ADHD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 1642 το replacement απο media και σε εμενα και δεν εχει rattle, πρεπει να ειναι καινούργια batch να το εχουν φτιαξει οσο γινεται. Καλα δεν το βλεπω να μην εμφανίζει ποτε η αλλα QC issues αλλα προς το παρον καλο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 1642 το replacement απο media και σε εμενα και δεν εχει rattle, πρεπει να ειναι καινούργια batch να το εχουν φτιαξει οσο γινεται. Καλα δεν το βλεπω να μην εμφανίζει ποτε η αλλα QC issues αλλα προς το παρον καλο ειναι. Τους έστειλες το παλιό ; πώς εγινε το ρμα? Βαριέμαι να μπλέκω, πάντως το σκέφτομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Τιποτα ιδιαίτερο το πηγα mediamarkt ουτε που ασχολήθηκαν και πολυ με το τι εχει μου ειπαν θα με ενημερώσουν για να περασω να παρω αλλο και ετσι εγινε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgesteiros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 και εμενα 1642 και έχει ruttle κάποιες φορες(τις περισσότερες). τωρα βαριεμαι να το στειλω γιατι δεν με ενοχλει κι όλας... ρε παιδια το ruttle μονο αισθητικο ειναι? δηλαδη δεν υπαρχει λειτουργικό πρόβλημα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 και εμενα 1642 και έχει ruttle κάποιες φορες(τις περισσότερες). τωρα βαριεμαι να το στειλω γιατι δεν με ενοχλει κι όλας... ρε παιδια το ruttle μονο αισθητικο ειναι? δηλαδη δεν υπαρχει λειτουργικό πρόβλημα ε? Οχι δεν υπαρχει λειτουργικο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgesteiros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Εμένα όπως είπα το rattle δεν το κάνει πάντα. Αλλά η ροδέλα κάνει έναν περίεργο ήχο(κρατς κρατς) σε κάποια σημεια οταν την κυλαω που με ενοχλεί. Προσπάθησα να βάλω ένα βίντεο να το ακούσετε αλλά δεν τα κατάφερα. Θα έπρεπε να τον κάνει η να το πάω για αλλαγη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Οχι, κανενα mouse εκτος απο αυτα με hyperscroll wheel στο οποιο δεν μπορεις να το αποφυγεις δεν θα πρεπει να κανει κανεναν ηχο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgesteiros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Άρα αλλαγή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εμένα όπως είπα το rattle δεν το κάνει πάντα. Αλλά η ροδέλα κάνει έναν περίεργο ήχο(κρατς κρατς) σε κάποια σημεια οταν την κυλαω που με ενοχλεί. Προσπάθησα να βάλω ένα βίντεο να το ακούσετε αλλά δεν τα κατάφερα. Θα έπρεπε να τον κάνει η να το πάω για αλλαγη? Όχι ότι οπωσδήποτε θα συμβεί και σε σένα το ίδιο, ειδικά αφού έχουμε και διαφορετικό mouse, αλλά και η δική μου ροδέλα εσκουζε αρκετά και μετά από καιρό σταμάτησε, μαλλον έστρωσε με την πολλή χρήση. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2017 από NoiSy MaN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgesteiros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Βρήκα το πρόβλημα που είχα. Η ροδέλα σε καποια σημεία έκανε έναν θόρυβο. όταν την σταματούσα σε ενα απο αυτα τα σημεία είχε rattle(και ήταν πολλά πάνω από τα 2/3 της κίνησης της). το πήγα στο servise της media περιεγραψα το πρόβλημα όσο καλύτερα μπορούσα και αυτοί το έστειλαν στην info quest. σήμερα ηρθε μηνυμα κι πηγα να παραλάβω και προς καλή μου τύχη όχι μόνο μου το είχαν αντικαταστήσει αλλά μου είχαν βαλει μέσα τo wireless. αυτό που με προβλημάτησε όμως είναι ότι δεν εβγαλαν καινούρια απόδειξη και μου είπαν να κρατήσω την παλιά και πως δεν ανανεώνεται η εγγύηση και ειναι σαν να το επισκευασαν. Ξερετε αν ισχύει αυτο που λενε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 οχι δεν ισχυει, ακομα και σε επισκευη η εγγυηση ανανεωνεται προς το επισκευασμενο τμημα του. να ξερεις οτι χωρις νεα αποδειξη ειναι σαν να μην εχεις εγγυηση για το νεο mouse διοτι εχουν διαφορετικο serial number. γενικα ισως και να εχασες την εγγυηση σου για τα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgesteiros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 μου ειπαν να παω εκει με την παλια αποδειξη λεει...μπορω να βρω κάπου αυτο που λες γραπτα απο εγκυρη πηγη να τους το πάω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 δεν μπορω να σε βοηθησω αλλο, πηγαινε απο εκει και ζητα καινουρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα