Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εδω ηρθε μηνυμα για παραλαβη 20 του μηνα ενω ειχε ερθει πριν μερες για 13.Καλο 2017 βασικα.Και μετα λεμε για τις αγορες απο Κινα που αργουνε 10-20 μερες.

Δημοσ.

Είναι κάποιος που δεν έχει λάβει μέιλ για παραλαβή -ή τέλος πάντων παραλαβή της ΜΜ στις αποθήκες της- με συγκεκριμένη ημ/νία (13 ή 20 έχουν ήδη αναφερθεί); Γτ εμένα πέρα απο μία τηλεφωνική επικοινωνία τότε που μου είχαν πει για μετα τις 16 κ να αγνοήσω το μέιλ ακύρωσης που θα ακολουθούσε, δεν έχω λάβει οποιαδήποτε ενημέρωση/μέιλ. Ελπίζω μη μου ακύρωσαν όντως την παραγγελία..

Δημοσ.

Είναι κάποιος που δεν έχει λάβει μέιλ για παραλαβή -ή τέλος πάντων παραλαβή της ΜΜ στις αποθήκες της- με συγκεκριμένη ημ/νία (13 ή 20 έχουν ήδη αναφερθεί); Γτ εμένα πέρα απο μία τηλεφωνική επικοινωνία τότε που μου είχαν πει για μετα τις 16 κ να αγνοήσω το μέιλ ακύρωσης που θα ακολουθούσε, δεν έχω λάβει οποιαδήποτε ενημέρωση/μέιλ. Ελπίζω μη μου ακύρωσαν όντως την παραγγελία..

Παρων! Δεν μου εχει έρθει κανενα email απο οταν έκανα την παραγγελιά.

Μίλησα μαζί τους και μου ειπαν οτι ισχυει κανονικά απλα περιμένουν αποθεμα.

Ισως γιατι δεν εχω πληρωσει μεσω καρτας?να μην μου ερχεται ενημερωση?Δεν ξερω

Δημοσ.

και εδω τα ιδια χαχαχα...και για το ποντικι 20.12 και τα ηχεια 20.12 (μου ειχαν πει 6.12) ...μας βλεπω για μετα τα χριστουγεννα αν συνεχισει ετσι.

Δημοσ.

Εγώ πήρα και 2 πληκτρολόγια και τα ηχεία.
Και δεν έχω παραλάβει τίποτα. Κατά τα άλλα, black friday προσφορές, τυχεροί θα είμαστε αν τα έχουμε τα Χριστούγεννα :P :P

Δημοσ.

Ακομα και τα πραγματα που ειχα παραγγειλει απο ebay τελη Νοεμβρη μου ηρθαν πιο γρηγορα xD

Δημοσ.

Ακομα και τα πραγματα που ειχα παραγγειλει απο ebay τελη Νοεμβρη μου ηρθαν πιο γρηγορα xD

και εγω το ιδιο.. χαχαχα

τους πηρα και εγω τηλ μετα το μηνυμα του και μου ειπαν απο 20 θα ειναι στο καταστημα τους και θα ξαναμιλησω μαζι τους για το ποια μεταφορικη θα τα φερει και ποτε. Λογικα μεχρι 21 θα τα εχω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ούτε σε μένα έχει έρθει κάποια ενημέρωση παίδες. σημειωτέον έχω πληρώσει μέσω κατάθεσης και έβαλα παραλαβή από το κατάστημα Αμαρουσίου. στο κατάστημα αλλά και στην εξυπηρέτηση πελατών που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι ισχύει κανονικά η παραγγελία.

edit σήμερα μου ήρθε mail για παραλαβή

Επεξ/σία από kamennos
Δημοσ.

Και μένα είπαν ότι ισχύει αλλά ή παραγγελία έχει εξαφανιστεί από τους λογαριασμούς μας επειδή το προϊόν είναι μη διαθέσιμο στο site.

Σε κάθε περίπτωση μου είπαν ότι 20 του μήνα θα παραλάβουν...

Άντε να δούμε..

Δημοσ.

1 η ωρα την μαυρη νυχτα , ριχνω παραγγελια για τα ηχεια , πληρωμη απο πιστωτικη 43.45 ευρο για παραδοση στο χωρο μου  .
Δε μου ηρθε ποτε email επιβεβαιωσης και δεν ειδα ποτε την παραγγελια στο order history του site .
Τους παιρνω τωρα τηλεφωνο , δεν την βρισκουν πουθενα .

Γατακια , το ξερα οτι ισως θα κανουν τους κινεζους οποτε ειχα τραβηξει ωραιοτατο screenshot :

?ui=2&ik=0ef082b32d&view=fimg&th=1590216

Καθως μιλουσα μαζι του , μου ειπε να στειλω το screenshot , και οντως μετα δεν ειχε τι να μου πει . Their fault καθαρά και  το μπαλακι στο γηπεδό τους .
Ανεφερε το issue στο σχετικο τμήμα και θα με παρουν μεχρι αυριο. Ειμαι περιεργος να δω τι παπαριά θα σκεφτούν να μου πουν .

Οπως και να έχει θα απαιτησω να παραλαβω παρολο που τσεκαρα την πιστωτική και δεν τραβήχτηκαν ποτε τα λεφτά .
Αν ειναι καθε φορά που ριχνουμε παραγγελία και περνουμε απαντηση " Ο αριθμός παραγγελιας σας ειναι ο ταδε , ευχαριστουμε για την παραγγελια , εκτύπωσε η σωσε σε pdf την επιβεβαίωση " να νομιζούμε οτι ειναι όλα οκ αλλα στην πραγματικότητα να χανουμε τον καιρό μας , τοτε καλύτερα να κλείσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα .

Δημοσ.

παντως εγω που ειχα παει την ιδια μερα να προπληρωσω στο καταστημα (και το εκανα). με εχει παρει απο το καταστημα ο ανθρωπος 4 φορες μεχρι τωρα και παντα με συνεπεια!

Δημοσ.

Παίδες καλημέρα. Δεν μου είχε έρθει ούτε ένα email(εκτός από τα πρώτα της επιβεβαίωσης της παραγγελίας ) και δεν είχα καν ενημέρωση τόσο καιρό. Έσκασε σήμερα τηλεφωνακι ότι μόλις τα παρέλαβαν στο κατάστημα να περάσω να τα πάρω. Οπότε λογικά αρχίζει η διαθεσιμότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...