά και πιο καθαρά αισθητά . 

Αν είναι τέτοια η απόδοση των ηχείων δεν θα υπάρχει απογοήτευση μόνο και μόνο απο την τιμή τους . στα 100 ούτε συζήτηση .

Πες λίγο ποια είναι η μητρική σου...

P5E Asus / Με κάρτα ήχου Supreme fx2 . 

αυτο ονομαζεται "speaker fill" και ειναι επιλογη στους driver της καρτας ηχου σου. σωστα δουλευουν τα ηχεια σε stereo ηχο...

Δεν εχω καποια τετοια επιλογη στους Drivers , εκτος αν δεν το βλεπω καλα . Εγω θελω να παιζουν και τα 5 ηχεια μουσικη απο το youtu be .

Edit : Λοιπόν . έβγαλα το κίτρινο/μαύρο καλώδιο απο το woofer , έβαλα το πράσινο βύσμα στην πλάγια υποδοχή που μου δίνει το κουτι και παίζουν ολα . Το παράξενο είναι οτι τα πίσω ηχεία παίζουν συγκεκριμενες νοτες και τα άλλα 3 κανονικά , σαν να είναι 5.1 αλλα με μόνο ένα βύσμα , δεν ξέρω πως να το εξηγήσω για να το καταλάβετε .

@Lecter D

1). Έχεις συνδέσει και τα 3 καλώδια (που είχαν μέσα τα ηχεία) πάνω στις υποδοχές της κάρτας ήχου στα αντίστοιχα χρώματα;

2). Επίσης ποια Windows έχεις;

3). Όταν παίζεις ήχο DTS ή Dolby Digital AC-3 5.1 (π.χ. καμιά ταινία mkv με DTS ήχο ή καμιά ταινία ή επεισόδιο σειράς με ήχο DD5.1), τότε σου παίζει κανονικά 5.1 ήχος από τα ηχεία ή και τότε παίζει μόνο 2.1;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

σήμερα παρέλαβα και εγώ επιτέλους το δωράκι μου. Έχω και εγώ θέμα όμως με τα πίσω ηχεία. Έχω συνδέσει κανονικά τα καλώδια στο pc το καθένα στο αντίστοιχο χρώμα του αλλά ούτε στο τεστ των windows ούτε σε ταινία με 5.1 ήχο ακούω κάτι. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να δοκιμάσω; Η μητρική μου είναι η gigabyte 790 fxta ud5 που υποστηρίζει surround ήχο (το κοίταξα στο Manual της).

Να σημειώσω ότι αν βάλω ένα από τα πίσω ηχεία πολύ κοντά στο αυτί μου, ακούω έναν ήχο αμυδρά οπότε τουλάχιστον ρεύμα παίρνουν.  Καμιά ιδέα κανείς; 

edit: Ok το βρήκα τελικά. Τα ηχεία στο realtek audio manager πρέπει να τα ορίσω ως side speakers και όχι rear speakers. Αυτή η αλλαγή και τώρα παίζουν κανονικά! πάμε για ταινιάρες τώρα! =)

Επεξ/σία από Lokokokakau

Επειδη δν εχω πολυ καταλαβει μπορουν να συνδεθουν τα ηχεια με την τηλεοραση ? Επισης για να εχουμε ηχο και απο τα 5 ηχεια πρεπει να συνδεσουμε και τα τρια καλωδια γιατι εγω συνδεω μονο το πρασινο

Επειδη δν εχω πολυ καταλαβει μπορουν να συνδεθουν τα ηχεια με την τηλεοραση ? Επισης για να εχουμε ηχο και απο τα 5 ηχεια πρεπει να συνδεσουμε και τα τρια καλωδια γιατι εγω συνδεω μονο το πρασινο

Εχω γράψει παραπάνω για σύνδεση με τηλεόραση. Συνδέονται κανονικά και παίζουν όλα τα ηχεία άψογα.

Παρέλαβα επιτέλους.

Μετά από έναν μήνα και κάτι από την Black Friday.

Πολύ ευχαριστημένος από τον ήχο για τα 40€.

Ευχαριστώ τον TS για την ενημέρωση και gg Mediamarkt.

Καλές γιορτές!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...