Προς το περιεχόμενο

[mouse] Logitech G403 Prodigy @27.96€ ( mediamarkt ) [ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ]

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε πηραν τηλ εσενα;

Εγώ απορώ για το πως το άφησαν τόσες ώρες χωρίς να το κατεβάζουν. Μέχρι τις 3 το προι που το τσέκαρα μπορούσες ακόμα να το παραγγείλεις

Και παραπάνω μεχρι 8 το πρωί ήταν. Από ότι "¨μίλησα" μαζί τους μέσω της fb σελίδας τους, έχει περαστεί η παραγγελία μου, την βλέπουν, απλά θα εξυπηρετηθούν όσοι είναι σε περιοχές με φυσικό κατάστημα πρώτα και μετά οι υπόλοιποι.

Οχι δεν με κάλεσαν σε κάποιο τηλέφωνο, ούτε κινητό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ θα τους έπερνα ένα τηλ αύριο καλού κακού, γιατί εμενα με ρώτησαν άμα θέλω να περιμένω μέχρι 10 Δεκεμβρίου η να ακυρώσω την παραγγελία.

Αυτοί πως θα παραγγείλουν όσα κομμάτια χρειάζονται άμα δεν επιβεβαιοσουν;

Εγώ θα τους έπερνα ένα τηλ αύριο καλού κακού, γιατί εμενα με ρώτησαν άμα θέλω να περιμένω μέχρι 10 Δεκεμβρίου η να ακυρώσω την παραγγελία.

Αυτοί πως θα παραγγείλουν όσα κομμάτια χρειάζονται άμα δεν επιβεβαιοσουν;

Τους έχω "πρήξει" 2-3 μέρες τώρα δεν νομίζω να το θεωρούν ακύρωση. Προτείνω μην το ακυρώσεις αν το σκέφτεσαι. 

Εγώ περιμένω τώρα :P, με πήραν χθες το πρωί, με ξύπνησαν κιόλας.

Πάντως νομίζω από όσα ποντίκια έβγαλαν ήταν η καλύτερη επιλογή και ας ήταν το μόνο που πρόλαβα. Δεν με ενδιαφέρουν τα πολλά κουμπιά. Για r6s το θέλω μόνο.

Μπορεί να σε πάρουν τηλ μόλις φανεί η παραγγελία και να σε πάνε με νέα παραλαβή λίγες μέρες αργότερα.

• Like 1

Μήνυμα απο MEDIAMARKT .

"ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΕΩΣ 16.12.ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 211211770"

Εως 16.12 ? Εχχ τουλαχιστον θα παραλαβουμε.Τα λεμε λοιπον σε 20 μερες :D

• Like 1

Μήνυμα απο MEDIAMARKT .

"ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΕΩΣ 16.12.ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 211211770"

Εως 16.12 ? Εχχ τουλαχιστον θα παραλαβουμε.Τα λεμε λοιπον σε 20 μερες :D

Μου ήρθε και μένα ίδιο μήνυμα αλλά 6 . 12 

Γιατί ετσι? .Μηπως επειδη ειμαι απο επαρχια και εχω βαλει αντικαταβολη?

Δες καλύτερα το sms σου. Κέρκυρα είμαι εγώ παρεμπιπτόντως , δεν έχουμε κατάστημα media markt εδώ και επίσης με αντικαταβολή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες καλύτερα το sms σου. Κέρκυρα είμαι εγώ παρεμπιπτόντως , δεν έχουμε κατάστημα media markt εδώ και επίσης με αντικαταβολή.

Το ξαναειδα 16.12 λεει.Ουτε εδω εχει καταστημα (Ξανθη)

Επεξ/σία από Amix

Εγώ Δευτέρα 29/11 ρώτησα στο fb τους και μου είπαν ότι δεν έχει επεξεργαστεί η παραγγελία ακόμα. Είτε έγινε χαμός αυτές τις μέρες είτε λούσανε κάτι. Είδωμεν.

Το ξαναειδα 16.12 λεει.Ουτε εδω εχει καταστημα (Ξαθη)

6.12 λεει και το δικο μου επισης Ξανθη, απο την στιγμη που σου εστειλαν επιβεβαιωση δεν εχεις να φοβασαι τιποτα απλα ισως αργησει λιγο παραπανω.

Οσοι παραλάβατε παιδιά αν μπορείτε, 2-3 φωτογραφίες , πρώτες εντυπώσεις , καμία σύγκριση με προηγούμενα mouse που είχατε θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...