tikei Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Και πανω που λες...<< Χμ καλη προσφορα.. Αλλα εχω ηχεια>> σου καιγοντε τα δικα σου, ακριβως οταν εχει τελειωσει η προσφορα... Τεελεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 τους τηλεφωνησα πριν απο λιγο και μου ειπαν οτι δεν εχουν καποια ενημερωση απο τον προμηθευτη για το ποτε θα τους τα στειλουν,και οτι θα με καλεσουν πισω σε 2 εργασιμες οταν θα υπαρχει καποια ενημερωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Γράψτε κάποιος στον τίτλο ότι εξαντλήθηκαν plz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lecter D Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Είχα επικοινωνία με το κατάστημα το Σάββατο για την παραγγελία και μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν σήμερα, όπως και έγινε, με μήνυμα λέγοντας ότι αναμένεται μέχρι τις 16/12. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα με ενοχλεί ο χρόνος αναμονής, αρκεί να παραλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieccast Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Οτι ειπε ο λεκτερ εμενα μου ηρθε μηνυμα οτι θα ειναι το προιον στις αποθηκες μας εως 16.12 ! Μου ηρθε να απαντησω δεν πειραζει στειλτα εσεις και βλέπουμε ???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Είχα επικοινωνία με το κατάστημα το Σάββατο για την παραγγελία και μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν σήμερα, όπως και έγινε, με μήνυμα λέγοντας ότι αναμένεται μέχρι τις 16/12. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα με ενοχλεί ο χρόνος αναμονής, αρκεί να παραλάβω. Και εμένα αυτό το μήνυμα μου ήρθε σήμερα (δεν ασχολήθηκα καθόλου με το να τους πάρω εγώ τηλέφωνο) αλλά αν δεις στον λογαριασμό σου θα παρατηρήσεις ότι έχουν σβήσει την παραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εμένα πάντως και οι 2 παραγγελίες φαίνονται κανονικά στο λογαριασμό μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 μου εστειλαν μηνυμα στο κινητο και τους πηρα. Αναμενουν απο τον προμηθευτη μεσα Δεκεμβριου να φερει στις αποθηκες τους και απο εκει να τα φερουν αντικαταβολη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μάλλον σε όλους μας έστειλαν μαζικά το μήνυμα για μέχρι τις 16/12. Περιμένουμε, ok, δεν παίζει άγχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ναι σε ολους σας, γιατι μερικοι ...σαμε σε πηγαδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehyoda Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Τι παίζει εγώ έκανα την παραγγελία παρασκευή ξημερώματα με αντικαταβολή ήρθε μαιλ κανονικά στο ιστορικό στο ΜΜ δεν φάνηκε ποτέ η παραγγελία όπως είπαν κάποιοι πιο πάνω είναι bug οκ.Τώρα πρέπει να τους πάρω τηλ για να μου δώσουν μια ημερομηνία?Γιατί ούτε φωνή ούτε ακρόαση από το επιβεβαιωτικό μαιλ που στείλανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsints Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Είχα κάνει παραγγελία για παράδοση στον χώρο μου. Είχε έρθει e-mail και η παραγγελία φαινόταν κανονικά στο ιστορικό από την αρχή. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι αναμένεται παραλαβή στις 16/12, αλλά όταν μπήκα στο προφίλ μου, είδα ότι η παραγγελία δεν φαίνεται πλέον καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Σεμενα η παραγγ. Υπαρχει στο προφιλ,μηνυμα δεν εσταλει...για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Είχα κάνει παραγγελία για παράδοση στον χώρο μου. Είχε έρθει e-mail και η παραγγελία φαινόταν κανονικά στο ιστορικό από την αρχή. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι αναμένεται παραλαβή στις 16/12, αλλά όταν μπήκα στο προφίλ μου, είδα ότι η παραγγελία δεν φαίνεται πλέον καθόλου. Επιβεβαιώνω κι εγώ, το ίδιο ακριβώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cons1985 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά αν και χλωμό, αν κάποιος απο σας που τα παρήγγειλε το μετανιώσει ή δεν τα θέλει, τα αγοράζω εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα