Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Και σε μενα τα ιδια, εκ νεου παραταση για τις 20 του μηνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) μετα τα χριστουγεννα θα παραλαβουμε μαλλον. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2016 από Amix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ έχω βάλει οτι θα παραλάβω απο το καταστημα της Αγ.Παρασκευής. Αλλά δεν μου εχει έρθει κανενα mail εκτος από το πρώτο που ελεγε να παμε στο καταστημα και τελικά ήταν λάθος. Ειχα πάρει την προηγούμενη εβδομάδα τηλέφωνο και μου ειχαν πει οτι θα το παραλάβω λογικά αυτήν την εβδομάδα.Απλά με παραξενεύει το γεγονος οτι δεν μου εχουν στειλει κανενα mail και στην σελίδα τους δεν μου εμφανίζει την παραγγελια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά και το δικό μου κάνει rattle. Ξεκίνησε χθες προχθές. Δε το κάνει πάντα όμως. Κάπου σκαλώνει, το καταλαβαίνω αν το κουνήσω αλλα αν κάνω τη ροδέλα πάνω και δεξιά σταματάει. Τονίζω ότι δε το κάνει πάντα. Προσωπικά για 27 ευρώ ποντίκι δεν με ενοχλεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Επιτελους μου ηρθε mail οτι το ποντικι σταλθηκε. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2016 από Amix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkas1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Επιτελους παρελαβα σημερα, no rattling και μια χαρα 2 στα 2. Νομιζω παντως οτι εχει πεσει αισθητα η ποιοτητα κατασκευης σε σχεση με παλιοτερα (εχω ενα g5) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Παρελαβα και εγω σημερα απο SPEEDEX.Για 31.45 που πληρωσα μια χαρα.Αλλα δεν νομιζω οτι θα εδινα 70-80 ευρω για το συγκεκριμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μαντέψτε τι ήρθε σήμερα και σε μένα. Να πω και εγώ με την σειρά μου, ότι για τα 31.5(45 για την ακρίβεια όπως είπε και ο Amix) φαίνεται αξιοπρεπές. Πάντως θα το αφήσω στην άκρι προς το παρόν μέχρι να τα παίξει τελειώς το mx518. Δεν μπορώ να πω ότι με κέρδισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Σημερα που το δουλεψα λιγο δεν ειδα ουτε ιχνος απο "rattling" xD η ροδελα ειναι σταθεροτατη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Σημερα που το δουλεψα λιγο δεν ειδα ουτε ιχνος απο "rattling" xD η ροδελα ειναι σταθεροτατη. Τι revision έχεις; Πάντως μη το θεωρείς δεδομένο ότι δεν θα εμφανίσει αργότερα λίγο rattle η ροδέλα. Στο λέω γιατί κι εμένα έτσι συμπεριφερόταν αρχικά. Πάντως για τα χρήματα του τίμια πρόταση. Περιμένω μετά τις γιορτές και το Logitech G102, 34 περίπου ευρώ από ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Τι revision έχεις; Πάντως μη το θεωρείς δεδομένο ότι δεν θα εμφανίσει αργότερα λίγο rattle η ροδέλα. Στο λέω γιατί κι εμένα έτσι συμπεριφερόταν αρχικά. Πάντως για τα χρήματα του τίμια πρόταση. Περιμένω μετά τις γιορτές και το Logitech G102, 34 περίπου ευρώ από ebay. Που γραφει ποιο revision ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Που γραφει ποιο revision ειναι ? Στο κουτάκι ( νομίζω και κάτω από τη θηκούλα για το έξτρα βαρίδι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Στο κουτάκι ( νομίζω και κάτω από τη θηκούλα για το έξτρα βαρίδι ) Στο κουτακι λεει 910 ενω στο ποντικι 810 (?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Στο κουτακι λεει 910 ενω στο ποντικι 810 (?) Εχει ενα αυτοκόλλητο στη θηκούλα που βάζεις το βαρίδιο, κάπου λεει S/N 16** αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Εχει ενα αυτοκόλλητο στη θηκούλα που βάζεις το βαρίδιο, κάπου λεει S/N 16** αυτό 1642... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα