nteminio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 εμενα με πηραν σημερα τηλ οτι εφτασαν . Ξερει κανεις αν τελικα τα συνδεσω με "καρφι" παιζουν ολα τα ηχεια?
manosfp Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Κι εγώ έλαβα μήνυμα ότι στάλθηκε η παραγγελία μου. Αψογοι οι Γερμανοί...Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δυστυχώς έκανα λάθος στην ενημέρωση που έδωσα πριν κάποιες μέρες μιας και το μήνυμα για αποστολή αφορούσε άλλη παραγγελία μου... Σόρρυ αν σας μπέρδεψα...
VasilisEEE Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Με πήραν τηλέφωνο και πήγα και παρέλαβα πριν λίγο από το κατάστημα Πυλαίας Θεσσαλονίκης. Μια χαρά!
Tsints Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καμιά ενημέρωση για όσους έχουν βάλει παράδοση στο σπίτι με αντικαταβολή;
GiOrGoSk21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καμιά ενημέρωση για όσους έχουν βάλει παράδοση στο σπίτι με αντικαταβολή; Πριν 2 λεπτά εγώ... Δεν έχουν παραλάβει ακόμα από τον προμηθευτή, μου είπε. Και μου πρότεινε να πάρω ένα τηλέφωνο και το απόγευμα που θα έχουν νέα ενημέρωση από τον προμηθευτή.
SOADNICK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Θα παρω εγω σε λιγο (εχω sms για σημερα), γιατι καιγομαι για παραδοση μεχρι την Παρασκευη . Δε ξεραν τιποτα για παραλαβη απο προμηθευτη χθες. Αντικαταβολη περιμενω και γω.
alexmi900 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ από τη μεριά μου ενώ έχω κράξει το media σε σχεδόν όλα μου τα ποστ, σε αυτή την περίπτωση φάνηκαν σωστοί. Σάββατο τα παρέλαβα από το κατάστημα Πυλαιας.
dieccast Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά γειά χαρά!εγώ μόλις μίλησα και μου είπαν ότι δεν έχουν έρθει ακόμα στις αποθήκες και μου μου είπε πως θα μιλήσει με το ανάλογο τμήμα και θα με ξανακαλεσει μέσα στην μέρα για να μου πει ημερομηνία
naruto14 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις πήρα και εγώ τηλέφωνο και μου είπαν πως δεν έχει έρθει στις αποθήκες και ότι δεν γνωρίζουν καν ημερομηνία για το πότε θα έρθουν. Με ρώτησε και αν θέλω μήπως να ακυρώσω την παραγγελία. Ελπίζω να μην το πάνε προς τα κει τώρα για να αρχίσουν να ξεφορτώνουν παραγγελίες. Για το θέμα που δεν εμφανίζεται στο site μου εξήγησε πως είναι θέμα της ιστοσελίδας που κάνουν αναβάθμιση. Εμένα στο μεταξύ μέχρι την τελευταία φορά που τσέκαρα η παραγγελία υπήρχε στο site αλλά σήμερα που τσέκαρα ήταν σαν να μην έγινε ποτέ... Άντε να δούμε αν θα μας πάρουν τηλέφωνο σήμερα.
bikey77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Χθες έλαβα email για να παραλάβω. Τρόπος πληρωμής: πληρωμή στο κατάστημα.
johnnyf95 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Για παράδοση στο σπίτι η παραγγελία Επικοινώνησα πριν από λίγο και μου είπαν ότι περιμένουν ενημέρωση από τον προμηθευτή ! Όταν του είπα ότι είδα εδώ ότι κάποια άτομα έχουν παραλάβει μου είπε ότι η αποθήκη του εκάστοτε καταστήματος είναι ξεχωριστή από την αποθηκη του online και ότι αναμένει ενημέρωση Έχει παραλάβει κανείς για παράδοση στο σπίτι ; Η υπομονή εξαντλείται σιγά σιγά
txcellas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Πήρα και εγώ τηλ και μου είπαν ότι λόγο πολλών παραγγελιών θα άργησουν αλλά μέχρι τέλος του μήνα θα τα έχω! Άντε να δούμε!
SOADNICK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 In before "λογω εορτων/αργιων κλπ η παραγγελια σας θα εχει εξτρα καθυστερηση, ζητουμε συγγνωμη". Χαρουμενο 2017
gorge18 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME ΠΩΣ H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ ANAMENETAI NA ΔPOMOΛOΓHΘEI AYPIO 22/12. ΣYNTOMA ΘA ENHMEPΩΘEITE AΠO TON METAΦOPEA ΓIA THN ΠAPAΛABH THΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα