Rodes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ωραία! Ότι λέει ο 7nisiotis + τσεκάρετε για rattling και άλλα προβλήματα του mouse. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Αξιότιμε Κύριε Ευχαριστούμε για την επικοινωνία με την Media Markt. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η διαθεσιμότητα για το συγκεκριμένο προϊόν σύμφωνα με το κατάστημα παραλαβής είναι μέχρι 15/12. Εάν η διαθεσιμότητα αλλάξει, θα σας ενημερώσει το κατάστημα παραλαβής. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση. Mediamarkt Αργυρούπολη Ρώτησα τι παίζει λόγο των μεγάλων διαφορών στον χρόνο παράδοσης. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει το σύστημα τους. Το Σαββάτο μου είχαν πει μέχρι 10/12... Μάλλον το κάθε κατάστημα κάνει ξεχωριστή παραγγελία απο τον προμηθευτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos71 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μου έστειλαν mail οτι το έδωσαν στη courier λογικά αύριο-μεθαύριο θα το εχω στα χέρια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Οσοι παραλάβατε παιδιά αν μπορείτε, 2-3 φωτογραφίες , πρώτες εντυπώσεις , καμία σύγκριση με προηγούμενα mouse που είχατε θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα Τα χω μαζεψει τα αλλα, αν θελει κανεις comparison με rival 300, ec1-a, ec2-a, za11, g900, g502, revel, da 2013/chroma, finalmouse ergo ας το πει να βαλω. Το τριτο απο αριστερα ειναι το πανω shell μονο γιατι εφτιαξα το rattle και περιμενω switches απο ebay για να αλλαξω. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τι συλλογάρα είναι αυτή ! Μετά το G403 λέω να δοκιμάσω και το Logitech g102 ( ίδιο καλούπι με το g pro με αισθητήρα λίγο υποδεέστερο - είναι για αγορά της Κίνας από ότι διάβασα και δεν έχει βγει εις τα Ευρωπαϊκά εδάφη ) Και μένα μου ήρθε επιβεβαίωση παραγγελίας, παραδόθηκε στον κούριερ και έρχεται σπίτι Επιτέλους γιατί 2.5 μήνες αφότου απεβίωσε το Deathadder 2013 και έχω μείνει με ένα Microsoft Wheel optical 1.1 A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Τελικα το προηγούμενο μηνυμα ηταν για τα ηχεια.Μου ηρθε αλλο μηνυμα για το ποντικι που λεει εως 6.12 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα, λοιπον ειναι αστειο αλλα το mouse εχει χειρότερο scroll wheel rattle απο αυτο που εχω στο video, δεν μπορουσα να πιστεψω οτι γινεται. Υποτίθεται το εφτιαξαν κιολας.. Ξερω να το φτιαχνω μονος μου αλλα δεν θα κατσω να ασχοληθω, παει πισω οπως ειναι και ελπιζω να κανουν αντικατασταση να συνεχίζω να δοκιμαζω την τυχη μου. 3/4 με rattle, gj logitech. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα, λοιπον ειναι αστειο αλλα το mouse εχει χειρότερο scroll wheel rattle απο αυτο που εχω στο video, δεν μπορουσα να πιστεψω οτι γινεται. Υποτίθεται το εφτιαξαν κιολας.. Ξερω να το φτιαχνω μονος μου αλλα δεν θα κατσω να ασχοληθω, παει πισω οπως ειναι και ελπιζω να κανουν αντικατασταση να συνεχίζω να δοκιμαζω την τυχη μου. 3/4 με rattle, gj logitech. Είδα στο overclock.net ότι εχει ενα πλαστικο σαν καπάκι μέσα και οτι αυτό δημιουργεί το rattle http://www.overclock.net/t/1609899/new-logitech-g403-prodigy-107g-10g-wire-wireless/3720#post_25674685 Εμένα μου ήρθε sms με tracking number από κάποια Orbit Μεταφορική ( ελπίζω να μην είναι τσίχλες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δεν ειναι αυτο μονο, το εχω βγαλει και παλι το ιδιο κανει, θελει να βαλεις ταινια στη μια πλευρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Κρίμα ειναι να παρεις ολοκαινουργιο mouse τετοιας κατηγοριας και να κανει αυτο το πραγμα. Ελπιζω να μην τυχει σε κανεναν αλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexoudaS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Η ροδέλα είναι άθλια. Εκτός του ότι πηγαίνει πέρα δώθε μετά από λίγο scrolling ακούς άλλο ήχο σαν κουρδιζει ένα πράγμα. Τι γκαντέμης που είμαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Η ροδέλα είναι άθλια. Εκτός του ότι πηγαίνει πέρα δώθε μετά από λίγο scrolling ακούς άλλο ήχο σαν κουρδιζει ένα πράγμα. Τι γκαντέμης που είμαι.... Δεν εισαι και τοσο γκαντέμης, λιγα δεν εχουν αυτο το προβλημα οπως φαίνεται.. Μπορεις να ζητησεις RMA για το προβλημα αλλα κανεις δεν σου εγγυάται οτι δεν θα εχει και το αλλο που θα σου δωσουν, επισης η αλλη λυση ειναι να το φτιαξεις μονος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δεν εισαι και τοσο γκαντέμης, λιγα δεν εχουν αυτο το προβλημα οπως φαίνεται.. Μπορεις να ζητησεις RMA για το προβλημα αλλα κανεις δεν σου εγγυάται οτι δεν θα εχει και το αλλο που θα σου δωσουν, επισης η αλλη λυση ειναι να το φτιαξεις μονος σου. Αντε παιδιά λογικά μέχρι Παρασκευή θα το έχω και γω. ADHD μιας και σε βλέπω λίγο πιο ειδικό στο θέμα mouse τι γνώμη έχεις για το Logitech g102 ( σώμα G pro με πιο οικονομικό αισθητήρα για την αγορά της κίνας ). Το ψήνω για αγορά σε περίπτωση που δεν με βολέψει το g403 σαν σχήμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Το μοναδικο review που εχω δει για g102 ειναι του ino στο ocn, ο τυπος ολα τα mouse καλα τα βγαζει και κατα περιεργο τροπο τα δικα του δεν εχουν ποτε κανενα προβλημα. Οπως λενε ειναι g pro με πετσοκομενο sensor αλλα κανει τη δουλεια μια χαρα, βεβαι το ιδιο ελεγαν και για ολα τα 3310 και ο sensor ηταν απαραδεκτος για εμενα.. Προσωπικα το shape του g pro με βολεψε σε arpg/general use ισως και moba γιατι εχει υπερβολικα light clicks αλλα για fps θελω palm grip και εκανα συχνα misclicks οποτε δεν μου εκανε καθόλου. Να σου πω την αληθεια θα περιμενα καμια προσφορα για το g pro που θα παιχτει σιγουρα ειτε απο Ελλαδα ειτε απο logitech με κουπονια ξανα/amazon, εκτος αν θες να ειναι white και unique.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Το μοναδικο review που εχω δει για g102 ειναι του ino στο ocn, ο τυπος ολα τα mouse καλα τα βγαζει και κατα περιεργο τροπο τα δικα του δεν εχουν ποτε κανενα προβλημα. Οπως λενε ειναι g pro με πετσοκομενο sensor αλλα κανει τη δουλεια μια χαρα, βεβαι το ιδιο ελεγαν και για ολα τα 3310 και ο sensor ηταν απαραδεκτος για εμενα.. Προσωπικα το shape του g pro με βολεψε σε arpg/general use ισως και moba γιατι εχει υπερβολικα light clicks αλλα για fps θελω palm grip και εκανα συχνα misclicks οποτε δεν μου εκανε καθόλου. Να σου πω την αληθεια θα περιμενα καμια προσφορα για το g pro που θα παιχτει σιγουρα ειτε απο Ελλαδα ειτε απο logitech με κουπονια ξανα/amazon, εκτος αν θες να ειναι white και unique.. Πλέον πάνω από 30-35 μαξ δεν δίνω για ποντίκια. Την πάτησα με το Deathadder που χρυσοπλήρωσα το 2013 65 ευρώ. Να πω ότι οκ άριστο σαν ποντίκι όσον αφορά τον αισθητήρα και τις επιδόσεις του. Καλό σχετικά build quality πέραν της ροδέλας (αυτό το χρατσ χρουτσ θόρυβο που έκανε σχεδόν σε όλα τα DA 13 με το σκρολάρισμα). Επίσης στα μισά του 2ου χρόνου μας άφησε το αριστερό κλικ. Το έφτιαξα με 80λεπτά διακόπτη από κινέζο + 5 ευρώ σε μάστορα να κάνει την κόλληση. Μετά από 3 μέρες τα έπαιξε η ροδέλα ( ένιωσα ξαφνικά σαν να έπεσε σε λακούβα. Δεν εδωσα σημασία γιατί νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου ) . Ώσπου ξαφνικά ενώ έπαιζα χαλαρά, τα έπαιξε η εντελώς. Σταμάτησε να δίνει feedback και γυρνάει σαν τρελή. Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά το ποντίκι απλά δεν μπορώ να φτιάξω τη ροδέλα. Δεν βρήκα λύση. Και να πεις ότι το κοπάναγα, σαν να το αγόρασες εχθές είναι. Σχετικά με το G102 Σε μαύρο το βρίσκω το G102. 35 euro με μεταφορικά. Τουλάχιστον σε σχέση με το microsoft wheel optical 1.1A είτε το G403 είτε το G102 μια χαρά αναβάθμιση θα είναι. Siege και Battlefield παίζω. Δε νομίζω να χρειαστώ τίποτα πιο pro πράγματα όπως σε CS παιχνίδια. Δε παίζω Counter Strike , δε μαρέσει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα