naruto14 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Με αυτοκόλλητα διπλής όψης. http://www.plaisio.gr/xartopoleio/promitheies-grafeiou/kola-glue/Command-epanatopothetoumenes-tainies-gia-kadra-mikra-UU001563822.htm Θα κρατήσουν όμως? Δεν φαντάζομαι να είναι και ελαφριά...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι που μου 'ρθε... Αν συνδέσει κάποιος τα ηχεία με το pc του με τα 3 καλώδια (στις υποδοχές πράσινο - πορτοκαλί - μαύρο) για 5.1 ήχο και ταυτόχρονα συνδέσει και μια άλλη συσκευή (π.χ. TV) με τα ηχεία αυτά μέσω 3.5mm-to-RCA, ποιανού τον ήχο θα παίξουν τα ηχεία; Του pc ή της TV;
The_Judas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Θα κρατήσουν όμως? Δεν φαντάζομαι να είναι και ελαφριά... 1.8 κιλά αντέχουν λέει. Μπορούν να μπούν 2 αυτοκόλλητα για σιγουριά. Πρόβλημα είναι όμως η θέση του καλωδίου πίσω από το ηχείο που δυσκολεύει την τοποθέτηση...
vasman15 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι που μου 'ρθε... Αν συνδέσει κάποιος τα ηχεία με το pc του με τα 3 καλώδια (στις υποδοχές πράσινο - πορτοκαλί - μαύρο) για 5.1 ήχο και ταυτόχρονα συνδέσει και μια άλλη συσκευή (π.χ. TV) με τα ηχεία αυτά μέσω -418-p.jpg]3.5mm-to-RCA, ποιανού τον ήχο θα παίξουν τα ηχεία; Του pc ή της TV; Λογικά, αν κρίνω από τα δικά μου, παίζουν και από τις δύο υποδοχές, αναλόγως βέβαια ποια έχει ήχο κάθε φορά, ταυτόχρονα ήχο και από τις δύο υποδοχες δεν ξέρω τι γινεται
GiOrGoSk21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Λογικά, αν κρίνω από τα δικά μου, παίζουν και από τις δύο υποδοχές, αναλόγως βέβαια ποια έχει ήχο κάθε φορά, ταυτόχρονα ήχο και από τις δύο υποδοχες δεν ξέρω τι γινεται Ναι, εγώ ρωτάω τι γίνεται όταν παίζουν ήχο και οι δύο πηγές (pc και TV) ταυτόχρονα. Άμα έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πει τι θα συμβεί.
The_Judas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ναι, εγώ ρωτάω τι γίνεται όταν παίζουν ήχο και οι δύο πηγές (pc και TV) ταυτόχρονα. Άμα έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πει τι θα συμβεί. 8
Orpheas1992 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Αν καποιος βαρεθει να περιμενει ή δεν τα θελει τελικα ας με ενημερωσει να τα παρω
dieccast Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα παιδες.τα πηρε κανεις τελικα? σε αυτους που στειλανε οτι μεχρι 16/12
Lecter D Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα συμφορουμιτη . Αφού έχουμε 5/12 πως γίνεται να έχουμε παραλάβει για τις 16/12; #mindblow 1
dieccast Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 αφου ειναι μεχρι 16 εννοω μηπως τα πηρε καποιος πιο νωρις
petran91 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 αφου ειναι μεχρι 16 εννοω μηπως τα πηρε καποιος πιο νωρις Νομίζω δεν είπαν σε κανέναν "μέχρι τις 16". Εμένα μου είπαν περιμένουν παραλαβή 15-20..
Heybro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω δεν είπαν σε κανέναν "μέχρι τις 16". Εμένα μου είπαν περιμένουν παραλαβή 15-20.. Καλο 2017 βασικα.Απαραδεκτοι στο mediamarkt
petran91 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλο 2017 βασικα.Απαραδεκτοι στο mediamarkt Κοίτα, από ότι έχω δει με την συγκεκριμένη προσφορά έγινε χαμός. Αφού δεν είχαν το στοκ να την καλύψουν θα μπορούσαν άνετα να ρίξουν ακυράκι, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά αντί αυτού παραγγέλνουν από τον προμηθευτή τους και θα τα πάρουμε στην τιμή που κλείσαμε. Για μένα δεν είναι απαράδεκτοι. Όχι ακόμα τουλάχιστον 4
manosfp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δε συνηθίζω να υποστηρίζω τα μαγαζιά, έχω πει όμως από την πρώτη στιγμή της προσφοράς ότι από τους Γερμανούς δε θα χάσουμε. Η αυτά θα πάρουμε ή καλύτερα, φυσικά στη συμφωνηθείσα τιμή. 1
petran91 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δε συνηθίζω να υποστηρίζω τα μαγαζιά, έχω πει όμως από την πρώτη στιγμή της προσφοράς ότι από τους Γερμανούς δε θα χάσουμε. Η αυτά θα πάρουμε ή καλύτερα, φυσικά στη συμφωνηθείσα τιμή. Και σκάνε λέει 16/12 στην πόρτα μας Z906 με απόδειξη 39€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα