johny135 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 ειχα κανει και γω μια παραγγελια...και ενω την ειχε στο ιστορικο κανονικα...τωρα που κοιταξα δεν υπαρχει κατι στις παραγγελιες.ομως εχω λαβει email αρχικα για 13 του μηνα και μετα ελαβα αλλο για αυριο 20 του μηνα...ομως γιατι πλεον δεν ειναι στις παραγγελιες?
johnnyman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 αν τα θελει καποιος απο θεσσαλονικη καταστημα Σταυρουπολη να στειλει pm να του πω τον αρ παραγγελιας Αλεξ σε έστειλαν ειδοποίηση για παραλαβή? 1
AlexoudaS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 με πηραν σημερα το πρωι για να κανω την καταθεση και να προχωρησει η παραγγελια γιατι μεσα στην βδομαδα θα τα εχουν...ειπαν 1
txcellas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 μας εχουν κουρασει μεχρι να τα φερουν. Απο κινα να τα παραγγελναμε θα ερχοντουσαν νωριτερα!
Heybro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 με πηραν σημερα το πρωι για να κανω την καταθεση και να προχωρησει η παραγγελια γιατι μεσα στην βδομαδα θα τα εχουν...ειπαν Είχες βάλει με κατάθεση έτσι?
zalisleo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Εκανα την παραγγελία 25/11/2016 για να τα κανω δώρο στο ΝΙΚΟ στις 6/12/2016 ...αλλα ατυχησε ... τωρα αν παραλαβω πριν τα χρισουγεννα θα τα δωρισω στην ΧΡΙΣΤΙΝΑ Αλλά ετσι που το πανε ουτε ο ΒΑΣΙΛΗΣ θα ειναι τυχερός την 1/1/2017 χαχα Στο τέλος θα τα δωρίσω το πασχα στον ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ .. - Ωστόσο ευχαριστω τον topic starter , πραγματι ειναι σε τιμη ευκαιριας 6
saxos55 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Εκανα την παραγγελία 25/11/2016 για να τα κανω δώρο στο ΝΙΚΟ στις 6/12/2016 ...αλλα ατυχησε ... τωρα αν παραλαβω πριν τα χρισουγεννα θα τα δωρισω στην ΧΡΙΣΤΙΝΑ Αλλά ετσι που το πανε ουτε ο ΒΑΣΙΛΗΣ θα ειναι τυχερός την 1/1/2017 χαχα Στο τέλος θα τα δωρίσω το πασχα στον ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ .. Κανα Δημήτρη έχεις στον κύκλο σου; 1
tehyoda Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μάλλον όλοι με το πουλί στο χέρι μείναμε σήμερα ε?Τους πήρε κανείς τηλέφωνο?
SOADNICK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μάλλον όλοι με το πουλί στο χέρι μείναμε σήμερα ε?Τους πήρε κανείς τηλέφωνο? Θα παρω εγω σε λιγο (εχω sms για σημερα), γιατι καιγομαι για παραδοση μεχρι την Παρασκευη .
papeipa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Πηρα εγώ , δεν ξέρανε ουτε ποτε θα παραλαβουν οι ιδιοι , ποσο μαλλον εμεις...Της ειπα οτι εχουν ληφθει μαιλ που λενε οτι στις 20 θα εχουν παραλαβη , μου απαντησε : "αφου το λες ετσι θα ναι ..."
johny135 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 εγω οπως ειπα παραπανω ειχα λαβει email για 13 και στις 13 του μηνα ελαβα νεο email για 20 του μηνος. ειδα οτι πλεον ομως λειπει απο το ιστορικο παραγγελιων η παραγγελια μου, ενω αρχικα υπηρχε...και δεν ελαβα και καποιο τηλ σημερα 20 του μηνος οπως μου ειχαν στειλει email για 20 του μηνα. εχω ωστοσο το email που μου εστειλαν οταν εκανα την παραγγελια και ας το εσβησαν αυτοι οι καρ@@@ιδες απο το ιστορικο παραγγελιων του site.εχει γινει τιποτα παρομοιο σε καποιον με το ιστορικο παραγγελιας κλπ?γενικα ελαβε κανεις ειδοποιηση σημερα?υ.γ καλωντας τους επι μιση ωρα το σηκωσε τελικα μια κοπελα και αφηνωντας με σε επιπλεον αναμονη μου ειπε οτι δεν ξερουν ακομα και αναμενουν και αυτοι....θα ενημερωθουμε αν ειναι...ετσι ακριβως....συνεπως ο χρονος θα δειξει....
iakoboss7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 παντως ξαναλεω... εγω που ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΑ την μαυρη παρασκευη τα πηρα 16 του μηνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα