tehyoda Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME ΠΩΣ H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ ANAMENETAI NA ΔPOMOΛOΓHΘEI AYPIO 22/12. ΣYNTOMA ΘA ENHMEPΩΘEITE AΠO TON METAΦOPEA ΓIA THN ΠAPAΛABH THΣ Το ίδιο και σε μένα άντε να δούμε με το καλό να παραλάβουμε! Με αντικαταβολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsints Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό ακριβώς μου ήρθε και μένα μόλις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny135 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME ΠΩΣ H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ ANAMENETAI NA ΔPOMOΛOΓHΘEI AYPIO 22/12. ΣYNTOMA ΘA ENHMEPΩΘEITE AΠO TON METAΦOPEA ΓIA THN ΠAPAΛABH THΣ ακριβως το ιδιο πριν λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Το ίδιο και σε μένα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 +1 Για το SMS... Θεσσαλονίκη με αντικαταβολή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Και μενα μόλις ήρθε μήνυμα για αύριο αποστολή με αντικαταβολή. Είναι δώρο για άτομο που γιόρταζε 10 πριν 10 μέρες αλλά εντάξει αφού θα έρθει μια χαρά τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Same here. Σας διάβασα, κοίταξα το -παρατημένο εδώ και ώρα- κινητό μου κι είδα κι εγώ το ίδιο μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μία από τα ίδια.αναμενουμε λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Και εδω το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkSkull Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 και σε μενα σταλθηκε το πιο πανω SMS...εχω μια ανησυχια ομως...τους ειχα στειλει μηνυμα μεσω της πλατφορμας που εχουν στο σιτε τους για επικοινωνια πριν 4 μερες, ζητώντας τους να αλλαξω τα στοιχεια αποστολης (και πληρωμης) και αναγραφοντας τα στο μηνυμα. Επειτα απο αυτο, τα αλλαξα και στο site, ωστοσο δεν εχω λαβει καποια απαντηση οπως πχ τα στοιχεια αποστολης ενημερωθηκαν η κατι τετοιο(σε μορφη μηνυματος προφανως, στο σιτε αλλαξαν)..οποτε ισως πρεπει να τους παρω τηλ αυριο η να μην ανησυχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Να πάρεις τηλέφωνο οπωσδήποτε. Αν και εγώ ζήτησα τηλεφωνικά αλλαγή διεύθυνσης για μια μου παραγγελία και μου την επιβεβαίωσαν, τελικά στάλθηκε στην αρχική διεύθυνση που είχα δηλώσει και μίλησα με ACS για αλλαγή. Είναι ότι να ναι λίγο στα τηλέφωνα η συνεννόηση αλλά κάλεσε για να είσαι όσο πιο σίγουρος γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkSkull Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Να πάρεις τηλέφωνο οπωσδήποτε. Αν και εγώ ζήτησα τηλεφωνικά αλλαγή διεύθυνσης για μια μου παραγγελία και μου την επιβεβαίωσαν, τελικά στάλθηκε στην αρχική διεύθυνση που είχα δηλώσει και μίλησα με ACS για αλλαγή. Είναι ότι να ναι λίγο στα τηλέφωνα η συνεννόηση αλλά κάλεσε για να είσαι όσο πιο σίγουρος γίνεται. εγινε, σε ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα ήταν από Παρασκευή στο κατάστημα. Φοβερά τα ηχειά ευχαριστώ τον TS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehyoda Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Παρέλαβε κανείς σήμερα τελικά?Εγώ τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Νομιζω οτι σημερα θα γινει η αποστολη. Εξαλλου δεν ειναι εφικτο να παραλαβουμε ολοι την ιδια μερα, καποιοι μπορει να μενουν σε πολη που η μεταφορικη θελει δυο μερες να παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα