Inler Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εμενα μου ειπαν αρχες της αλλης εβδομαδας παραλαβη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME ΠΩΣ TA ΠPOIONTA THΣ ΠAPAΓΓEΛIAΣ ΣAΣ ANAMENONTAI ΣTHN AΠOΘHKH MAΣ EΩΣ 13.12. ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ KAΛEΣTE MAΣ ΣTO 2112117700 Το 16 έγινε 13 και είμαστε ακόμα στο περίμενε ! Εγώ που μέχρι 16 θα ειμαι εδώ γιατί μετά φεύγω για διακοπές δεν πιστεύω να παραλαβω πριν φυγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsints Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα από 16 πήγε 20, μου ήρθε σήμερα νέο μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehyoda Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα από 20 μου ήρθε το μήνυμα που έγραψε ο johhnyf95 πιο πάνω για 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 και εμενα 20/12 θα ερθουν στην αποθηκη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 +1 και εμένα μόλις ήρθε και λέει 20 του μηνός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 μπορει να ειμαι απο τους τυχερους η απλα δεν ξερουν τι τους γινετε και λενε απο μια τυχαια ημερομηνια σε ολους μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 13 λεει και σε μενα για παραλαβη απο τον προμηθευτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kristosfm Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλο 2017 βασικα.Απαραδεκτοι στο mediamarkt Φιλε μου, Ερώτηση: Σου δινεται η δυνατότητα να παρεις τα χρήματα σου πίσω και να πας σε καποιο αλλο κατάστημα να τα παρεις και να τα εχεις και σήμερα κιολας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pita_kontosouvli Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παροτι παρηγγειλα απο τους πρωτους δεν με εχει ενοχλησει κανενας εμενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Φιλε μου, Ερώτηση: Σου δινεται η δυνατότητα να παρεις τα χρήματα σου πίσω και να πας σε καποιο αλλο κατάστημα να τα παρεις και να τα εχεις και σήμερα κιολας; Στην τιμή που έγινε η παραγγελία προφανώς όχι για αυτό κάνουμε υπομονή όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δεν φτανει που θα παραλαβετε σε τιμη χωμα, κραζετε κιολας... Θα μπορουσαν ανετα να εχουν πεσει ακυρα σε τετοια προσφορα οπως συνηθιζεται σε απειρες περιπτωσεις μεγαλης ζητησης και το βλεπουμε καθημερινα εδω. Εσεις εχετε ενημερωση για την εξελιξη της παραγγελιας και θα παραλαβετε ολοι αλλα παντα πρεπει κατι να φταιει.Πελατες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Γ αυτό πείτε ευχαριστώ στο καλό κατάστημα που σας κάνει χάρη και τα δίνει στην τιμή που είχε το ίδιο βάλει και δεν φρόντισε να έχει το ανάλογο απόθεμα να υποστηρίξει τις παραγγελίες του. Εντάξει τώρα orpheas; Εγώ λέω να πουν και ευχάριστω με προσωπική επιστολή στον γενικό διευθυντή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Γ αυτό πείτε ευχαριστώ στο καλό κατάστημα που σας κάνει χάρη και τα δίνει στην τιμή που είχε το ίδιο βάλει και δεν φρόντισε να έχει το ανάλογο απόθεμα να υποστηρίξει τις παραγγελίες του. Εντάξει τώρα orpheas; Εγώ λέω να πουν και ευχάριστω με προσωπική επιστολή στον γενικό διευθυντή. Θα ήταν καλύτερα δηλαδή να ισχύει η προσφορά για τα 20 κομμάτια που είχαν στοκ και τέλος. Τότε δεν θα έκραζε κανείς ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλύτερα θα ήταν να είχαν ένα απόθεμα πχ 100 τεμάχια. (20 τεμάχια δεν είναι προσφορα αλλά όποιος προλάβει και ας γίνει χαμός) Μόλις τα πουλαγαν να έπεφτε ένα τέλος και όχι να γίνονταν 10000 παραγγελίες και μετά να υπάρχει ο χαμός αυτός και ή γκρίνια Τι λες γ αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα