Προς το περιεχόμενο

Ηχεια Η/Υ LOGITECH Z506 media markt 39,96 ευρω [ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ]

tony3907

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια πηρα και εγω τα το συστη μαμπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι διαβαζω τα σχολια ειμαι και ασχετος και μπερδευτηκα

ειναι πρωτη φορα που παιρνω 5,1 και  μια ζωη εβγαζα ηχο της οθονης απο hdmi

λοιπον συνδεσα τα 5  ηχεια μεταξυ τους στο γουφερ ακριβως οπως στις οδηγιες εβαλα το πρασινο καλωδιο τζακ μονο πισω στην υποδοχη του υπολογιστη(ο οποιος ειναι 5ετιας)

κατεβασα σαν δειγμα μια 720 ταινια με ηχο κοντεκ dts

πατησα πλει και ο ηχος μοιραζεται και στα 6,στα 5 ηχεια και στο μπασο,

με τον εξης τροπο πχ στην σκηνη γαμου ακουγεται η μουσικη πιανου απο τα πισω και οταν μιλαει καποιος ακουγεται μονο απο μπροστα,ενω απο πισω ακουγονται αλλες διαφορες ηχητικες λεπτομερειες

1)καπως ετσι δν ειναι???

αυτο ηταν-δεν χρειαζεται κατι αλλο??εχει μεσα ενα ακομη καλωδιο διπλο κιτρινο μαυρο αυτο δεν χρησιμοποιεται πουθενα???

2)το πσ4 δεν εχει θυρα τζακ υπαρχει τροπος να τα συνδεσω εκει?μεσω ινας προς τζακ και απο εκει στο σαραουντ?κατι τετοιο??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πως το πηρες αφου δεν ηταν διαθεσιμο?

παντως εγω πηγα και το πληρωσα...

Το πήρα από τους πρώτους ήταν διαθέσιμο ήρθε mail επιβεβαίωσης και φαίνεται κανονικά και στις παραγγελίες μου. Λέει 6 μέρες παράδοση. Εγώ το θέλω για δώρο ελπίζω να μην κάνει κανενα χουνερι και μείνω χωρίς δώρο.

για τον di maria ελεγα, απο κατω του εχω απαντησει :P

τωρα που το πληρωσα μου το εβγαλαν απο τις παραγγελιες... να δω πως θα με ειδοποιήσουν...

για τον di maria ελεγα, απο κατω του εχω απαντησει :P

τωρα που το πληρωσα μου το εβγαλαν απο τις παραγγελιες... να δω πως θα με ειδοποιήσουν...

πηγα πρωι στα μιντια καλαμαρια-ειχε 4-5 στο ραφι,πανικος απο κοσμο αλλα στα ηχεια δεν ειχε κινηση-τωρα ομως δυσκολα να εμειναν

πμ αν μπορει να μου απαντησει καποιος σε αυτο που εχω απο πανω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ηρθε και εμενα το mail αλλα δεν θα παραλάβω. Είναι για το καταστημα του Ρέντη στον Κιφησο για αυριο μέχρι τις 3.

Οποιος τα θέλει ας στείλει ένα pm.

Επεξ/σία από Kazama88

Λοιπόν για να μην χάσετε τον χρόνο σας, όπως εγώ.

Το email που ήρθε είναι γενικό και όχι ειδικά για εσάς. Να φανταστείτε στο δικό μου έγραφε ότι δεν έχει γίνει πληρωμή ενώ είχα πληρώσει με κάρτα.

Στο δια ταύτα, μετά από 40 λεπτά αναμονής και περιμένετε λίγο το φέρνουμε από την αποθήκη κτλ έλαμψε η αλήθεια: δεν υπάρχει απόθεμα.

Πλέον των παραπόνων, αύριο πρωί θα στείλω και σχετική ειδοποίηση στο mm και απο Τρίτη - Τετάρτη που θα φανεί το πράγμα ενδεχομένως να προβώ και σε σχετική καταγγελία.

Με τον χαμό που έγινε δεν ήξεραν ούτε οι ίδιοι τι είχαν και τι δεν είχαν

Άμα δεν είναι άξιοι να μετρήσουν ηλεκτρονικές παραγγελίες, ας το κλείσουν το μαγαζάκι καλύτερα.

Εδώ σ λέω το πρωί στα public ηταν λες και ήμουν στην λαϊκή αγορά

Φώναζε ο υπάλληλος έλα ένα τελευταίο Α5 samsung εχωωω ποιος το θελειιι και τέτοια.

• Like 1

καλησπερα παιδια πηρα και εγω τα το συστη μαμπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι διαβαζω τα σχολια ειμαι και ασχετος και μπερδευτηκα

ειναι πρωτη φορα που παιρνω 5,1 και  μια ζωη εβγαζα ηχο της οθονης απο hdmi

λοιπον συνδεσα τα 5  ηχεια μεταξυ τους στο γουφερ ακριβως οπως στις οδηγιες εβαλα το πρασινο καλωδιο τζακ μονο πισω στην υποδοχη του υπολογιστη(ο οποιος ειναι 5ετιας)

κατεβασα σαν δειγμα μια 720 ταινια με ηχο κοντεκ dts

πατησα πλει και ο ηχος μοιραζεται και στα 6,στα 5 ηχεια και στο μπασο,

με τον εξης τροπο πχ στην σκηνη γαμου ακουγεται η μουσικη πιανου απο τα πισω και οταν μιλαει καποιος ακουγεται μονο απο μπροστα,ενω απο πισω ακουγονται αλλες διαφορες ηχητικες λεπτομερειες

1)καπως ετσι δν ειναι???

αυτο ηταν-δεν χρειαζεται κατι αλλο??εχει μεσα ενα ακομη καλωδιο διπλο κιτρινο μαυρο αυτο δεν χρησιμοποιεται πουθενα???

2)το πσ4 δεν εχει θυρα τζακ υπαρχει τροπος να τα συνδεσω εκει?μεσω ινας προς τζακ και απο εκει στο σαραουντ?κατι τετοιο??

Εκτός από το πράσινο καλώδιο, πρέπει να συνδέσεις και το διπλό μαύρο-κίτρινο στις θύρες της κάρτας ήχου (στο μπλε και ροζ).

Δεν έχουν ψηφιακή έξοδο τα Z506. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό που λες στο ps4.

Ισως κάτι τέτοιο.. χωρίς να είμαι και σίγουρος...

http://www.ebay.com/itm/SPDIF-Coaxial-Digital-DTS-AC3-5-1-CH-to-Analog-Audio-Decoder-Converter-USB-PLAY-/131792885261?var=&hash=item1eaf77d60d:m:mHfEaudeUUrNDQPu2Ht_48g

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...