Προς το περιεχόμενο

Ηχεια Η/Υ LOGITECH Z506 media markt 39,96 ευρω [ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ]

tony3907

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME ΠΩΣ H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ ANAMENETAI NA ΔPOMOΛOΓHΘEI AYPIO 22/12. ΣYNTOMA ΘA ENHMEPΩΘEITE AΠO TON METAΦOPEA ΓIA THN ΠAPAΛABH THΣ

Το ίδιο και σε μένα άντε να δούμε με το καλό να παραλάβουμε! Με αντικαταβολή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και μενα μόλις ήρθε μήνυμα για αύριο αποστολή με αντικαταβολή. Είναι δώρο για άτομο που γιόρταζε 10 πριν 10 μέρες αλλά εντάξει αφού θα έρθει μια χαρά τελικά.

και σε μενα σταλθηκε το πιο πανω SMS...εχω μια ανησυχια ομως...τους ειχα στειλει μηνυμα μεσω της πλατφορμας που εχουν στο σιτε τους για επικοινωνια πριν 4 μερες, ζητώντας τους να αλλαξω τα στοιχεια αποστολης (και πληρωμης) και αναγραφοντας τα στο μηνυμα. Επειτα απο αυτο, τα αλλαξα και στο site, ωστοσο δεν εχω λαβει καποια απαντηση οπως πχ τα στοιχεια αποστολης ενημερωθηκαν η κατι τετοιο(σε μορφη μηνυματος προφανως, στο σιτε αλλαξαν)..οποτε ισως πρεπει να τους παρω τηλ αυριο η να μην ανησυχω?

Να πάρεις τηλέφωνο οπωσδήποτε.

Αν και εγώ ζήτησα τηλεφωνικά αλλαγή διεύθυνσης για μια μου παραγγελία και μου την επιβεβαίωσαν, τελικά στάλθηκε στην αρχική διεύθυνση που είχα δηλώσει και μίλησα με ACS για αλλαγή.

Είναι ότι να ναι λίγο στα τηλέφωνα η συνεννόηση αλλά κάλεσε για να είσαι όσο πιο σίγουρος γίνεται.

Να πάρεις τηλέφωνο οπωσδήποτε.

Αν και εγώ ζήτησα τηλεφωνικά αλλαγή διεύθυνσης για μια μου παραγγελία και μου την επιβεβαίωσαν, τελικά στάλθηκε στην αρχική διεύθυνση που είχα δηλώσει και μίλησα με ACS για αλλαγή.

Είναι ότι να ναι λίγο στα τηλέφωνα η συνεννόηση αλλά κάλεσε για να είσαι όσο πιο σίγουρος γίνεται.

εγινε, σε ευχαριστω!

Νομιζω οτι σημερα θα γινει η αποστολη. Εξαλλου δεν ειναι εφικτο να παραλαβουμε ολοι την ιδια μερα, καποιοι μπορει να μενουν σε πολη που η μεταφορικη θελει δυο μερες να παει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...