Προς το περιεχόμενο

[mouse] Logitech G403 Prodigy @27.96€ ( mediamarkt ) [ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ]

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ έχω βάλει οτι θα παραλάβω απο το καταστημα της Αγ.Παρασκευής. Αλλά δεν μου εχει έρθει κανενα mail εκτος από το πρώτο που ελεγε να παμε στο καταστημα και τελικά ήταν λάθος. Ειχα πάρει την προηγούμενη εβδομάδα τηλέφωνο και μου ειχαν πει οτι θα το παραλάβω λογικά αυτήν την εβδομάδα.
Απλά με παραξενεύει το γεγονος οτι δεν μου εχουν στειλει κανενα mail και στην σελίδα τους δεν μου εμφανίζει την παραγγελια μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά και το δικό μου κάνει rattle. Ξεκίνησε χθες προχθές. Δε το κάνει πάντα όμως. Κάπου σκαλώνει, το καταλαβαίνω αν το κουνήσω αλλα αν κάνω τη ροδέλα πάνω και δεξιά σταματάει. Τονίζω ότι δε το κάνει πάντα. Προσωπικά για 27 ευρώ ποντίκι δεν με ενοχλεί :P

Επιτελους παρελαβα σημερα, no rattling  και μια χαρα 2 στα 2. Νομιζω παντως οτι εχει πεσει αισθητα η ποιοτητα κατασκευης σε σχεση με παλιοτερα (εχω ενα g5)

Μαντέψτε τι ήρθε σήμερα και σε μένα. Να πω και εγώ με την σειρά μου, ότι για τα 31.5(45 για την ακρίβεια όπως είπε και ο Amix) φαίνεται αξιοπρεπές. Πάντως θα το αφήσω στην άκρι προς το παρόν μέχρι να τα παίξει τελειώς το mx518. Δεν μπορώ να πω ότι με κέρδισε.

Σημερα που το δουλεψα λιγο δεν ειδα ουτε ιχνος απο "rattling" xD η ροδελα ειναι σταθεροτατη.

Τι revision έχεις; Πάντως μη το θεωρείς δεδομένο ότι δεν θα εμφανίσει αργότερα λίγο rattle η ροδέλα. Στο λέω γιατί κι εμένα έτσι συμπεριφερόταν αρχικά.

Πάντως για τα χρήματα του τίμια πρόταση. 

Περιμένω μετά τις γιορτές και το Logitech G102, 34 περίπου ευρώ από ebay. 

Τι revision έχεις; Πάντως μη το θεωρείς δεδομένο ότι δεν θα εμφανίσει αργότερα λίγο rattle η ροδέλα. Στο λέω γιατί κι εμένα έτσι συμπεριφερόταν αρχικά.

Πάντως για τα χρήματα του τίμια πρόταση. 

Περιμένω μετά τις γιορτές και το Logitech G102, 34 περίπου ευρώ από ebay. 

Που γραφει ποιο revision ειναι ? 

Στο κουτακι λεει 910 ενω στο ποντικι 810 (?)

Εχει ενα αυτοκόλλητο στη θηκούλα που βάζεις το βαρίδιο, κάπου λεει S/N 16** αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...