Προς το περιεχόμενο

Ηχεια Η/Υ LOGITECH Z506 media markt 39,96 ευρω [ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ]

tony3907

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME ΠΩΣ TA ΠPOIONTA THΣ ΠAPAΓΓEΛIAΣ ΣAΣ ANAMENONTAI ΣTHN AΠOΘHKH MAΣ EΩΣ 13.12. ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ KAΛEΣTE MAΣ ΣTO 2112117700

Το 16 έγινε 13 και είμαστε ακόμα στο περίμενε ! Εγώ που μέχρι 16 θα ειμαι εδώ γιατί μετά φεύγω για διακοπές δεν πιστεύω να παραλαβω πριν φυγω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλο 2017 βασικα.Απαραδεκτοι στο mediamarkt

Φιλε μου,

Ερώτηση: 

Σου δινεται η δυνατότητα να παρεις τα χρήματα σου πίσω και να πας σε καποιο αλλο κατάστημα να τα παρεις και να τα εχεις και σήμερα κιολας;

Φιλε μου,

Ερώτηση:

Σου δινεται η δυνατότητα να παρεις τα χρήματα σου πίσω και να πας σε καποιο αλλο κατάστημα να τα παρεις και να τα εχεις και σήμερα κιολας;

Στην τιμή που έγινε η παραγγελία προφανώς όχι για αυτό κάνουμε υπομονή όλοι.

Δεν φτανει που θα παραλαβετε σε τιμη χωμα, κραζετε κιολας... Θα μπορουσαν ανετα να εχουν πεσει ακυρα σε τετοια προσφορα οπως συνηθιζεται σε απειρες περιπτωσεις μεγαλης ζητησης και το βλεπουμε καθημερινα εδω. Εσεις εχετε ενημερωση για την εξελιξη της παραγγελιας και θα παραλαβετε ολοι αλλα παντα πρεπει κατι να φταιει.

Πελατες...  :-(

Γ αυτό πείτε ευχαριστώ στο καλό κατάστημα που σας κάνει χάρη και τα δίνει στην τιμή που είχε το ίδιο βάλει και δεν φρόντισε να έχει το ανάλογο απόθεμα να υποστηρίξει τις παραγγελίες του.

Εντάξει τώρα orpheas; Εγώ λέω να πουν και ευχάριστω με προσωπική επιστολή στον γενικό διευθυντή.

Γ αυτό πείτε ευχαριστώ στο καλό κατάστημα που σας κάνει χάρη και τα δίνει στην τιμή που είχε το ίδιο βάλει και δεν φρόντισε να έχει το ανάλογο απόθεμα να υποστηρίξει τις παραγγελίες του.

Εντάξει τώρα orpheas; Εγώ λέω να πουν και ευχάριστω με προσωπική επιστολή στον γενικό διευθυντή.

Θα ήταν καλύτερα δηλαδή να ισχύει η προσφορά για τα 20 κομμάτια που είχαν στοκ και τέλος. Τότε δεν θα έκραζε κανείς ε?

• Like 1

Καλύτερα θα ήταν να είχαν ένα απόθεμα πχ 100 τεμάχια. (20 τεμάχια δεν είναι προσφορα αλλά όποιος προλάβει και ας γίνει χαμός)

Μόλις τα πουλαγαν να έπεφτε ένα τέλος και όχι να γίνονταν 10000 παραγγελίες και μετά να υπάρχει ο χαμός αυτός και ή γκρίνια

Τι λες γ αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...