PS1563 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ποιο ps4? Το slim δεν εχει καν optical θυρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Γενικά πάνω σε ps4 υπάρχει τρόπος να συνδεθούν ηχεία έστω 2.1 ;; μέσω rca στην τηλεόραση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Α με αυτόν τον τρόπο οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stan14 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 παιδια ενδιαφερομαι για τα ηχεια,αν καποιος τα εχει παραγγειλει και δεν τα θελει ας μου στειλει pm! θενκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takinio Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μολις με καλεσαν και ειπαν ότι δεν υπαρχουν διαθέσιμα,το αργοτερο μεχρι τις 15 Δεκεμβριου που θα παραλαβουν εκ νεου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Εκτός από το πράσινο καλώδιο, πρέπει να συνδέσεις και το διπλό μαύρο-κίτρινο στις θύρες της κάρτας ήχου (στο μπλε και ροζ). Δεν έχουν ψηφιακή έξοδο τα Z506. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό που λες στο ps4. Ισως κάτι τέτοιο.. χωρίς να είμαι και σίγουρος... http://www.ebay.com/itm/SPDIF-Coaxial-Digital-DTS-AC3-5-1-CH-to-Analog-Audio-Decoder-Converter-USB-PLAY-/131792885261?var=&hash=item1eaf77d60d:m:mHfEaudeUUrNDQPu2Ht_48g Και εγώ όταν βάζω το πράσινο βγάζει 5.1 ήχο κανονικά. Το άλλο για ποιο λόγο να το βάλω? Το δοκίμασα να το βάλω και μου βγάζει 2.1!!! Πμ Για όσους ρωτάνε για πσ4. Λίγο μπακαλιστικα Υπαρχει η κλασσική μέθοδος να πάρεις οπτικάλ σε τζακ από πσ4 και να μεταφέρεις τον ήχο σε 2.1 Όμως για να το διαμοιρασεις σε 5.1 πρέπει να έχεις ένα κουτάκι το οποίο παίρνει τον ήχο από το οπτικάλ τον αναλύει σε 5.1. Υπάρχουν κάποια που υποτίθεται λειτουργούν στα 20 από ebay και 30+απο αμαζον. Έχουν όμως μέτρια ως αρνητικά σχόλια. Είναι ψιλό πατέντα η φάση. Το συγκεκριμένο logitech απευθύνεται σε πσ. Αυτός είναι ο λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Με ένα καλώδιο δεν γίνεται να σας βγάζει 5.1 ήχο. Μπορεί να ακούγεται ο ίδιος ήχος σε όλα τα ηχεία αλλά για να πάρεις εξακαναλο ήχο πρέπει να συνδέσεις 3 καλώδια. 1 για τα πίσω, 1 για τα μπροστά και ένα για το woofer με το κεντρικό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Οταν συνδέετε τα καλώδια ένα ένα, να έχετε ανοιχτό το realtek audio manager από τον πίνακα ελέγχου. Θα ρωτάει το λογισμικό... "ποιο συνδέεις;" και θα βγάζει ένα πλαίσιο διαλόγου: center/sub, front speakers, rear speakers και θα επιλέγετε αντίστοιχα. Μετά κάνετε και ένα τεστ να δείτε αν δουλεύουν ένα προς ένα. Εχει επίσης πολλές ωραίες ρυθμίσεις η realtek. π.χ room correction όπου προσαρμόζεις τα ηχεία ανάλογα με την απόσταση κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Αρχισαν τα οργανα. Μολις εβαλα μαιλ ακυρωτικο. Μάλιστα λέει οτι εγω ηθεκα την ακύρωση. Τους πήρα τηλ κ κλασικα δεν προλαβαν να τα κρατήσουν. Μετα απο κουβέντα περιμενω τηλ απο καποιον προϊστάμενο φαντάζομαι. Να παω απο εκει? Αξιζει τον κοπο? Η μαλακια ειναι οτι στο πρωτο μαιλ της επιβεβαιωσης εχει ενα pdf μ ορους που λεει ξεκάθαρα οτι μπορουν να την ακυρωσουν λογω ελειψης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex69 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Επειδη ετυχε και ασχοληθηκα με το θεμα του ps4 να πω οτι η λυση ειναι καποιο 5.1 που εχει αποκωδικοποιητη. Ο λογος εινια οτι το ps4 βγαζει τον ψηφιακο ηχο μονο απο hdmi και οπτικη ινα (οχι το slim), οποτε θες συστημα με αποκωδικοποιητη οπως τα logitech z5500, z906 και αν θυμαμαι και κατι creative τα οποια βεβαια ολα ειναι πανακριβα συστηματα. Εγω πχ αγορασα μεταχειρησμενα. Ελπιζω να βοηθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Αρχισαν τα οργανα. Μολις εβαλα μαιλ ακυρωτικο. Μάλιστα λέει οτι εγω ηθεκα την ακύρωση. Τους πήρα τηλ κ κλασικα δεν προλαβαν να τα κρατήσουν. Μετα απο κουβέντα περιμενω τηλ απο καποιον προϊστάμενο φαντάζομαι. Να παω απο εκει? Αξιζει τον κοπο? Η μαλακια ειναι οτι στο πρωτο μαιλ της επιβεβαιωσης εχει ενα pdf μ ορους που λεει ξεκάθαρα οτι μπορουν να την ακυρωσουν λογω ελειψης.Εγώ πήρα και Τρίτη φορά τηλέφωνο τώρα, από προχθές το βράδυ που έκανα παραγγελία και μου είπαν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και θα παραλάβω. Εγώ βέβαια ζήτησα αποστολή στο χώρο μου (Κρήτη, όπου δεν υπάρχει κατάστημα), δεν έκανα κράτηση σε κάποιο κατάστημα. Εσυ έκανες κράτηση σε κατάστημα;Κατ εμε αξίζει να το κυνηγήσεις λίγο και να ζητήσεις να γίνει παραγγελία στην τιμή που τα έκλεισες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Εχω κανει και εγω παραγγελια και αναμενω Παντως απο τη στιγμη που εγιναν καποιες Χ παραγγελιες λογικο ειναι μεσα στον πανικο να υπαρχει καθυστερηση αλλα πρεπει να παραλαβουμε εστω και μετα απο μερες Το οποιο αποθεμα των καταστηματων αν καταλαβαινω καλα ηταν για αμεση παραλαβη σε οσους πηγαν σε αυτα εκτος και αν οι online παραγγελιες αφορουσαν αυτο το αποθεμα αλλα συνεπεσε και με το ανοιγμα των καταστηματων λογω Black Friday οποτε φαμε ακυρο Παντως καποιοι τρωνε ακυρωση σε αλλους λενε για 15/12 παραλαβη οποτε αναμενουμε και φαινεται οτι θα τραβηξει το ζητημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Η λύση για το 5.1 ac3/dts decoding είναι μια αγοράζετε αυτό και είστε κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πήρα και Τρίτη φορά τηλέφωνο τώρα, από προχθές το βράδυ που έκανα παραγγελία και μου είπαν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και θα παραλάβω. Εγώ βέβαια ζήτησα αποστολή στο χώρο μου (Κρήτη, όπου δεν υπάρχει κατάστημα), δεν έκανα κράτηση σε κάποιο κατάστημα. Εσυ έκανες κράτηση σε κατάστημα; Κατ εμε αξίζει να το κυνηγήσεις λίγο και να ζητήσεις να γίνει παραγγελία στην τιμή που τα έκλεισες. Αδερφέ σου είπαν ποτέ θα στα στείλουν;γιατί και εγώ από Κρητη είμαι και τα έχω πληρώσει μάλιστα αλλά ελπίζω μην αργήσουν πολύ γιατί θα ειμαι εδώ μέχρι τις 15 του Δεκεμβρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Αδερφέ σου είπαν ποτέ θα στα στείλουν;γιατί και εγώ από Κρητη είμαι και τα έχω πληρώσει μάλιστα αλλά ελπίζω μην αργήσουν πολύ γιατί θα ειμαι εδώ μέχρι τις 15 του Δεκεμβρη Μου είπαν αυτό ακριβώς που έλεγε και στη διαθεσιμότητα των ηχείων. Δηλαδή παράδοση σε περίπου 7 εργάσιμες. Βέβαια με τον πανικό που έγινε δεν το αποκλείω να το αργήσουν κι άλλο. Αν δεις ότι μέχρι τις 14 δεν σου έχουν στείλει, παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς παράδοση σε άλλη διεύθυνση δεν έγινε και κάτι.. Μακάρι να μην τραβήξει τόσο όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα