Aias Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 χτυπησα και εγω ενα αφου η τιμη ειναι σουπερ.Δεν νομιζω για ακυρο παντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Παει και αυτό... ΤΕΛΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ειχα ριξει και εγω μια παραγγελια.Πολυ καλο για 28 ευρω.Το θεμα ειναι αν θα παραλαβουμε.2 παραγγελιες εχω απο Media.Τα ηχεια Z506 και το ποντικι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ειχα ριξει και εγω μια παραγγελια.Πολυ καλο για 28 ευρω.Το θεμα ειναι αν θα παραλαβουμε.2 παραγγελιες εχω απο Media.Τα ηχεια Z506 και το ποντικι. Τους ρώτησα στο facebook γιατί συμβαίνει αυτό και δεν φαίνεται η παραγγελία μας σε όσους προλάβαμε ( εφόσον λάβαμε και το σχετικό ενημερωτικό mail ότι πέρασε ). Περιμένω απάντηση. Λογικά δεν θα φάμε άκυρο. edit : Εχουμε απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τι εννοείς δεν φαίνεται; Το έχω βάλει για παραλαβή απο κατάστημα και πληρωμή εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τι εννοείς δεν φαίνεται; Το έχω βάλει για παραλαβή απο κατάστημα και πληρωμή εκεί. Εγώ αντικαταβολή και αποστολή Κέρκυρα που δεν έχουμε κατάστημα, ίσως γι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 και μενα δεν φαινεται απο το site αλλα δεν υπαρχει θεμα.Εφοσον εχεις λαβει το mail με την παραγγελια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionmaster03 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το ιδιο βγαζει και σε μενα!!! Θα μας στειλουν μαιλ αν ειναι για την παραλαβη η θα πεσει ακυρο ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το ιδιο βγαζει και σε μενα!!! Θα μας στειλουν μαιλ αν ειναι για την παραλαβη η θα πεσει ακυρο ???? Σύμφωνα με το παραπάνω που μου έγραψαν , δεν νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Φτουυυ δεν το πρόλαβααααα! Δεν παίζει να φέρουν κάνα κομμάτι ακόμα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Παει κι αυτο παμε γι'αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Φτουυυ δεν το πρόλαβααααα! Δεν παίζει να φέρουν κάνα κομμάτι ακόμα ε; Ηταν το μονο logitech προϊόν που "άντεξε" περισσότερο. Μέχρι 8 το πρωί νομίζω υπήρχε ακόμα διαθέσιμο. Κάτι πληκτρολόγια μηχανικά και κάποια logitech g303-302, 502 και ηχεία έφυγαν κατευθείαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godzira Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Κανείς να πήρε κανά επιπλέον ρε μάγκες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μολις ηρθε Αγαπητέ πελάτη, Σε ευχαριστούμε για τη παραγγελία που πραγματοποίησες στη Media Markt ! Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου και καθώς η παραγγελία σου δεν είναι πληρωμένη, σε παρακαλούμε να προσέλθεις έως το Σαββάτο 26/11/2016 στις 15:00 για την παραλαβή της. Στην διάθεση σου για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Με εκτίμηση, Η ομάδα της Media Markt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Κανείς να πήρε κανά επιπλέον ρε μάγκες ; Πιστευω θα βρεις σιγουρα ολο και καποιος θα ξεμεινει απο λεφτα που το εχει παραγγειλει και θα το δωσει. Περιμενε μπορει να εισαι τυχερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα