Προς το περιεχόμενο

[mouse] Logitech G403 Prodigy @27.96€ ( mediamarkt ) [ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ]

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αγαπητέ *************,

ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Λάβαμε την επιθυμία σου για ακύρωση και ακυρώνουμε τα παρακάτω προϊόντα από την παραγγελία ************:

Ποσότητα: Aρ.Προϊόντος: Κατασκευαστής: Περιγραφή: Τιμ.μον.: Σύνολο: 1 1188637 LOGITECH G403 Prodigy Gaming Mouse - (910-004825) 27,96 EUR 27,96 EUR       Συμπερ. Φ.Π.Α. 24,00%: 5,41 EUR       Σύνολο παραγγελίας: 27,96 EUR  

Η επιστροφή του συνολικού ποσού της παραγγελίας θα επιστραφεί άμεσα στο μέσο πληρωμής που είχες επιλέξει. Αν πλήρωσες με Δωροκάρτα, θα λάβεις μια νέα Δωροκάρτα με το αντίστοιχο ποσό.

Ακυρωση χωρις να κανω ακυρωση. Lol. :mrgreen:

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητέ *************,

ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Λάβαμε την επιθυμία σου για ακύρωση και ακυρώνουμε τα παρακάτω προϊόντα από την παραγγελία ************:

Ποσότητα: Aρ.Προϊόντος: Κατασκευαστής: Περιγραφή: Τιμ.μον.: Σύνολο: 1 1188637 LOGITECH G403 Prodigy Gaming Mouse - (910-004825) 27,96 EUR 27,96 EUR       Συμπερ. Φ.Π.Α. 24,00%: 5,41 EUR       Σύνολο παραγγελίας: 27,96 EUR  

Η επιστροφή του συνολικού ποσού της παραγγελίας θα επιστραφεί άμεσα στο μέσο πληρωμής που είχες επιλέξει. Αν πλήρωσες με Δωροκάρτα, θα λάβεις μια νέα Δωροκάρτα με το αντίστοιχο ποσό.

Ακυρωση χωρις να κανω ακυρωση. Lol. :mrgreen:

Bare with me: 1) Σίγουρα δεν πάτησες καμιά μαλακία στο site για ακύρωση; 2) Σου είχε έρθει το ενημερωτικό mail και το follow up όπως εμένα; 3) Από το μαγαζί πήγες καθόλου; 4) Παίζει να σε πήραν τηλ. και να μην σε βρήκαν; Που να αποδείξεις τώρα ότι δεν την ακύρωσες... Εγώ δεν θα ξανα αγόραζα από εκεί με τέτοιες μαλακίες που κάνουν.

Edit: Άμα σου ήρθε το περίεργο mail και δεν πήγες στο μαγαζί τότε λογικά στην ακύρωσαν επειδή δεν πλήρωσες, που είναι πάλι ξεφτίλα εάν επέλεξες να πληρώσεις εκεί ή με κάρτα όπως εγώ και δεν πέρασε η συναλλαγή.

Η απάντηση του μαγαζιού στον 7nisiotis "καθυστέρηση μιας εργάσιμης" δείχνει ότι τις παραγγελίες θα τις δούν υπάλληλοι. Δεν λέω.. τα περισσότερα καταστήματα τσεκάρουν τις παραγγελίες αλλά όταν φτάνεις σε αρνητικό απόθεμα κάποιος θα αποφασίσει ποιόν θα κόψουν και με ποιόν τρόπο αντί η διαδικασία να κυλάει αυτόματα όπως θα έπρεπε το 2016.

Bare with me: 1) Σίγουρα δεν πάτησες καμιά μαλακία στο site για ακύρωση; 2) Σου είχε έρθει το ενημερωτικό mail και το follow up όπως εμένα; 3) Από το μαγαζί πήγες καθόλου; 4) Παίζει να σε πήραν τηλ. και να μην σε βρήκαν; Που να αποδείξεις τώρα ότι δεν την ακύρωσες... Εγώ δεν θα ξανα αγόραζα από εκεί με τέτοιες μαλακίες που κάνουν.

Edit: Άμα σου ήρθε το περίεργο mail και δεν πήγες στο μαγαζί τότε λογικά στην ακύρωσαν επειδή δεν πλήρωσες, που είναι πάλι ξεφτίλα εάν επέλεξες να πληρώσεις εκεί ή με κάρτα όπως εγώ και δεν πέρασε η συναλλαγή.

Η απάντηση του μαγαζιού στον 7nisiotis "καθυστέρηση μιας εργάσιμης" δείχνει ότι τις παραγγελίες θα τις δούν υπάλληλοι. Δεν λέω.. τα περισσότερα καταστήματα τσεκάρουν τις παραγγελίες αλλά όταν φτάνεις σε αρνητικό απόθεμα κάποιος θα αποφασίσει ποιόν θα κόψουν και με ποιόν τρόπο αντί η διαδικασία να κυλάει αυτόματα όπως θα έπρεπε το 2016.

Με πηραν τηλ. και με ενημερωσαν οτι το συστημα τους τα εχει πιει, αλλα παραταυτα δεν υπαρχει διαθεσιμο τωρα. Με το που ξανα στοκαρουν θα με ενημερωσουν για να το παραλαβω στην ιδια τιμη. Ειδωμεν.

• Like 1

Με πηραν τηλ. και με ενημερωσαν οτι το συστημα τους τα εχει πιει, αλλα παραταυτα δεν υπαρχει διαθεσιμο τωρα. Με το που ξανα στοκαρουν θα με ενημερωσουν για να το παραλαβω στην ιδια τιμη. Ειδωμεν.

Okay πάλι καλά.

Σήμερα παρατήρησα ότι η συναλλαγή των χρημάτων είχει περάσει ως authorized(δεν έχει ολοκληρωθεί μάλλον;) αλλά δεν φαίνεται σαν κίνηση στον λογαριασμό. Ουσιαστικά δεσμεύτηκαν τα λεφτά την ίδια μέρα της παραγγελίας(φαντάζομαι και ώρα) γιατί το (λογιστικό υπόλοιπο μου) = (κανονικό διαθέσιμο ποσό - τιμή ποντικιού).

Ξέρει κανείς άμα σε terms αγορών θεωρείται μια αγορά πληρωμένη όταν έχει γίνει η δέσμευση στον λογαριασμό μου;

Άμα το media markt θεωρεί ότι η παραγγελία μου δεν πληρώθηκε επειδή δεν έχει γίνει to transaction μεταξύ των τραπεζών complete και λειτουργούν με αυτό το στυλ τότε δίκαια μας τραβήξαν στο κατάστημα όσοι επιλέξαμε πληρωμή με κάρτα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι μεγάλη βλακεία από την μεριά τους το mail.

• Like 1

Πάντως ακόμα δε φαίνεται στο site τους στις παραγγελίες. Ευτυχώς που έχω ως back up plan άλλο logitech από Κινέζο σε περίπτωση που φάμε άκυρο.

• Like 1

Πάντως ακόμα δε φαίνεται στο site τους στις παραγγελίες. Ευτυχώς που έχω ως back up plan άλλο logitech από Κινέζο σε περίπτωση που φάμε άκυρο.

Από που αγορινα;

Από που αγορινα;

Αν λες για το άλλο logitech. Εχει κυκλοφορήσει στα ψηλά το logitech g102, σώμα logitech g pro με πιο φθηνό αισθητήρα. Για 30 ευρώ θα τσιμπήσω αυτό και αν έρθει το g403 ( αν μας κάνει τη χάρη το media markt ) θα εχω και τα 2

Προχωράει κανονικά εδώ. Μου είχε έρθει και εμενα το mail αλλα το είδα το βράδυ και θα επερνα τηλεφωνο το άλλο προι, αλλα με πρόλαβαν.

attachicon.gifwp_ss_20161127_0001.png

Παράγγειλες μέσω αντικαταβολή και αποστολή σε περιοχή που υπάρχει κατάστημα ; Πώς το έκανες; γιατί εγώ που μένω Κέρκυρα(δεν εχουμε media markt εδώ ) και επέλεξα αντικαταβολή και αποστολή εδώ δε φαίνεται τίποτε.

Με αντικαταβολή δεν φαίνεται. 

Τέλος πάντων, στο fb που μου απάντησαν Κυριακάτικα ( δεν το περίμενα ομολογώ ) φαίνεται ότι την βλέπουν στο σύστημα. Πάντως πρέπει να τους έβγαλαν το λάδι, να τρέχουν ακόμα και να έχουν χάσει τη μπάλα οι πωλητές και εργαζόμενοι στα επι μέρους καταστήματα γι αυτό και τα όποια μπερδέματα ή καθυστερήσεις. 

Σε πηραν τηλ εσενα;

Εγώ απορώ για το πως το άφησαν τόσες ώρες χωρίς να το κατεβάζουν. Μέχρι τις 3 το προι που το τσέκαρα μπορούσες ακόμα να το παραγγείλεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...