Προς το περιεχόμενο

Ηχεια Η/Υ LOGITECH Z506 media markt 39,96 ευρω [ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ]

tony3907

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οσοι περιμενατε σημερα την acs και δεν ηρθε, παρτε αυριο τηλεφωνο να δειτε αν τα εχουν στο καταστημα acs της περιοχης σας να πατε  να τα παρετε.Αυριο δουλευει η acs λογικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήταν να έρθουν σήμερα αλλά στο site της ACS γράφει λειτουργική καθυστέρηση. Να δω πότε θα τα παραλάβω τώρα που θα λείπω. Μπράβο ACS.

Same here.. Τα εδωσαν χθες στην Αθηνα, και σημερα δε καταφεραν να τα φερουν μεχρι Πατρα.. Τους πηρα τηλ για μουρμουρα και μου ειπαν να ξανακαλεσω την Τριτη για να τα προωθησουν οπου θελω χωρις εξτρα κοστος.

Ανουσια ταλαιπωρια απ' την μια, αλλα απ' την αλλη περιμενα ενα μηνα, 4 μερες ακομα κλαιν..

Παιδιά και γω με τα χίλια ζόρια παρέλαβα σήμερα από το κατάστημα της Συγγρού. Τα ήχεια απλά απόλαυση. Netflix σε 50αρα 4k TV!! Κανονικό σινεμά!! Ευχαριστώ και πάλι την MM για την τόσο καλή προσφορά, χαλάλι και ο χρόνος αναμονής!!

Εδώ δεν τα φέρανε από πλατεία βάθης κολιάτσου στην Πάτρα θα κόλλαγαν?Αν πάω αύριο από εκεί και τα πάρω θα με χρεώσουν και τα έξοδα αποστολής?

Εννοείται ότι θα σε χρεώσουν και εννοείται ότι αυτό θέλουν. Δεν πάω ποτέ να παραλάβω, όσο άμεσα κι αν χρειάζομαι την παραγγελία μου, εκτός κι αν είναι στον δρόμο μου. Νισάφι πια με την κακομοιριά του κάθε "επαγγελματία"...

Πήγα και τα πήρα και εγώ από το κατάστημα τη acs χθες. Πολύ καλα φαίνονται αν και τα 2 πίσω μου φαινονται χαμηλότερης ποιότητας και πιο αδύναμα. Δηλαδή αν δεν είμαι ακριβώς δίπλα τους δεν μπορώ να διακρίνωτον τον ηχο . Το παρατηρήσατε και εσεις αυτο;

• Like 1

Παρέλαβα πριν μισή ώρα από Media Mark

Περιστερίου!!! Γρήγορα και εύκολα....

Χρόνια πολλά σε όλους!!!

Βρηκε κανεις τι φταιει και δεν παιζουν τα 3 απο τα 5 ηχεια οταν ακους απο youtube ; Στο ιντερνετ που εψαξα ειναι γνωστο  προβλημα αλλα δν βρηκα πουθενα την λυση . ( Και οχι δεν ειναι θεμα να υποστιριζει το αρχειο 5καναλο ηχο , θελω απλα να παιζουν και τα 5 μαζι σαν stereo sound )

Βρηκε κανεις τι φταιει και δεν παιζουν τα 3 απο τα 5 ηχεια οταν ακους απο youtube ; Στο ιντερνετ που εψαξα ειναι γνωστο  προβλημα αλλα δν βρηκα πουθενα την λυση . ( Και οχι δεν ειναι θεμα να υποστιριζει το αρχειο 5καναλο ηχο , θελω απλα να παιζουν και τα 5 μαζι σαν stereo sound )

Πρεπει τοτε να τα συνδεσεις με την υποδοχη που εχει κανω απο την 6καναλη υποδοχη που γραφει stereo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...