pita_kontosouvli Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μόνο εγώ συνεχίζω και δεν έχω λάβει ούτε καν sms εξαρχής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ηρθε και μενα μνμ για παραλαβη σημερα ετυχε να μην ειμαι θεσσαλονικη λογω εορτων και θα ερθουν στην πολη καταγωγης μου αυριο.. Εχω να πω ενα μπραβο στην συγκεκριμενη αλυσιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Παρελαβα και εγω μαζι και με το ποντικι (G403) ..Ολα καλα.Τα ηχεια τα σπανε απλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 καλοριζικα παιδια.Στα 40 ευρω τα πηρατε τζαμπα. ευχαριστουμε πολυ! Εσυ φιλε τα πηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenichi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Παίδες τι συνδεσιμοτητα εχουν?Με το κλασικό 3.5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lecter D Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Παραδόθηκαν και σε μένα. Ευχαριστώ πολύ τον Ts.Προσωπικά δίνω ένα + στα media που ολοκλήρωσαν την παραγγελία σε τέτοια τιμή και δεν με ενόχλησε καθόλου ο χρόνος παράδοσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Με ενημέρωσαν και εμένα ότι μπορώ να παραλάβω από το κατάστημα που είχα βάλει παραλαβή Για σύνδεση με τηλεόραση πώς τα εγκαθιστούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos47 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 αν κανεις πηρε 2 η δεν τα θελει θα ημουν ευγνωμων!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ήταν να έρθουν σήμερα αλλά στο site της ACS γράφει λειτουργική καθυστέρηση. Να δω πότε θα τα παραλάβω τώρα που θα λείπω. Μπράβο ACS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisioan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδια, πως τα συνδεσω σε υπολογιστη για να εχω 5.1 ηχο? Εχω συνδεσει το πρασινο καλωδιο στην εισοδο για ηχεια του pc και τα αλλα 2 (κιτρινο κ μαυρο) στις αντιστοιχεσ υποδοχες στην καρτα ηχου της mobo. Και ενω στις ρυθμισεις των ηχων στα windows εκει που γραφει δοκιμη και κανει κατι ηχους απο τα windows, επλεγω 5.1 και το ντιν ντιν που κανει μου το βγαζει κανονικα σε ενα ενα ηχειο στα ηχεια,οταν ομως βαζω μια ταινια ή ενα τραγουδι, ακουγεται μονο απο τα 2 μπροστινα κ το γουφερ. Οτι ρυθμιση κ αν εχω κανει δεν τα καταφερνω. Τι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehyoda Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Οτινανε εγώ είχα άνθρωπο stand by για να περιμένει την παράδοση είπαν μέχρι τις 4 και ακόμα τίποτα πήρα τηλ και λέει το έχει πάνω του ο κούριερ.Αύριο δεν κάνουν παραδόσεις οπότε απο δευτέρα και αν καλή πρωτοχρονιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Χθες τα έστειλαν σήμερα ήρθαν επαρχία. Τα βάλαμε στον ξάδερφο μου μπήκαν κατευθείαν στην τηλεόραση με καρφί και ακούγονται πάρα πολύ καλά. Στη μέση το μπάσο και στη μέση και η φωνή από τα ηχεία και ρυθμίζεται την ένταση από το τηλεκοντρόλ. Το μπάσο βαράει πολύ δυνατά για τις ίντσες που έχει. Τα ηχεία πεντακάθαρα και δεν παραμορφώνουν στις υψηλές εντάσεις. Και στα 105 που έχουν αξίζουν πόσο μάλλον στα 43.45 που μας βγήκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Στην αττική με acs παραδίδουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tikei Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδια, πως τα συνδεσω σε υπολογιστη για να εχω 5.1 ηχο? Εχω συνδεσει το πρασινο καλωδιο στην εισοδο για ηχεια του pc και τα αλλα 2 (κιτρινο κ μαυρο) στις αντιστοιχεσ υποδοχες στην καρτα ηχου της mobo. Και ενω στις ρυθμισεις των ηχων στα windows εκει που γραφει δοκιμη και κανει κατι ηχους απο τα windows, επλεγω 5.1 και το ντιν ντιν που κανει μου το βγαζει κανονικα σε ενα ενα ηχειο στα ηχεια,οταν ομως βαζω μια ταινια ή ενα τραγουδι, ακουγεται μονο απο τα 2 μπροστινα κ το γουφερ. Οτι ρυθμιση κ αν εχω κανει δεν τα καταφερνω. Τι γινεται? πρεπει το αρχειο, ταινια, παιχνιδι να υποστηριζει 5.1.. αν δεν ειναι 5,1 τοτε απλα θα παιζει σε 2.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Στην αττική με acs παραδίδουν; Ναι ACS. παρέλαβα και εγώ! Ευχαριστώ με τη σειρά μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα