The_Judas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 If your computer doesn’t have these two extra outputs (rear out and center/subwoofer out), you will need to use the line in and mic in plugs. Of course there is a really big disadvantage in using this configuration: you cannot use your microphone or line in inputs and your 5.1 speaker system at the same time. http://www.hardwaresecrets.com/how-to-connect-51-speakers-to-your-pc/4/ Αναφέρθηκε πρίν για τον πολυκάναλο ήχο. Δεν θα δουλέψει αυτό το setup; Μόνο πρόβλημα ότι δεν θα μπορεί να δουλέψει ταυτόχρονα το μικρόφωνο και το line-in.
petran91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 http://www.hardwaresecrets.com/how-to-connect-51-speakers-to-your-pc/4/ Αναφέρθηκε πρίν για τον πολυκάναλο ήχο. Δεν θα δουλέψει αυτό το setup; Νομίζω ότι θα δουλέψει. Σε ποια μητρική είναι? Αν δεις στα specs της θα το αναφέρει σίγουρα.
dieccast Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Παιδια οσοι καναμε παραγγελεια και ηρθε email επιβεβαιώση,τωρα που ειναξ εξαντλημενα τι γινεται? Βλέπουμε απο δευτερα πως θα παει?
petran91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Παιδια οσοι καναμε παραγγελεια και ηρθε email επιβεβαιώση,τωρα που ειναξ εξαντλημενα τι γινεται? Βλέπουμε απο δευτερα πως θα παει? Εφόσον ήρθε επιβεβαίωση είμαστε εντάξει. Από την αρχή της προσφοράς τα ηχεία ήταν κατόπιν παραγγελίας έτσι κι αλλιώς. Για κάθε παραγγελία που κάναμε, έκαναν κι αυτοί από τον προμηθευτή τους. Έτσι είδα στο σάιτ τουλάχιστον, και το ίδιο λέει και στο ιστορικό με τις παραγγελίες μου. 1
petran91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Αρα ειμαστε κομπλε thank you! Ελπίζω δηλαδή, να μην έγινε τόσος χαμός που τελικά μας πουνε στους μισούς "ωπα παιδιά άκυρο, δεν είχαμε τόσα διαθέσιμα τελικά". Ο χρόνος θα δείξει 1
alexmi900 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα και από μένα. Παρήγγειλα χθες το βράδυ και γω τα ηχεία ηλεκτρονικά με παράδοση στο mediamarkt καλαμαριας. Ενώ μου στάλθηκε σήμερα μήνυμα για παραλαβή τελικά μου είπαν ότι ενώ υπήρχε απόθεμα το πρωί, ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΆΛΛΟΙ. Παρά την προθυμοτητα των υπαλλήλων, εννοείται ότι το θεωρώ τεράστια ξεφτιλα. Ελεγξτε την παραγγελία σας γιατί ένας υπάλληλος μου έδειχνε ότι το αποθεματικό στα ηχεία είναι -300περιπου. Δηλαδή δεν έχουν απόθεμα για γύρω στις 300 παραγγελίες
The_Judas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω ότι θα δουλέψει. Σε ποια μητρική είναι? Αν δεις στα specs της θα το αναφέρει σίγουρα. Το αναφέρω γιατί ειπώθηκε πριν ότι δεν θα έχει πολυκάναλο ήχο και ορισμένοι ακύρωσαν την παραγγελία. 1
papeipa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέγιστη ξεφτιλα. Βλέπω mail οτι πρέπει μεχρι αύριο να πάω να τα πάρω. Παίρνω τηλέφωνο στο Γέρακα και τους λέω δεύτερα μπορω . Μου απαντάει ακυρώνεται τοτε και τα δίνουμε σε άλλον. Επειδή ήμουν σε δουλεια κοντά πήγα μόλις. Δεν τα βρισκανε , με τα πολλά γυρνάνε και μου λένε έχουμε τα εκθεσιακά να σας τυλιξουμε μόνο! Πάτε καλά τους λέω , μας εκβιαζετε να ρθουμε αμεσα ενω έλεγε 7 εργάσιμες η παραγγελία , παίρνω τηλέφωνο και μου λέτε ελάτε τώρα αν είναι , πληρώνω αττική οδο κανω 10 ώρες να παρκαρω λόγω ημερας περιμένω τόση ωρα να εξυπηρετηθω και όλα αυτά τσαμπα? Σορρυ μου λέει δεν ξέρω γιατί σας ήρθε το Μάιλ , και άλλοι 3 το ίδιο παθανε . μην ανησυχειτε δεν ακυρώνεται ούτε τα παιρνει άλλος , θα σας ενημερωσουμε όταν παραλάβουμε.τους εβρισα και έφυγα
Χρήστος15 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Και εγώ ενδιαφέρομαι αν κάποιος δεν τα χρειάζεται.
christakos07 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δηλώνω κ εγω ενδιαφέρον αν κάποιος δεν τα θέλει!!!
iakoboss7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 πηρα ποσα τηλεφωνα... η καλυτερη απαντηση που πηρα σχετικα με το περιεργο email του οτι πρεπει να παμε να τα προ-πληρωσουμε αυριο ειναι οτι οσοι δεν το κανουν θα παραλαβουν πιο μετα (θα προηγηθουν οσοι πληρωσουν δηλαδη...)
petran91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 πηρα ποσα τηλεφωνα... η καλυτερη απαντηση που πηρα σχετικα με το περιεργο email του οτι πρεπει να παμε να τα προ-πληρωσουμε αυριο ειναι οτι οσοι δεν το κανουν θα παραλαβουν πιο μετα (θα προηγηθουν οσοι πληρωσουν δηλαδη...) Ας παραλάβουμε και ας περιμένουμε και λίγο. Σε λογικά πλαίσια πάντα.
Heybro Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Εγώ έχω βάλει αντικαταβολή πάντως δεν έχει έρθει κανένα mail για πληρωμή. Πιστεύω να τα στείλουν αλλιώς θα φάει μεγάλη νιλα το mediamarket με το κράξιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα