Προς το περιεχόμενο

Ηχεια Η/Υ LOGITECH Z506 media markt 39,96 ευρω [ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ]

tony3907

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έλαβα mail για ακύρωση της παραγγελίας με δίκη μου επιθυμία χωρίς να έχω κάνει τέτοιο αιτημα. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου από το καταστημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλαβα mail για ακύρωση της παραγγελίας με δίκη μου επιθυμία χωρίς να έχω κάνει τέτοιο αιτημα. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου από το καταστημα.

Και γω το ίδιο. Τηλεφώνησα και μου είπαν ότι αν δεν επιθυμώ ακύρωση, θα παραλάβω κανονικά. Μου είπαν θα με ενημερώσουν. Αναμένουμε.

εγώ πήγα στο κατάστημα της Συγγρού και μου είπαν πως εξαντλήθηκαν και πως δεν θα ξαναφέρουν και πως είχε γινει λάθος στο στοκ τους από το σύστημα και πως μου ηρθε ακυρωτικο και εφυγα με αδεια χερια αφου τους εριξα πρωτα κατι χριστοπαναγιες !!!

Εμένα με κάλεσαν απο το κατ/μα Αργυρούπολης για να με ενημερώσουν πως θα παραλαβω κανονικά, στην τιμή της προσφοράς αλλά με κάποια καθυστέρηση (15 ημερων) λόγω εξάντλησης αποθεματων. Δε με χαλαει αφού δεν τα καίγομαι και μέχρι τοτε μπορεί να έχω βρει κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον.

Κι εμένα με κάλεσαν εχθες κ μου είπαν ότι θα παραλαβω κανονικά μετά τις 15/12 (θα με καλέσουν εκείνοι) κ να αγνοησω το μέιλ που θα λάβω για ακύρωση της παραγγελίας μου. Εχω βάλει παραλαβή από καταστημα κ αντικαταβολη. Λογικά τέτοιες περιπτώσεις θα πρεπει να είναι κ οι δικές σας.

(Βέβαια στο τηλ τα έλεγε μπερδεμένα σε φάση ακυρωνουμε την παραγγελία σας αλλά θα κρατήσουμε ενα για εσάς όταν παραλάβουμε μετα τις 15 -κι όχι τόσο έξυπνο να λες οτι ακυρωνεις ενω στην ουσία δεν το κάνεις- αλλά αυτό ηταν το νόημα)

Eμένα μου τηλεφώνησαν και μου είπαν αν δεν βιάζομαι ότι θα παραλάβω κανονικά σε 4 βδομάδες περίπου... άντε και καλά Χριστούγεννα!

4 βδομάδες; Για αποστολή στο σπίτι σου ή παραλαβή από κατάστημα;

Eμένα μου τηλεφώνησαν και μου είπαν αν δεν βιάζομαι ότι θα παραλάβω κανονικά σε 4 βδομάδες περίπου... άντε και καλά Χριστούγεννα!

λογικά έρχονται με καμήλα από το εργαστάσιο.

εγω που τα προπληρωσα στο καταστημα (αυτα που ειχα για παραλαβη απο το καταστημα) δεν μου ειπαν κατι (οντως φανηκε να ακυρωθηκε η παραγγελια, μου το ειπε και η κοπελα!).

τα αλλα που εχω σε αντικαταβολη για το σπιτι δεν εχω κανενα νεο...

τελικά έκανα το βήμα και πήγα στα z906 από amazon λόγω ψηφιακής εισόδου και decoding. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm για να αλλάξω την παράδοση στο όνομα του. Δεν έχω λάβει κάποιο email ακύρωσης και είχα βάλει παράδοση στο χώρο μου με αντικαταβολή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...