Προς το περιεχόμενο

[mouse] Logitech G403 Prodigy @27.96€ ( mediamarkt ) [ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ]

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι καπου 30-35 χλωμο να βρεις γρηγορα το pro οποτε παρε το g102 αν θες το shape, βγαινει και σε white για αυτο στο ειπα. :P Το microsoft που εχεις για εμενα εχει τον καλυτερο sensor που εχω δοκιμασει παντως, o MLT04 εχει ενα unique feel το οποιο μπορει να ηταν και placebo αλλα ένιωθα σαν να εχω aimbot. :P

Με DA mixed ηταν η εμπειρια μου, δεν ειχα θεμα με το build quality τουλαχιστον το chroma το 2013 ειχε καποια θεματακια αλλα το βασικο ειναι οτι δεν αντεχα το synapse καθολου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι καπου 30-35 χλωμο να βρεις γρηγορα το pro οποτε παρε το g102 αν θες το shape, βγαινει και σε white για αυτο στο ειπα. :P Το microsoft που εχεις για εμενα εχει τον καλυτερο sensor που εχω δοκιμασει παντως, o MLT04 εχει ενα unique feel το οποιο μπορει να ηταν και placebo αλλα ένιωθα σαν να εχω aimbot. :P

Με DA mixed ηταν η εμπειρια μου, δεν ειχα θεμα με το build quality τουλαχιστον το chroma το 2013 ειχε καποια θεματακια αλλα το βασικο ειναι οτι δεν αντεχα το synapse καθολου.

Ναι, το έχω δει οτι κυκλοφορεί και σε άσπρο. Πιο πολύ για το shape θέλω να δοκιμάσω το g102. Το DA chroma ναι είχε πολλές βελτιώσεις στο θέμα του build quality. 

Το microsoft καλό χρυσό αλλά τα κουμπάκια του ( αριστερό - δεξί ) είναι σπαστικά. Δεν έχουν καλό feedback. Ευτυχώς που το βρήκα καθώς δεν θα τη πάλευα με ενα παλιο ασύρματο που βρήκα επίσης. 

Είναι λίγο πιο μικρό σε μέγεθος από το Deathadder και μιας και το συνήθισα νιώθω ότι θέλω λίγο μικρότερο mouse. Αρχικά μου φαινόταν μικρότερο και πιο άνετο σαν σχήμα, πλέον θέλω να δοκιμάσω και μικρότερο ποντίκι για να σιγουρευτώ 100%. 

Δεν νομιζω οτι και οι επομενες παρτιδες δεν εχουν σιγουρα, lottery ειναι, επειδη το εχω ανοιξει το mouse αρκετες φορες νομιζω οτι ειναι design flaw. Tο wheel δεν παταει καλα, υπαρχει χωρος και δεν ακουμπαει καλα στο πλαι, αν βαλεις tape στη μια μερια το κανεις αρκετα tight για να μην κανει αλλα και παλι δεν ειναι 100% fix. Τωρα γιατι σε καποια δεν υπαρχει δεν ξερω ακριβως, το ενα flawless που εχω δεν θελω να το ανοιξω να δω. :P

εμενα ουτε μηνυμα μου εχουν στειλει ουτε στο site εχουν περασει την παραγγελια.Περιμενω η τους στολιζω αφου ειναι και οι μερες τετοιες για στολισμα? :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα ουτε μηνυμα μου εχουν στειλει ουτε στο site εχουν περασει την παραγγελια.Περιμενω η τους στολιζω αφου ειναι και οι μερες τετοιες για στολισμα? :)

Ας τους δώσουμε ακόμα λίγο χρόνο. Όταν λες δεν σου έστειλαν μήνυμα τι εννοείς(μήνυμα για να το παραλάβεις); Ούτε και μένα εμφανίζεται η παραγγελία αλλά σήμερα τράβηξαν τα λεφτά οπότε φαντάζομαι προχωράνε τα πράματα.

EDIT: Η παραγγελία έτοιμη για παραλαβή! :D Άντε να δούμε, λογικά μέχρι αύριο θα το έχω το ποντίκι στα χέρια μου.

Κάτι λίγο πιο off-topic μιας και είμαστε αρκετοί Logitech users: 

Προέρχομαι από G5, ΜΧ518 και τώρα G400s. Όλα υπέροχα mouses αλλά ένα θέμα που έχουν έιναι το logo της εταιρίας και οι ράγες του κέλυφους που γεμίζουν με grease μετά από πολύωρη χρήση. Όσοι προτρέξουν να πούν ότι είμαι βρωμιάρης, i assure you ότι πλένω τα χέρια μου συνεχώς κατά την διάρκεια της ημέρας. Ένας λόγος που διάλεξα και το mouse του thread είναι αυτός. Έχετε και οι υπόλοιποι αυτό το θέμα; Βλέπω τελευταία τα mouse της logitech όλο προβλήματα και κακό design και μου φαίνεται πως το επόμενο mouse θα είναι από άλλη εταιρεία.

ref για καθάρισμα

Επεξ/σία από Rodes

Πήρα σήμερα το 1ο κομπλέ όλα sealed και για το δεύτερο θα περιμένω νέα παραλαβή.

Το ποντίκι φαίνεται Okay. Braided καλώδιο, με μαγνητικό βαρίδιο και ένα velcro cable manager. Έχει ένα ελαφρό rattling αλλά δεν είναι deal breaker για μένα εκτός αμα αρχίσει να καταρρέει γενικά το ποντίκι. Το σύνδεσα στο λάπτοπ, κατέβασα το logitech app από το site και δουλεύει μια χαρά.
Μπορείς να ρυθμίσεις τον φωτισμό ροδέλας και λογότυπου(brightness, rate, effect(color cycle,breathing effect)), DPI, εγώ την βρίσκω με 2200. Ένα side effect που πρόσεξα(το οποίο το έχω προσέξει και σε άλλα generic ποντίκια) είναι το ότι άμα κάνεις την ροδέλα προς τα δεξιά, κάνει κλικ και register Mouse3 click. Προς τα αριστερά δεν σε αφήνει να κάνεις το ίδιο. Το κούνημα της ροδέλας προς τα δεξιά σου δίνει την αίσθηση ότι είναι προβλεπόμενη λειτουργία(τέτοια λειτουργία έχει το allmighty G5 το οποίο έπασχε από πρόβλημα με την ένωση καλωδίου).

φωτό και σύγκριση με το G400s το G400s φτάνει μέχρι 4000k dpi ενώ το G403 φτάνει μέχρι τα 12k.

βίντεο με το rattling ακούγεται πιο πολύ όταν κουνάω πάνω-κάτω από ότι δεξιά-αριστερά.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το wheel rattle εκτός από τον θόρυβο αυτό που κάνει όταν το κουνάς εμποδίζει κάποια άλλη λειτουργία του ποντικιού; Δοκίμασα από περιέργεια να κουνήσω το τωρινό μου microsoft κι αυτό τουκου τουκου κάνει :P και το deathadder επίσης. Μόνο ένα Logitech M705 Marathon που έχω δεν το κάνει.

Επεξ/σία από 7nisiotis

Οχι απλα κανεις fast swipe και το νιωθεις να κουνιέται, οχι και οτι καλυτερο αν παιζεις low sens ειδικα. Το θεμα ειναι γιατι να εχει defect ετσι και αλλιως, απο τη στιγμη που δεν ειναι ετσι ολα και δεν εχει hyperscroll wheel για να δικαιολογειται.

Ειναι σαν το καμμενο pixel imo, οκ ενα στα 2 μυρια δεν επηρεάζει τη λειτουργια αλλα δεν θελεις να το εχεις. :P

Δεν θα έχεις πρόβλημα κάπου. Άμα έδινα 60 ευρω σίγουρα θα είχε φύγει πίσω. Βασικά δεν θα το είχα πάρει γιατί θα είχα σποτάρει το πρόβλημα από πρίν. Αλλά με 28 ευρώ ακόμα και wireless ποντικάκι μικρό για λαπτοπ με τα 2 εξτρά κουμπιά στον αντίχειρα δεν βρήκα τόσο φτηνό. Όσοι το πάρετε use it για καμιά εβδομάδα και βλέπετε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πήρε σήμερα τηλ. ο υπάλληλος που είχε κάνει την παραγγελία στο φυσικό κατάστημα και μου είπε ότι είναι έτοιμο για παραλαβή. Πάω πάλι, με βρίσκει και μου δίνει το ποντίκι, μου λέει και μάλιστα συγγνώμη(με θυμόταν) για την ημέρα του black friday και ότι γινόταν χαμός και τα γνωστά κλασικά. Χαρούμενος εγώ του εύχομαι καλή συνέχεια και τον ευχαριστώ για την εκτέλεση της παραγγελίας. Πάω ταμείο και όταν χτυπάει το προιόν παίρνει τηλ. τον υπάλληλο να έρθει γιατί ήταν καταλάθος η wireless έκδοση αντί της wired(ίδιο κουτί btw). Έρχεται ο υπάλληλος μαζεύει το wireless και μετά ψάχνει στις αποθήκες για το σωστό. Φτάνει στο ταμείο, αφήνει το ποντίκι και φεύγει. Πάει να το χτυπήσει η ταμίας και την σταματάμε γιατί ήταν το ίδιο εκθεσιακό με σκισμένο και unsealed κουτί που πήγε να μας δώσει τις προάλλες χωρίς να μας ρωτήσει(ήταν το ίδιο ακριβώς). Παίρνει πάλι τηλ. και ο υπάλληλος δεν το σηκώνει για κάποια ώρα(hiding huh?). Έρχεται μετά άλλος υπάλληλος και μας λέει: "Το ποντίκι δεν έχει τίποτα απλά σκίστηκε το κουτί επειδή ήταν κάτω από άλλα κουτιά. Άμα δεν το θέλετε μπορούμε να σας γυρίσουμε την προτακαβολή." Εν τέλη πήρα την προκαταβολή πίσω.

Συμπερασματικά, το μεγαλύτερο φταίξιμο είναι της εταιρίας γιατί έστειλε το 2o email ενώ είχα πληρώσει μέσω κάρτας, απλά για να μας τραβήξει στο κατάστημα για κάποιον λόγο. Πήγα 2 φορές στο κατάστημα χωρίς λόγο(την 3η φορά δεν την μετράω για την παραλαβή του 1ου ποντικιού). Θα επικοινωνήσω με την εταιρία για εξηγήσεις γιατί ήταν απλά απαράδεκτο. Σε όσους ήρθε το περίεργο mail και ανήκετε στην περίπτωση μου, νομίζω δικαιούστε και οφείλετε να ζητήσετε και σεις εξηγήσεις σαν σωστοί αγοραστές.

Επεξ/σία από Rodes
  • Like 1

ηρθε και σε μενα το mail να παω αυριο να το παρω.Εγω βεβαια @Rodes τους εκραξα στο fb στην σελιδα τους που πηγα τσαμπα και μου ελεγαν βλ@... την 1η φορα.

Κακος πηρε την προκαταβολη πισω.Ζητησε τον διευθυντη και κανε παραπονα και αν σου ελεγε τα ιδια να εκραζες δημοσια και επωνυμα τον ιδιο στο fb καθως και με καταγγελια στο http://www.efpolis.gr/

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ηρθε και σε μενα το mail να παω αυριο να το παρω.Εγω βεβαια @Rodes τους εκραξα στο fb στην σελιδα τους που πηγα τσαμπα και μου ελεγαν βλ@... την 1η φορα.

Κακος πηρε την προκαταβολη πισω.Ζητησε τον διευθυντη και κανε παραπονα και αν σου ελεγε τα ιδια να εκραζες δημοσια και επωνυμα τον ιδιο στο fb καθως και με καταγγελια στο http://www.efpolis.gr/

Τί δικαιολογίες σου λέγαν; Εγώ θα αναφέρω την εμπειρία μου στο σκρούτζ. Από όσο είδα, παράπονα δεν μπορώ να καταθέσω κάπου στο site τους. Όσο για το κράξιμο δεν θα κέρδιζα τίποτα. Για να μου έστειλαν τέτοιο mail σημαίνει ότι είναι στο policy τους αυτή η στρατηγική. Δεν παίζει να αποφάσισε κάποιος απλός υπάλληλος για μια τέτοια ενέργεια. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να ψωνίζουν μέχρι να πάθουν κάτι παρόμοιο ή μέχρι να αλλάξουν φιλοσοφία. Καταγγελία δεν μπορώ να κάνω γιατί ουσιαστικά η παραγγελία μου εκτελέστηκε κανονικά και την προκαταβολή την πήρα πίσω. Τέλος δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς για το ότι με φέρανε τζάμπα στο κατάστημα 2 φορές ή για το ότι μου πασάρανε εκθεσιακά κομμάτια χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.

Επεξ/σία από Rodes

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...