Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα και εγω τηλεφωνο πριν λιγο μου ειπαν οτι υπηρξε τεραστια ζητηση για τα συγκεκριμενα και ο προμηθευτης θα φερει stock 15-20 Δεκεμβριου.Με ειπε οτι θα παραλαβουμε ολοι και δεν παιζει ακυρωση.Οποτε μια χαρα ας αργησουν και λιγο.

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν το λες και λιγο σχεδον 1 μηνα... εγω περιμενω ενα τηλέφωνο σημερα... τα ειχα προπληρωσει κιολα... (μπορω να παρω τα λεφτα πισω εννοείται οποτε θελω).

Δημοσ.

δεν το λες και λιγο σχεδον 1 μηνα... εγω περιμενω ενα τηλέφωνο σημερα... τα ειχα προπληρωσει κιολα... (μπορω να παρω τα λεφτα πισω εννοείται οποτε θελω).

Black friday σκεψου ποσοι παραγγειλαμε μονο απο insomnia.Λογικο να εξαντληθει το stock γρηγορα.Εγω ειχα βαλει αντικαταβολη αλλα ενταξει και εσυ που τα εχεις πληρωσει ειναι ηχεια των 100+ ευρω οποτε μιλαμε για 60% μειωση.Αρκει να παραλαβουμε δεν πειραζει.

Δημοσ.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΩΣ ΣΤΙΣ 20/12

χμ, αυτο ειναι κακο

Δημοσ.

Σήμερα εφυγε η παραγγελια και απο το προφιλ στο site.Ας κανουν κανενα αστειο να μην τα στειλουν εχουν να πεσουν καταγγελιες.

Δημοσ.

και μενα το ιδιο !!! ας κανουν κανενα αστειο και πραγματικα θα τους καψω !

να παρω τηλ να δω γιατι δεν εμφανιζεται πλεον η παραγγελια;

Δημοσ.

και μενα το ιδιο !!! ας κανουν κανενα αστειο και πραγματικα θα τους καψω !

να παρω τηλ να δω γιατι δεν εμφανιζεται πλεον η παραγγελια;

Και δεν περνεις

Δημοσ.

Κι εμένα οι παραγγελίες μου δεν φαίνονται πουθενά παρόλα αυτά είναι καταχωρημένες. Μην τρελαίνεστε. Πάρτε ένα τηλ, έχει μικρή αναμονή στο 800 11 που πήρα σήμερα πάλι.

Δημοσ.

και σε εμένα μου ήρθε σήμερα σμς που γράφει:...

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ BPIΣKETAI  ΣE ANAMONH ΠAPAΛABHΣ ΠPOIONTΩN EΩΣ ΣTIΣ 20/12, ZHTOYME ΣYΓNΩMH ΓIA THN KAΘYΣTEPHΣH. EIMAΣTE ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ

Δημοσ.

Όντως δεν υπάρχει η παραγγελία στο ιστορικό από το site αλλά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι δεν "φαίνεται" γιατί δεν υπάρχει απόθεμα μέχρι στιγμής. 

Δημοσ.

Ως γνωστόν δεν έχουν υποδοχή wall mount αυτά τα ηχεία.

Εχει βρει κανείς καμία λύση για την στήριξη των πίσω ηχείων σε τοίχο;

Μια σκέψη μου ήταν να βάλω μια μικρή ραφιέρα αλλά είναι δύσκολο να βρεις τόσο μικρή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...