Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ έλαβα μήνυμα ότι στάλθηκε η παραγγελία μου. Αψογοι οι Γερμανοί...

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δυστυχώς έκανα λάθος στην ενημέρωση που έδωσα πριν κάποιες μέρες μιας και το μήνυμα για αποστολή αφορούσε άλλη παραγγελία μου... Σόρρυ αν σας μπέρδεψα...
Δημοσ.

Καμιά ενημέρωση για όσους έχουν βάλει παράδοση στο σπίτι με αντικαταβολή;

Πριν 2 λεπτά εγώ...

Δεν έχουν παραλάβει ακόμα από τον προμηθευτή, μου είπε. Και μου πρότεινε να πάρω ένα τηλέφωνο και το απόγευμα που θα έχουν νέα ενημέρωση από τον προμηθευτή.

Δημοσ.

Θα παρω εγω σε λιγο (εχω sms για σημερα), γιατι καιγομαι για παραδοση μεχρι την Παρασκευη :fear: .

Δε ξεραν τιποτα για παραλαβη απο προμηθευτη χθες. Αντικαταβολη περιμενω και γω.

Δημοσ.

Εγώ από τη μεριά μου ενώ έχω κράξει το media σε σχεδόν όλα μου τα ποστ, σε αυτή την περίπτωση φάνηκαν σωστοί. Σάββατο τα παρέλαβα από το κατάστημα Πυλαιας.

Δημοσ.

Παιδιά γειά χαρά!εγώ μόλις μίλησα και μου είπαν ότι δεν έχουν έρθει ακόμα στις αποθήκες και μου μου είπε πως θα μιλήσει με το ανάλογο τμήμα και θα με ξανακαλεσει μέσα στην μέρα για να μου πει ημερομηνία

Δημοσ.

Μόλις πήρα και εγώ τηλέφωνο και μου είπαν πως δεν έχει έρθει στις αποθήκες και ότι δεν γνωρίζουν καν ημερομηνία για το πότε θα έρθουν. Με ρώτησε και αν θέλω μήπως να ακυρώσω την παραγγελία. Ελπίζω να μην το πάνε προς τα κει τώρα για να αρχίσουν να ξεφορτώνουν παραγγελίες.

Για το θέμα που δεν εμφανίζεται στο site μου εξήγησε πως είναι θέμα της ιστοσελίδας που κάνουν αναβάθμιση. Εμένα στο μεταξύ μέχρι την τελευταία φορά που τσέκαρα η παραγγελία υπήρχε στο site αλλά σήμερα που τσέκαρα ήταν σαν να μην έγινε ποτέ... Άντε να δούμε αν θα μας πάρουν τηλέφωνο σήμερα.

Δημοσ.

Για παράδοση στο σπίτι η παραγγελία

Επικοινώνησα πριν από λίγο και μου είπαν ότι περιμένουν ενημέρωση από τον προμηθευτή !

Όταν του είπα ότι είδα εδώ ότι κάποια άτομα έχουν παραλάβει μου είπε ότι η αποθήκη του εκάστοτε καταστήματος είναι ξεχωριστή από την αποθηκη του online και ότι αναμένει ενημέρωση

Έχει παραλάβει κανείς για παράδοση στο σπίτι ;

Η υπομονή εξαντλείται σιγά σιγά

Δημοσ.

Πήρα και εγώ τηλ και μου είπαν ότι λόγο πολλών παραγγελιών θα άργησουν αλλά μέχρι τέλος του μήνα θα τα έχω! Άντε να δούμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...